MISIEK Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Haaa, ...haaa, wesoło sie tu zrobiło Powiem tak: masz 50 % szans, że Ci uda się prezent, ...i dużo ...i mało ??? Nie znam Twojej dziewczyny więc nie wiem czy taki prezent jej się spodoba, ...gorzej będzie jak się obrazi, ...oj, oj, ...albo udawać będzie że jest fajnie. I chyba jest jeszcze taka zasada że brunetki maj? większe klopoty z depilacj? ...i dla tego nie lubi? depilatorów tylko wol? zwykł? damsk? maszynkę i krem. Kup jej co? innego, depilator na "osiemnastkę" może być nieoodpowiedni, wibrator też ...nie ...bo nie wiesz jak zareaguje ...kupicie sobie takich gadżetów więcej ale ...potem, hee, ...heee. I fakt jest też taki, że nie każdy wibrator jest fajny ...a nie s? to jakie? opowiastki "koleżanek". Ale, ...ale, ...fajny wibrator (a s? też naprawdę bardzo fajne) zawsze może polecić jaka? miła dziewczyna w Sexshopie. Ja tak robię i się sprawdza Mam dla Ciebie inny oryginalny pomysł: Proponuję leć do jubilera ...wyskocz z dużej kasy i kup jej jakie? extra "błyskotki": łańcuszek albo pier?cionek je?li jeszcze od Ciebie takiego nie ma ?! Ja tak zrobiłem mojej poprzedniej dziewczynie ...i schowałem to w "jajku niespodzience". Dajesz jaki? mały prezencik i jeszcze "jajeczko" Zaskoczenie będzie pierwszorzędne Jak daję przezenty to zawsze lubię robić jakie? oryginalne zaskoczenie. A tu masz instrukcję obsługi "jajeczka": Trzeba "jajeczko" delikatnie otwożyć by nie uszkodzić sreberka. Czekoladkę trzeba naci?ć i otworzyć na pół. Zabaweczkę możesz sobie położyć na półce . A do ?rodka wrzucasz ..."błyskotkę" Czekoladkę schładzasz w lodówce. Styki połówek jajka czekoladowego delikatnie stapiasz na patelni teflonowej i szybko z powrotem sklejasz. Możesz kupić dwa "jajka" i przeci?ć je tak by była większa i mniejsza połówka. Sklejasz te dwie większe, bo na patelni styk zawsze się trochę rozpu?ci. Nadmiar czekoladki ?cinasz ...tak dla "niepoznaki". Zawijasz w oryginalne sreberko, które należy wygładzić łyżeczk?. I masz oryginalny prezent na "osiemnastkę".
Ysabel Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Mamuska ! Boska kobieto ! Spadlas mi z nieba z tym wyszczegolnieniem ... bo ja zamierzam wlasnie sobie wymienic. Co do prezentu urodzinowego to proponowalabym cos ze zlota (kolczyki,lancuszek). Kwota bardzo podobna
Sympatycy Kisiel Opublikowano 23 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2007 Nie masz wyboru, skoro jedni radz? Ci zakup czego? ze złota a inni zgodnie z Twoim pomysłem obstaj? przy debilatorze wal chłopie do złotnika i zamów debilator ze złota wysadzany drogocennymi kamieniami - bedzie git ..... łosz end goł
Sympatycy szorstki Opublikowano 23 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2007 Nie masz wyboru, skoro jedni radz? Ci zakup czego? ze złota a inni zgodnie z Twoim pomysłem obstaj? przy debilatorze wal chłopie do złotnika i zamów debilator ze złota wysadzany drogocennymi kamieniami - bedzie git ..... łosz end goł Najpierw spadłem z krzesła po "poradzie" Mariusza Potem Cappo zapodał "naturalnego" A teraz kompilacja prezentu "by Kisiel" Nie mówi?c już o koleżankach Mamu?ki Bezapelacyjnie offtopic sezonu A żeby nie było, Nie za bardzo się znam na debilatorach (lol) ale wpadł mi kiedy? w ręce tzw. odmechacacz do swetrów (ODMECHACACZ ) który wypróbowałem na przedramieniu (każdy kiedy? eksperymentował, no nie ? ) Powiadam Wam, usun?ł futerko aż miło... I niedrogi był... pzdr BTW: A może kup jej jaki? modny perfum. (polecam Chanel Chance - tylko, że troszkę dołożyć będziesz musiał do tej półtorej stówy)
Gość NIMAGO Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 wyskocz z dużej kasy i kup jej jakie? extra "błyskotki": łańcuszek albo pier?cionek je?li jeszcze od Ciebie takiego nie ma ?! A może kup jej jaki? modny perfum. No wła?nie i w tym sek, ze juz pare razy jej dawałem rozne takie swiecidełka, perfumy..i wogole. A kosmetyków, perfumów to ona ma niemiara Nie ze jaka? wytapetowana czy cos chodzi jak barbie. No i niehcce kupować tegoco zawsze (bizuteria, perfumy) => chce czyms zaskoczyc ! Choć przyznam ze pomysł MISKA jest suuper!! Najlepszy temat w offtopie -> to musze przyznac No widzicie, ja to wiedziałem gdzie sie zgłosić hehh..mialem taka nadzieje..ze o ile sie znacie na skuterach/motocykalch to na kobitkach tez poooozdro
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Października 2007 Administrator Opublikowano 23 Października 2007 No i niehcce kupować tegoco zawsze (bizuteria, perfumy) => chce czyms zaskoczyc ! ] Posłuchaj się mnie... zobaczysz jaka będzie zaskoczona- pozytywnie Tylko nie oszczędzaj, kup model z najwyższej półki... zreszt? koleżanki Mamu?ki napewno doradz? który dogłębnie jest najlepszy...
Gość NIMAGO Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Tylko nie oszczędzaj, kup model z najwyższej półki... zreszt? koleżanki Mamu?ki napewno doradz? który dogłębnie jest najlepszy... No ale wiesz...po co jej taki gadzet ktory bedzie stał na półce i sie bedzie kurzył...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Października 2007 Administrator Opublikowano 23 Października 2007 No ale wiesz...po co jej taki gadzet ktory bedzie stał na półce i sie bedzie kurzył... To tylko tak Ci się wydaje...
rudy_56 Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Może ja jestem zbytnim romantykiem, ale zabierz j? na piękn? kolacja. Wręcz wspaniały bukiet z 18 róż plus na koniec kolacji jakie? małe skromne ?wiecidełko. No, ale ja może się nie znam. Osobi?cie w życiu nie dałbym dziewczynie depialatora ... Żonie może i tak ...
Gość NIMAGO Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 To tylko tak Ci się wydaje... ojjj..mariusz! JA to WIEM!!
Mamuśka Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 To ja teraz zaproponuję co? od siebie. Tak z punktu widzenia kobiety - b?dĽ co b?dĽ. I tym razem nie podpowiada mi koleżanka w pracy chyba jest Może jakimi? sobie tylko znanymi kanałami zdobędziesz jej zdjęcia od urodzenia do dnia dzisiejszego. Zeskanuj, wejdĽ na stronę Foto Jokera i ?ci?gnij program Moja Cewe Fotoksi?żka. W tym programie skomponuj w/g własnego uznania zdjęcia w taki sposób żeby stworzyły swego rodzaju reportaż "18 lat minęło... czyli historia ____ (tu wstaw imię i nazwisko swojej kobiety) ". Możesz tam dołożyć dedykację, zabawne podpisy pod zdjęciami, zmieniać/dokładać tło. Multum możliwo?ci! A je?li twoja kobieta będzie organizowała imprezę z okazji swojego wej?cia w dorosłe życie to zostaw na końcu ksi?żki ze 2 wolne strony z napisem na górze "księga go?ci". Możesz sobie wybrać format tej ksi?żki i rodzaj oprawy. Słowem super prezent który na pewno jej się spodoba, będzie oryginalny i będzie równocze?nie fantastyczn? pami?tk?. I z tym wszystkim zmie?cisz się spokojnie w tych pieni?dzach które na ten cel przeznaczyłe?. Biżuteria? Za parę lat zapomni od kogo i z jakiej okazji ona była. A taki album przetrwa wiele lat i na pewno z przyjemno?ci? i łezk? w oku będzie go mogła pokazać swoim dzieciom na wspomnienie tego etapu swojego życia. Zapewniam że jest to dobry pomysł bo sprawdzony. Je?li będziesz chciał z niego skorzystać to napisz pm. Może jak trafisz na mój dobry humor to ci w tym pomogę od strony technicznej - a co! Aha, jak już zrobisz album to się go zamawia on line i przysyłaj? go gotowego do domu albo się odbiera w jednym z punktów Foto Jokera. Pozdrawiam Mamu?ka
MISIEK Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 No widzicie, ja to wiedziałem gdzie sie zgłosić hehh..mialem taka nadzieje..ze o ile sie znacie na skuterach/motocykalch to na kobitkach tez !kisss Ech, ...na skuterach to wcale się nie znam . A miałem aż cztery ! Ale kobitkę zawsze lubię czym? miłym zaskoczyć ! Trzeba tylko trochę pomy?leć, hmm ...pomy?leć ! Może extra zegarek też taki ze "?wiecidełkami" ...a pier?cionek zaręczynowy już jej dałe? ??? Możesz kupić kilka ekstra rajstopek (kobitkom non stop się pruj?, puszczaja oczka, więc się przydadz?) Oczywi?cie każdy facet musi znać rozmiar jaki nosz? dziewczyny! Wybierzesz kilka fajnych wzorów, no i jakie? ciepłe bo idzie zima, i też co? dla siebie -a niby dla niej!!! I zabierz dziewczynę obowi?zkowo do jakiej? fajnej i miłej restauracji, ...plus kwiaty i obowi?zkowo długie wierne patrzenie w oczy... !piwko , no i szeptanie do uszka ...przecież to ta jedyna ...no i Możesz się jeszcze z ni? wybrać razem na zakupy, pochodzić razem po kilku miłych sklepikach ...kupi sobie to co chce -jaki? modny wymarzony ciuszek czy buciki. He, wiadomo ty jeste? sponsorem -więc zabierz se sob? "kasę"... tylko musisz być bardzo cierpliwy -bardzo ważne, bo nie każdy facet to potrafi, a dziewczyna na pewno to doceni ! Ja bym tak to zorganiazował: 1.) jaka? ciekawa wycieczka tylko we dwoje 2.) wspólne zakup prezentu 3.) kolacja w restauracji ...i dajesz kwiaty i ..."jajeczko" a w ?rodku np pier?cionek zaręczynowy. Pozdrawiam. Ech, ''kocham" ten temat !tut ...
Gość NIMAGO Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 I zabierz dziewczynę obowi?zkowo do jakiej? fajnej i miłej restauracji, ...plus kwiaty i obowi?zkowo długie wierne patrzenie w oczy... , no i szeptanie do uszka ...przecież to ta jedyna ...no i O takich rzeczach to mi niekt nie musi przypominac! Jak tylko potrzebje dooobrego pomysłu na prezent Ale Mamu?ka, poddała mi naaprawde ?wietny pomysł!
Gość Maja Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Biżuteria? Za parę lat zapomni od kogo i z jakiej okazji ona była.Pozdrawiam Mamu?ka Wracaj?c do tego cud tematu, to ja dostałam od swojego chłopaka na 18te urodziny ( oczywi?cie pamiętam dobrze) 18 krwistoczerwonych, metrowych róż ze złot? wst?żk? podziurkowan? i ze złot? liczb? 18. Do tego specjalnie na zamówienie wykonany ręcznie złoty kolczyk do pępka. Mam Go do dzi? Ponad 10 lat temu, ciężko było gdziekolwiek kupić taki złoty gadżecik, bo to jeszcze nie było mody kolczykowania tam i ówdzie. Z pewno?ci? miłe wspomnienia pozostan? na zawsze. Co do prezenciku, to co? od siebie jest najlepsze ponad słońcem Może to być co? na moto z Twoim "hasłem", imieniem... Może to być ciuszek, bibelocik.. Jeżeli chodzi o złoto, srebro... to sprawdĽ delikatnie, czy woli złoto, czy srebro, to jest ważne, albo może białe złoto ( może być uczulona na nikiel, dlatego należy sprawdzić, żeby nie było nieprzyjemno?ci i smutku) Troszkę egoistycznie, ale może łańcuszek ze swoim imieniem? Może idĽ z ni? na kawę do kawiarni i niech położ? pod filiżank? prezent, albo popro? o jakie? ciasteczko z wróżb? i niech tam umieszcz?. Sposobów jest wiele. Możesz też kupić duuuże pudło i w ?rodek wrzucić dużo wacików umieszczaj?c na dnie ten konkretny prezent. Wysłać kwiaty z rana kurierem, tak na pocz?tek dnia, a na wieczór kolacyjka, kawiarenka z konkretnym już prezencikiem. Pozdrawiam i powodzenia życzę Maja
Gość NIMAGO Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Co do innych równie waznych jak prezent szczególikow to ja sobie pooradze !piwko Dla mnie najwiekszym problemem jest tylko wybor prezentu... !scooter
Gość Kasssia Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 e tam depilator... upiecz jej dwa kilo karkówki, na pewno się rozpłynie. Ja bym się rozpłynęła !scooter
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Października 2007 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2007 Powiem Ci tak: wykorzystaj powyższ? propozycję jest OK (z jajkiem) i bardzo pasuje do Waszego wieku. Będzie na pocz?tku zaskoczenie i super końcowy efekt Ale nie kupuj dziewczynie depilatora, może to Ľle zrozumieć (chyba że sama o to prosiła) to tak jak by? Jej kupił mydło. Raczej nie ryzykuj, bo będziesz miał przechlapane szczególnie jak zazdrosna koleżanka co? podpowie. SORRY DZIEWCZYNY (ale tak już jest)
brzoza Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 NO , a je?li już ta karkowka to ,w szczelnej folii do wypieku z duż? ilo?ci? przypraw . !happybth
Rekomendowane odpowiedzi