Gość Maja Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 A ja tak z innej strony.. Ja to bym chciała, żeby mój Ukochany Gucio jeĽdził. Wiem, że to może nie w tym temacie, ale jemu nic nie brakuje, oprócz warkotu silnika i kręc?cego licznika na mijanych kilometrach. Ps. Kolor i napis na baku wedle mojego uznania będzie na 150% Pozdrawiam Maja
Gość Izzy Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 Tylko tego: - stabilno?ci jak motocykl - możliwej prędko?ci podróżnej 160-200, przy której by się silnik nie męczył Ciekawe, czy GP 800 po czę?ci tego nie będzie spełniała ??
Gość deleted1 Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 Witam! -podgrzewane manetki -lepiej wyprofilowane i obite innym materiałem siedzenie -parę koni więcej -więcej miejsca na nóżki -klimatyzowany schowek -składany dach jak w kabriolecie -nawiew (naprewdę ciepłego) powietrza na nogi -podgrzewane siedzenie z tak? sił? jak w BMW np: R1200RT PS.:My?licie ze możnaby zamontować 2 suszareczki przy podnóżkach i je sobie wł?czać w razie potrzeby?? Pozdrawiam
Abach Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zauważyłem, że najczę?ciej powtarzaj?cym się dobrodziejstwem s? podgrzewane manetki !happybth Przyznam, że mi to nie potrzebne. Prawdopodobnie, albo wszystko przede mn? !happybth , albo dzięki większej szybie nie mam takich problemów. Bo moje rękawice wcale nie s? super hiper. Ale wracaj?c do tematu, akurat podgrzewane manetki nie s? jakim? wygórowanym marzeniem i może warto przekazać takie informacje producentom skuterów? Ale czy to nie jest tylko "nasze" zwi?zane z klimatem marzenie?
-=Dee Jay=- Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 nie .. u makaronów kazdy an400 ma odmiane wbogacon? o podgrzewane manetki. obcne K7 nosi miano Limited Edition i w standardzie ma osłony r?k, podgrzewane manetki i oparcie dla pasazera.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 14 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2007 A nie pro?ciej zamontować handbary? Miałem w k3 teraz zamontowałem do silvera i łapy nie marzn?. polecam,sprawdzone pawel883
Gość Izzy Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 Pro?ciej, tylko ja bym nie chciał montować sobie takiego pasztetu w moim pojeĽdzie Tu wg. mnie jest doskonały przykład alternatywy rozł?cznej: wygl?d <--> wygoda.
dr.big Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 Pare latek minelo !happybth , temat ciekawy, odswiezam, ciekawe jak to widzimy dzisiaj !happybth .
Sympatycy orzech Opublikowano 31 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2011 W 2007 marzył mi się T-max - ale ja głupi byłem !happybth Teraz wolę BMW w wydaniu prototypowym z kamerami i innymi bajerami !happybth Ok, schodzę na ziemię - chcę nowy silnik do Majesty i przewody hamulcowe w oplocie.
Sympatycy Worlan Opublikowano 31 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Lepsze przyśpieszenie !happybth !tut !happybth Szybę elektrycznie regulowaną. Info na budzikach, że misiaki mnie namierzają. Ładną tylną lampę z diodami (ale nie taką z ebay.it) i najważniejsze - wskaźnik temperatury powietrza.
Sympatycy szorstki Opublikowano 31 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2011 i przewody hamulcowe w oplocie. Trzeba było kupić X9 500, przewody w oplocie są w standardzie, hamulce Brembo !happybth , wskaźnik temperatury powietrza też jest i radio z RDS i interkom ! zamek do kanapy jest też "na pilota" a centralna podnóżka elektrycznie rozkładana !happybth A tak poważnie, chciałbym mieć porządny ABS i 2 garnki !tut pzdr
Sympatycy Zenek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zdecydowanie przydałoby się około litra, moze litr i dwie setki pojemności, przy tym w granicach 100-130 kucyków. Do tego 4 garnki lub V2 i by było wszystko !happybth To byłby idealny skuter !happybth
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Chciałbym mieć skuter Szorstkiego. Tylko w lepszym stanie !happybth
Sympatycy szorstki Opublikowano 31 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Tylko w lepszym stanie Ja Ci dam "w lepszym stanie" !tut !happybth !happybth pzdr
dr.big Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 Lepsze przyśpieszenie !tut Szybę elektrycznie regulowaną. Info na budzikach, że misiaki mnie namierzają. Ładną tylną lampę z diodami (ale nie taką z ebay.it) i najważniejsze - wskaźnik temperatury powietrza. Grzesiu !happybth , Duzo lepsze przyspieszenie -> GP800, regulowana el. szyba -> GP800, bardzo ladna lampa tylna na diodach (nie mowiac juz o ladnej przedniej na soczewce) -> GP800, wskaznik temperatury powietrza -> GP800. A info o namierzaniach mozesz latwo obejsc montujac porzadny antyradar !happybth .
Bobas Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 - jeszcze większy od AN 650 - pojemność ok. 1000 ccm - odłączany ABS - napęd na wał kardana - większe koła Jeśli będzie gablota spełniająca moje wymagania to do końca życia będę śmigał skuterem !happybth GP 800 jest już niezłe, ale dla mnie za małe. Nie mieszczę się z kolanami na tą popierdziawkę !tut !happybth
Wojtecki Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Bardzo bym chcial miec zbiornik o nielimitowanej ilosci paliwa.Jeszcze pare pirdolek,ale nie takich waznych.
magart Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Hm... - ze 20 "kucyków" więcej, !happybth - lepszą ochronę przed wiatrem, !happybth - wskazanie temp. zewnętrznej, !tut - lepszy klang tłumika ... byłbym zapomniał - oświetlenie zewnętrzne mojego kufra, które gdzieś krąży po świecie (tu pozdrawiam @monka i @Worlana )
ptaku_1 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 pomijajac moc i wieksze kola to -przewody w stalowym oplocie -ABS -wskaznik temperatury otoczenia -kontrolke/wskaznik cisnienia oleju -haczyk pod kierownica -zamek do kanapy pod kanapa a nie w stacyjce
monk Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Jeśli oddajemy się fantazji, no to macie: Osiągów CBR FB 1000, czy R1-ki.. czyli po chłopsku: stosunek mocy do masy 1:1 i miłego przyspieszenia w zakresie 0-300 !happybth Z resztą w tmaxie przeżyję. @magart, światełka leżą u mnie cały czas !happybth i grzecznie czekają !tut
Sympatycy Worlan Opublikowano 31 Stycznia 2011 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Grzesiu !tut ,Duzo lepsze przyspieszenie -> GP800, regulowana el. szyba -> GP800, bardzo ladna lampa tylna na diodach (nie mowiac juz o ladnej przedniej na soczewce) -> GP800, wskaznik temperatury powietrza -> GP800. A info o namierzaniach mozesz latwo obejsc montujac porzadny antyradar !NOT . No tak, ale ja pisałem o swoim skuterze. A jakbym miał GP800, na pytanie zadane w tym wątku odpowiedziałbym: LOGO YAMAHA
radi Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Sie - ma A mi się marzy kuferek dla mojej małej Yamasi X-Max 250 2010 . Myślę że zasługuje na orginał !NOT Może ktoś mi pomoże spełnić jej marzenia ?
Abach Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ale się chłopaki rozmarzyli !tut Ja chciałbym tylko, żeby mi się pasek dobrze prowadził.... ale to niemożliwe !NOT
misioooo Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Mi się marzy odpowiedni ekwipunek (skutera i kierownika), aby zimą w śniegu i po lodzie też móc jeździć bezpiecznie i aby d**a nie marzła !NOT
ptaku_1 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 jeszcze mogla by byc kopka, co prawda mi nigdy nie padlo aku, ale tak czlowiek jest zawsze ubezpieczony
Rekomendowane odpowiedzi