DIZEL Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 WITAM KOLEGÓW BURGMANIAKÓW !!! NA WIOSNE KUPUJE SKUTER . PO WIELU ZA I PRZECIW WYBÓR PADŁ NA AN 400. PROBLEM W TYM ŻE NIE WIEM GDZIE KUPIĆ CZY SALON SUZUKI CZY IMPORT POZA SIECIˇ SUZUKI BO Sˇ TROCHE NIZSZE CENY. MOŻE CO| PORADZICIE !? POZDRAWIAM Duże litery na forum oznaczaj? KRZYK! Zalecam wył?czenie caps locka. MariuszBurgi
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2007 Jeżeli nowy to zadzwoń do Sokoła w Lublinie. Baner masz na stronie głównej.
mak Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Nowy zdecydowanie u Qw@kiego w Sokole, jak masz dalej to Ci dowiezie. p.s. Czemu krzyczysz?
DIZEL Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Opublikowano 7 Listopada 2007 witam ! przepraszam za te duże litery . od nie dawna korzystam z kompa a burgmania to moje pierwsze kroki w forum . dziękuje za porady , ale dla czego wla?nie w sokole ? ja jestem z elbl?ga to trochę daleko ! może jeszcze podpowiecie co warto dokupić do skutera z akcesoriów i jaki kask na czerep bo już prawie kupiłem szczękowca ale nie jestem pewien bo kask otwarty jest dużo lżejszy . pozdrowionka artur z elbl?ga
Administrator Artix Opublikowano 7 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 7 Listopada 2007 Na temat kaskow pisalismy juz wiele, poszukaj w dziale ubioru tam jest kilka watkow o kaskach.
pablos Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Pytasz dlaczego w Sokole .... to tak jakby? pytał dlaczego burgmana ???? Bo je?li chcesz Burgmana to tylko w Sokole ... nawet dzieci o tym wiedz?. Tam też doradz? profesjonalnie jak wydać kasę na akcesoria. Pozdrawiam
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 7 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2007 Pod drzwi Ci przywioz?, wiem bo mi też pod moje drzwi podstawili Kwang Yanga... (moje drzwi na Dolnym |l?sku )
ultras Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 i kask na czerep gratis dostaniesz (prawdopodobnie) a może nawet i drugi dla plecaczka :-)
pilot Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 JA TEŻ POLECAM SOKOŁ I SAM NA PRZEGLˇDY JEŻDZĘ DO LUBLINA A JESTEM Z KRAKOWA. NAPRAWDĘ WARTO.
Gość Dragon Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 A przepraszam, że się tak zapytam... co to jest ten Sokół? - to dzisiaj ptaki sprzedaj? AeNy?
ultras Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Dragon napisał(a): A przepraszam, że się tak zapytam... co to jest ten Sokół? - to dzisiaj ptaki sprzedaj? AeNy? lepiej się nie dziw co robi? ptaki - popatrz na przykład na kaczki czy ziobry potrafi? zaskoczyć nie jednego ornitologa OT to straszny, ale nie mogłem się powstrzymać no i nie ja zacz?łem :-)
DIZEL Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Opublikowano 10 Listopada 2007 Witam !!! Chcę podziękować za informacje bo ten Sokół to ok firma . dzisiaj kontaktowalem się z Qwakim i dał mi dobr? ofertę na aena . Po zakupie skutra a będzie to gdzie? w lutym lub marcu też będę ich polecał
Rekomendowane odpowiedzi