Gość Kauli Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 Też uwielbiam narciarstwo !happybth tyle, że trochę inne - tzn ekstremalne. !happybth Uprawiam dziedzinę jak? jest freestyle i ogólnie pojęty freesking. Jak kto? kiedy? spotka zamaskowanego kolesia ubranego całego w zielone moro na dziwnych podwiniętych z przodu i tyłu nartach to znaczy że to ja jestem !piwko. Najcze?ciej można mnie spotkać w Korbielowie poza traskami jak i na nich oraz na różnych snowparkach . Przyjemno?ć jak? daj? Twintipy s? nieporównywalne do jakichkolwiek carvingówek czy jak się to tam pisze. Pomykam na rossignol scratch FS z sezonu 05/06. Mega dobra nartka wytrzymuj?ca wszystko, skakanie z dużych wysoko?ci, ujeżdżanie boxów i raili, nawet stanie na dziobach na nich nic im nie robi. Polecam odwiedzenie strony www.ski2die.pl, poogl?dania kilku filmików i zachęcam do spróbowania. Ileż w końcu można jeĽdzić po trasach Co do miejscówek to w Polsce polecam: Korbielów - pilsko. - mało ludzi, ładne trasy (wiadomo że to nie zachodnie kurorty), długo trzymaj?cy się ?nieg, oraz możliwo?ć zakosztowania jazdy poza trasowej. Pozdrawiam
Gość deleted1 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Witam! Chciałabym sie pochwalić Dzi? przed południem, pod mój dom podjechał przystojniaczek (szkoda ze mnie wtedy nie było w domu ) i wyładował dłuuuuug? paczuszkę. I co było w ?rodku???Piękne nowe błyszcz?ce, pachn?ce, super hiper narty kupione u naszego kolegi Sosny . Pomijaj?c moje niezdecydowanie, trucie, dzwonienie, jeżdżenie, czytanie, namawianie , negocjacje itp. cało?ć trwała 2 dni!! Sprzęcik wypróbuję dopiero marzec/kwiecień ale już nie moge sie doczekać. Szczerze więc polecam więc usługi kolegi Sosny. PS. Kochani targujcie sie do upadłego bo warto . Pozdrawiam i zyczę udanych zakupów
Gość sosna Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zołza - dzięki za zakupy. No i takie ryzykowne hasło: "Nic tak dobrze nie robi na zime jak...... Sosna" [Sosna oferuje ...
tomekmajesty Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 ponieważ jest zainteresowanie, podaję link na stronę ski o?rodka na Ukrainie http://bukovel.com/map polecam, bardzo fajne miejsce, polskie stoki nie maj? szans, poza tym blisko i ceny super jeżeli kto? chciałby jechać na Ukrainę chętnie pomogę, latam tam często biznesowo i troszeczkę znam realia Przenosze i lacze. dr.big
Gość Bartipl Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Bukovel fany o?rodek robiony na skale swiatow? tyko troszke daleko odemnie jest 570km i idpada ale ja sie degustuję nartami na słowacji a mianowicie na Vielkiej Raczy kilka lat z rzędu kupuje karnety całosezonowe i smigam pozdrawiam Barti
Mario Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 !tutUwaga fszyscy narciarze i narciarki. Sezon 2007/2008 w burgmanii (i nie tylko) otwarty Jaworzyna Krynicka 17 listopada 10 rano tempetatura -10'C Warunki narciarskie - rewelacja. Widoki ....... jak widać super zdjecia . Jaworzyna dla mnie najlepsze miejsce na narty w Polsce , szczególnie ze mam tam 99,99% rabat na karnet
Pavulon Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Hej wszystkim fanom bialego szalenstwa Jestem dopiero poczatkujacym urzytkownikiem parapetu(tzn 3 sezon - zjezdzam wszedzie ) Bardziej poczatkujacy jestem w kwestii miejsc gdzie jezdzic i "gorek" jakie odwiedzac W czawrtek wybieram sie na pare dni do Jaworek - Szczawnicy Wiadomo ze warunki nie sa za szczesliwe ale moze ktos polecic miejsca do zjazdwow ewentualnie stronke gdzie byloby cos w stylu wyszukiwarki stokow - wyciagow po regionie , albo okolicy Szczawnicy Przy okazji Wesolutkich Swiat , wystrzalowego Sylwestra i duuuuzo sniegu a pozniej to juz tylko wiosna
Mareczek Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 http://www.zakopane.tv/view_video.php?view...befe558796b9958 http://www.zakopane.tv/video.php?next=watch W ostatni tydzień lutego i ja tam będę.
Sympatycy Kubo Opublikowano 28 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 28 Grudnia 2007 Heja. Ogłaszam, że w dniu jutrzejszym(29.12) w godzinach 17-22 będzie Mnie można spotkać w Białce Tatrzańskiej na stoku kotelnica. Je?li kto? będzie tam 'przypadkiem' szusował, zapraszam do kontaktowania się(505034467). Pozdrówki, Kuba
Pleban Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ogłaszam, że w dniu jutrzejszym(29.12) w godzinach 17-22 będzie Mnie można spotkać w Białce Tatrzańskiej na stoku kotelnica. Szkoda że nie było Cię tam tydzień temu. Może by?my na siebie wpadli P.S. Jak było na Słowacji?
Sympatycy Kubo Opublikowano 28 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 28 Grudnia 2007 Jak to mawiaj? Slowacja-Rewelacja Ale do Białeczki ci?gnie wci?ż, bo to SWÓJ stok :] Mimo że monotonny, to zawsze przygotowany, a ponoć narobili tam fure sztucznego ?niegu... I w dodatku jutro ma ruszyć podobno nowy wyci?g... Zobaczymy jak toto wypali. Postaram się o relację... Plebanku, może następnym razem... kiedy? :] Bajo
Gość Dragon Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 No to narobili?cie... Na pocz?tku stycznia chcę się wybrać na trochę do Austrii i na trochę do Włoch... Pytanie: gdzie jechać???
Pleban Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 A może kiedy? "nagle w przyszło?ci" zorganizujemy spotkanie Burgmania Klub na zimowym białym zlocie?
ERMI Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 sie grono dobrało a artozyy a reumatyzmy a wywichnięcia cieniasy może by tak do sanatorium jakiego? ??? jakież by to było doskonałe kontynuowanie spotkań geriatrycznych i regeneracja formy ghmmm tfu ,,,,..... FORMY ma sie rozumieć
Sympatycy Kisiel Opublikowano 29 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 29 Grudnia 2007 Wczoraj udało mi się wyrwać na narty W ramach poznawania nowych stacji narciarskich odwiedziłem Laskow? między Nowym S?czem a Bochni? - mówi?c w wielkim skrócie - nie warte uwagi - zastanawiam się tylko ile kosztowała ich nagroda za najlepsz? mał? stacje narciarsk? w plebiscycie ski magazynu Wróciłem do Nowego S?cza (gdzie stacjonuje) zjadłem obiadek u mamusi i pojechałem na wieczorne jazdy do Krynicy. Mówi?c w wielkim skrócie - jak zwykle rewelacja - nawet kilkunastostopniowy mróz mi nie przeszkadzał - tylko zamarzły mi włosy na czapce narciarskiej i wygl?dały jakbym posiwiał No to narobili?cie...Na pocz?tku stycznia chcę się wybrać na trochę do Austrii i na trochę do Włoch... Pytanie: gdzie jechać??? Od 13-go stycznia jestem w Dolomitach w Arabbie przez tydzień - możemy się spotkać
Więcek Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 No to narobili?cie...Na pocz?tku stycznia chcę się wybrać na trochę do Austrii i na trochę do Włoch... Pytanie: gdzie jechać??? Dragonie w zeszłym roku byłem w Dolomitach "Fiemme-Obereggen", a spałem w Moenie. Miejsce faje, dużo tras zjazdowych, tylko że do każdej musisz dojechać ski-busem lub własnym autem. Teraz jadę z rodzinka do Montecampione, zalet? tego miejsca jest hotel na stoku ( wyłazisz w stroju z hotelu prosto pod wyci?g narciarski ). Jeżeli nie straszna jest dla Ciebie odległo?ć, bo z Warszawy ponad 2000 km w jedn? stronę to polecam. P.S. Jak lubisz browar to zabierz go ze sob?, bo u makaroniarzy na stoku browar kosztuje około 3EUR Pozdrawiam Więcek
pawko Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Pawko sezon narciarski też już rozpocz?ł na dobre. Wła?nie pół godziny temu wróciłem ze Spindleruv Mlyna w Czechach, gdzie z kumplami jeĽdzimy na wypady jednodniowe. Startujemy o 4.00, na miejscu jeste?my 8-8.30 ( 302 km spod mojego domciu), walczymy na stoku do ostatniego wjazdu wyci?gu czyli do szesnastej, po czym ładujemy się do auta i powrót do domciu. Lekki hardcore ale w doborowym towarzystwie podróż szybko i wesoło mija. Dwa tygodnie temu zaliczyli?my Janskie Łaznie, tydzień temu Pec pod |nieżk? a dzi? Spindleruv Mlyn i jak dla mnie tam wła?nie jest najlepiej ( największy Czeski o?rodek narciarski - polecam), choć dzi? było do?ć dużo ludzi i były 10-15to minutowe kolejki do wyci?gu... Temperatura -8stopni, zero chmurki, piekne słońce... Rewelacja
Sympatycy Kisiel Opublikowano 30 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 30 Grudnia 2007 P.S. Jak lubisz browar to zabierz go ze sob?, bo u makaroniarzy na stoku browar kosztuje około 3EUR Muszę Cię zmartwić Wi?cku - w Krynicy piwo na stoku kosztuje 2Eur - my?lę że jeżeli założysz, że wypijesz 2-3 piwa na stoku to różnica nie powala. Za to daj? najlepsz? kawę na ?wiecie za 1-2 Eur. P.S. Byłem w sobotę w Krynicy ..... jechałem z Nowego S?cza 25 min a na parking na Słotwinach wjeżdżałem 30 min na szczę?cie ta sytuacja nie znajdowała odzwierciedlenia w sytuacji na stoku - cepry nie wytrzymuj? na nartach dłużej niż do 14
Pleban Opublikowano 30 Grudnia 2007 Opublikowano 30 Grudnia 2007 P.S. Jak lubisz browar to zabierz go ze sob?, bo u makaroniarzy na stoku browar kosztuje około 3EUR !piwko Muszę Cię zmartwić Wi?cku - w Krynicy piwo na stoku kosztuje 2Eur - my?lę że jeżeli założysz, że wypijesz 2-3 piwa na stoku to różnica nie powala. Panowie, browarki na stoku? Na stok idzie się na narty, a na piwo z kumplami do baru. No chyba że mówimy o jednym grzanym.
Gość Dragon Opublikowano 30 Grudnia 2007 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Pojechałem... d..p? po niecheblowanej desce... Wczoraj żona wyl?dowała w szpitalu !piwko , dzisiaj jest już w domu... do końca ci?ży BEZWZGLĘDNE leżenie... Wobec tego nie ma w tej chwili nic ważniejszego... Narty zaczekaj?...
Sympatycy pawel883 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 31 Grudnia 2007 Cze?ć Jednego nie łapie narty tak jak skuter to hobby,a pisanie o piwie za 2lu3euro to tak jak licytacja który sprzęt ile spala i dlaczego tak drogo.Od 12latek jeżdże w dolomity i bez oszczędzania tydzień z rodzink? kosztuje mniej niż w Wi?le do której mam 40km. ps.kocham wygode,dużo jem i pije
Gość Dragon Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Cze?ćJednego nie łapie narty tak jak skuter to hobby,a pisanie o piwie za 2lu3euro to tak jak licytacja który sprzęt ile spala i dlaczego tak drogo.Od 12latek jeżdże w dolomity i bez oszczędzania tydzień z rodzink? kosztuje mniej niż w Wi?le do której mam 40km. ps.kocham wygode,dużo jem i pije Niestety ale Paweł ma 100%-ow? rację... we wszystkim... Wła?nie to jest jeden z powodów przez który nie "fczasuję" się w Polsce... Szkoda, bo takich ludzi jest coraz więcej a pieni?żki sobie jad? gdzie? daleko zamiast zostać w kraju... Mam jednak nadzieję, że dzieci moich dzieci będ? miały lepiej... Wracaj?c do piwa za dwa albo trzy euro... ze trzy lata temu, gdy byłem "przejazdem" w okolicach Helu, zachciało mi się kawy... w menu była między innymi "mrożona kawa" któr? poprosiłem... a tak dla odmiany, trzeba popróbować... zamówiłem dwie sztuki za 17 zł... trzy lata temu... dzisiaj 17 zł = 4,7euro... a wtedy...
Gość Bartipl Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Pawel z Jastrzębia to masz 50km bo my s?siady ale powiedz że po całym dniu jazdy na nartach jak wchodzisz do pokoju hotelowego i otwierasz PIWKO to jest roskosz smaku itd.....w zyciu piękne s? tylko chwile.......... ps. w wawie płaciłem za małe piwko 16zł ale jak za to smakowało hahahah Pozdro Barti
Sympatycy pawel883 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 2 Stycznia 2008 5dych to już jestem w Istebnej -sorki zaOT
Gość Bartipl Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Odemnie jest na kubalonke 54Km a gdzie istebna (chyba że samolotem latasz) pozdro Barti
Rekomendowane odpowiedzi