Gość scottie Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam, jako że ?wieżo wróciłem z targów w Mediolanie, zapodałem zdjęcia na picase i podaje linki dla zainteresowanych. Skutery, motocykle, hostessy, zabytki - dla każdego co? miłego Z nowo?ci skuterowych: Kymco 700 Piaggio X7 Sym Citycom 300 Piaggio MP3 z przyczepk? i trochę innych dziwactw http://picasaweb.google.pl/scottie2x - zapraszam
RobB. Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Scottie, dzięki za zdj?tka tyle, że o ile na motorki to jeszcze idzie popatrzeć to co ładniejsze modelki "niewyraĽnie wygl?daj?" musisz zmienić aparat na taki ze stabilizacj?, ewentualnie statyw To? sobie poogl?dał Pozdrawiam RobB.
Gość scottie Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Haha, to nie ja robiłem zdjęcia ja niestety nie dysponuje aparatem aktualnie :/ ale podpowiem koledze żeby zmienił aparat
pablos Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Scootie wielkie dzięki za zdj?tka ... trochę ciekawych sztuk znalazłem na fotkach (kilka oczywi?cie z długimi nogami). Bardzo ciekawie wygl?da ten SYM. Pozdrawiam
Mareczek Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Bardzo fajne fotki. W Mediolanie jeszcze nie byłem szkoda że nie wiedziałem o tej wystawie- targach może większ? grup? z 3-miasta by?my się wybrali, szkoda
maciejbilu Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Choroba - nie sa podpisane...A moze wie ktos ktory to jest ten nowy SYM - bo bardzo jestem ciekawy. Pozdrowka
Gość scottie Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Nowy SYM: http://picasaweb.google.pl/scottie2x/Medio...930653432872354 i nastepne kilka zdjec... Co do EICMA targów, to ja już tam jestem rokrocznie od 2005 roku i powiem szczerze ze impreza wypa?na. Koszty jakie ponie?li?my w tym roku to ok 650zł od osoby za tydzień pobytu camperem. Paliwo, jedzenie i zwiedzanie... także nie jest tak Ľle. A co najważniejsze to wej?ciówki darmowe a całe 150000m2 targów to kilka dni zwiedzania
Rekomendowane odpowiedzi