Gość bishoprd Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam Jako ze dla wielu z nas zaczyna sie robic zbyt zimno i nadchodzi czas zimowania, pozwole sobie zaspamowac /nowy miesiac, nowe ogloszenie bo raz na miesiac mozna :-) a po "Lisie" jak znalazl/. Proponuje przechowanie sprzetu przez okres chlodow w zamknietym obiekcie. Znajduje sie on w budynku na terenie calodobowo strzezonym. Lokalizacja to Zoliborz. www.automobilservice.pl - tu znajdziecie dokladniejsze informacje. Dla precli, przy powolaniu sie na moja informacje stawka za 1-mc to tylko 50.00zl. Moge zaoferowac wystawienie faktury /jednak wtedy + 22% VAT - niestety/. Kilka motorkow juz stoii. Zainteresowanych prosze o kontak na podane numery telefonow lub bezposrednio o wizyte, ogledziny i rozmowe. Zawsze moge zaproponowac kawe :-) . Pozdrawiam Robert Dytkowski Kierownik Dzialu Skuterow i Serwisu Auto Mobil Service Warszawa 0604324817 0223749789 Ps. Jesli uznacie to za reklame to sie nie obraze i w takim ukladzie prosze o porade jak zmienic temat bo sadze ze moja "oferta" jednak bedzie pomocna dla wielu z Was/nas...
Sympatycy Kisiel Opublikowano 14 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2007 Wystarczyło wstawić w dziale >>OGŁOSZENIA<<
Gość bishoprd Opublikowano 15 Listopada 2007 Opublikowano 15 Listopada 2007 Witka Pewnie masz racje ale ze wzgledu, na jednak ograniczony, zasieg mojej propozycji, postanowilem umiescic w "Regionalnych". Przeciez nie bedzie to interesowac kogos ze Szczecina czy Zakopanego lub Bialegostoku :-). Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi