Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Tragedia na zakończenie sezonu motocyklowego

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pawko

6

• MISIEK

6

• Artix

2

• Mamuśka

2

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

majon po co ??? ja się z dragonem zgadzam w 99% i nie widzę potrzeby wynaturzania się na privy. Z reszt? dla czego ja miałbym to robić to już nie jestem w stanie zrozumieć.

Zdanie mamy jednakowe - przecież.

Tylko po co chrzanić i bawić sie w stukopukaczy klawiaturowych - będzie zlot to pogadamy - ostatnio powiedzmy "okazji" było za mało.

jeszcze raz temat proszę zamkn?ć bo do niczego to nie zmierza.

Opublikowano

I w podsumowaniu, które zmieniło oczywi?cie też temat... mogę napisać, że zgadzam się z przedmówcami w 200%-pijesz-nie jedziesz.

Je?li chodzi o inne sprawy-lepiej pozostawię bez komentarza i mam wielk? nadzieję, że reszta też tak zrobi.

Artix, proszę Cię, to co piszesz, zawsze wygl?da, jakby? trochę nie lubił jednego klubu.

Proszę wszystkich: :wacko::lol::lol: ale z głow?...i postarajmy się mieć głowę na miejscu, i przestrzegać przykazania miło?ci :lol:

Opublikowano

WItam

Moze juz skonczcie z tymi wycieczkami personalnymi i atakowaniem sie nawzajem.Do niczego to nie dazy a ostatnio caly czas masa agresji ludzie ulzyjcie sobie gdzie indziej.

A tak na marginesie to nie wiem czy pamietacie ale na 2?? Chmielnie tez byl amator jazdy po % co zapoznal sie blizej z drzewem byla policja itp.

KAzdy dorosly czlowiek z zalozenia powinien odpowiadac za siebie.Chyba ze profilaktycznie od razu stwierdzimy na zlocie libacja i na 3 dni pojazdy do bunkra kto wejdzie przed niedziela temu od razu kulka w leb.

Albo dorosli ludzie umieja sie bawic albo sorry :/

Szacuneczek ?

najwyższy czas zamkn?ć temat,bo zrobił się już dawno OT

Artix

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...