Gość majon Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 i oby takich watkow bylo mniej pijesz nie jedz.Ot taka prawda.
ERMI Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 majon po co ??? ja się z dragonem zgadzam w 99% i nie widzę potrzeby wynaturzania się na privy. Z reszt? dla czego ja miałbym to robić to już nie jestem w stanie zrozumieć. Zdanie mamy jednakowe - przecież. Tylko po co chrzanić i bawić sie w stukopukaczy klawiaturowych - będzie zlot to pogadamy - ostatnio powiedzmy "okazji" było za mało. jeszcze raz temat proszę zamkn?ć bo do niczego to nie zmierza.
Gość mr_kamil1 Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 I w podsumowaniu, które zmieniło oczywi?cie też temat... mogę napisać, że zgadzam się z przedmówcami w 200%-pijesz-nie jedziesz. Je?li chodzi o inne sprawy-lepiej pozostawię bez komentarza i mam wielk? nadzieję, że reszta też tak zrobi. Artix, proszę Cię, to co piszesz, zawsze wygl?da, jakby? trochę nie lubił jednego klubu. Proszę wszystkich: ale z głow?...i postarajmy się mieć głowę na miejscu, i przestrzegać przykazania miło?ci
Gość Kamil Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 He, he... ciekawe kto pierwszy strzeli focha
Gość DZIWAK Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 WItam Moze juz skonczcie z tymi wycieczkami personalnymi i atakowaniem sie nawzajem.Do niczego to nie dazy a ostatnio caly czas masa agresji ludzie ulzyjcie sobie gdzie indziej. A tak na marginesie to nie wiem czy pamietacie ale na 2?? Chmielnie tez byl amator jazdy po % co zapoznal sie blizej z drzewem byla policja itp. KAzdy dorosly czlowiek z zalozenia powinien odpowiadac za siebie.Chyba ze profilaktycznie od razu stwierdzimy na zlocie libacja i na 3 dni pojazdy do bunkra kto wejdzie przed niedziela temu od razu kulka w leb. Albo dorosli ludzie umieja sie bawic albo sorry :/ Szacuneczek ? najwyższy czas zamkn?ć temat,bo zrobił się już dawno OT Artix
Rekomendowane odpowiedzi