Gość YARECK Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Nie jestem znawc? ani koneserem ale od czasu do czasu lubię sobie pykn?ć z fajeczki (wła?nie czy nie to teraz) lub zaćmić cygarko. S? na forum sympatycy tych używek? Z cygar lubię Quintero, Jose L. Piedra, Fonseca, J.Cano. Z tytoni fajkowych bardzo podpasowały mi dwa tytonie Poniatowski.
Glub Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Nie jestem znawc? ani koneserem ale od czasu do czasu lubię sobie pykn?ć z fajeczki (wła?nie czy nie to teraz) lub zaćmić cygarko.S? na forum sympatycy tych używek? Z cygar lubię Quintero, Jose L. Piedra, Fonseca, J.Cano. Z tytoni fajkowych bardzo podpasowały mi dwa tytonie Poniatowski. lubię popykać faleczkę, ale dano nie paliłem. mój ulubiony tytoń to Belle Epoque z cygar to paliłem Cohibę ale któr? to już nie pamiętam, ale wiem że mnie nie stać teraz obecnie z używek to Sheesha tylko. przywiozłem sobie z Libanu a w warszawie palę w Sheesha Lounge na Sienkiewicza.
Gość SzCzApA™ Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 canabis connoisseur a do sziszki polecam jabłko mięta
drogowiec Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Moja kolekcja fajek leży od kilku lat nieużywana. Cygarko czasem pyknę sobie. Czego to się nie paliło...... Pozdrówka
ERMI Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 o tak cygarko tak - 1-2 razy do roku może nie takie z najwyższej półki ale też nie takie co maj? kapitan grant napisane !bicz a fajeczka hmmm ---zdarzała się oj tak, moje ulubione tytonie to wędzona wi?nia - prod. Gdańskiej. kultowy Spring Water, no i złota amfora.
Glub Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 jablko mięta tak, ale nie produkcji egipskiej bo jest fatalne- fatalniejsze jest tylko produkcji tunezyjskiej. najlepszy tytoń do sheeshy palilem syryjski i palestyński.
ERMI Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 hehe miło?ników sziszy przybywa - co? mi się wydaje że na następny zlot kto? będzie musiał przywieĽć to ustrojstwo coby posiedzieć w kółeczku i sympatycznie sobie popykać.
maciejbilu Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Shisha - a moze we czwartek w Mlynie ??? Tytonie : Jablkowo-truskawkowy, Cappuchino, Roza, Czekoladowy, Bananowy. Ktory zabrac ? P.S. ale najsmaczniejszy to jest raczej ten pierwszy :-)\ P.S. 2 Jezeli ktos by mogl, to niech tez zabierze fajke, bo moja (ma jeden ustnik), moze nie wystarczec. Wezme wegielki. Pozdrowka
Mamuśka Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Shisha - a moze we czwartek w Mlynie ???Tytonie : Jablkowo-truskawkowy, Cappuchino, Roza, Czekoladowy, Bananowy. Ktory zabrac ? My mamy jeszcze: jabłko, truskawka, mango, brzoskwinia... jakby co !OKK Jestem za wspólnym kopciuchem w czwartek !OKK
Rekomendowane odpowiedzi