Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Tragedia na zakończenie sezonu motocyklowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzisz, Pawko ... Tu nie chodzi o podkładanie ?wini. Chodzi o zasady.

Ale generalnie chciałem o czym? innym ... Przeczytałem uważnie cały w?tek, ł?cznie z Twoim postem. Tematem w?tku jest " Tragedia na zakończenie sezonu motocyklowego". Trzeba przyznać, że sprytu Ci nie brak. Wyczaiłe? moment, żeby przywalić CR-owi i przywaliłe?. Nota bene zupełnie odbiegaj?c od tematu zasadniczego. Dziwi mnie Twoja nienawi?ć do CR-u ( tak, tak, odbieram to wła?nie w ten sposób ). Nie s?dzę, żeby człowiek ?wiatły i rozs?dny tak reagował na różnice zdań. A Ty wręcz ziejesz do tych ludzi nienawi?ci?. No cóż, 50 lat żyję na tym ?wiecie, ale, jak się okazuje, pewnych rzeczy człowiek nie jest w stanie zrozumieć nigdy.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pawko

6

• MISIEK

6

• Artix

2

• Mamuśka

2

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zaczynam rozumieć kserowanie kuponów...

Zastanów sie co piszesz -kobieta ,wzrost 158 i 55kg wagi wypiła 700l piwa ....

Co za ochlej ????

tylko ,ze jest to nierealne,a jesli ktos kogos oszukał a póĽniej wine zwala na kserowanie kuponów to juz ktos inny powinien sie nad tym zastanowic :)

Pawko !!!

jestes mistrzem zmiany tematu ,bez zakładania nowego w?tku :(

Moje gratulacje :)

Ciekawe co Cie gryzie ??? Lub czego nam zazdro?cisz???

Jesli tak jak napisałes mało Cie obchodzimy to po co codzienie wchodzisz na to "pijane" i "bandziorskie" forum???

Nie rozumiem.

Czy możesz choc jedn? zime nas olac i nie zaczynać burd,bo zaczyna być to męcz?ce

p.s.

Pragne poinformowac ,jesli jeszcze nie wiecie ,ze otrzymałam w prezencie domene burgmania.pl :)

Mnie tez zablokujecie????!!!! :(

Opublikowano

Zaczynam rozumieć kserowanie kuponów...

Zastanów sie co piszesz -kobieta ,wzrost 158 i 55kg wagi wypiła 700l piwa ....

Co za ochlej ????

tylko ,ze jest to nierealne,a jesli ktos kogos oszukał a póĽniej wine zwala na kserowanie kuponów to juz ktos inny powinien sie nad tym zastanowic :)

Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!

A gdzie ja napisałem w tym po?cie , buhahahaha że chodzi o Ciebie? buhahahahahahahahahah

Swoj? drog? przy takim wzro?cie i wadze wypicie takiej ilo?ci piwa jest chyba rekordem który trzeba zgłosić do księgi Guinesa... Nie krępuj się... my i tak wiemy jak było!!!!

Edit:

Nie znam dokładnych szczegółów wypadku: ponoć zderzyły sie dwa motocykle, powracaj?ce po paradzie, na wyjeżdzie z Poznania znanym z wypadków ...jeden motocyklista "zakończył sezon" ...niestety nie żyje !!!

Wnioski, ...wnioski czas wyci?gn?ć !

MISIEK!!!

Uważam, że namieszałe? bez potrzeby... Nie znasz szegółów a piszesz co? o wyciaganiu wniosków... Jakie Ty wyci?gn?łe? wnioski skoro nie znasz dokładnych szczegółów...

Opublikowano
Przeczytałem uważnie cały w?tek, ł?cznie z Twoim postem. Tematem w?tku jest " Tragedia na zakończenie sezonu motocyklowego". Trzeba przyznać, że sprytu Ci nie brak. Wyczaiłe? moment, żeby przywalić CR-owi i przywaliłe?. Nota bene zupełnie odbiegaj?c od tematu zasadniczego.

Nie wiem czy zauważyli?cie (???) ale ...Pawko odpowiedział na durne i zło?liwe pytanie:

"A gdzie jest ten wyjazd -tak niebezpieczny dla motocyklistów ,bo nie znam tego miejsca ,a wolałabym je omijać ..."

I to, że Pawko tak zareagował to wcale mu się nie dziwię.

A to, że to była "kula armatnia" ...no trudno, klubowi CR się należy i każdy już wie dlaczego.

Przykre ale długo pracowali?cie, pracowali?cie i ..."zapracowali?cie" sobie na takie traktowanie ... i będziecie odpokutowywać swoje zachowanie jeszcze długo, ...oj długo !

Hmm, taki "syndrom CR".

Więc może teraz klub CR ochłodziłby się na rze?kim ?wieżym powietrzu, by "wrz?ca krew" ostudziła się, ...i ...po prostu wróci do tematu. Pozdrawiam.

Opublikowano
Pragne poinformowac ,jesli jeszcze nie wiecie ,ze otrzymałam w prezencie domene burgmania.pl w00t.gif

Wiemy i co? "Chcesz o tym porozmawiać?"

Jak dla nas to możesz dostać w prezencie jeszcze parę innych domen. Nie wpłynie to (zapewniam cię) w żaden sposób na nasze życie. :)

Skoro jedziemy przedszkolem... :

A mi m?ż wczoraj kupił kwiaty... :) i się nie chwalę :)

Opublikowano
A mi m?ż wczoraj kupił kwiaty... :) i się nie chwalę :(

o proszę Mamu?ka- dostać kwiaty o męża to już co?, a na pewno lepsze niż ta :) co to było domena- ale co do mena? tzn dostała telefon do mena z burgmanii.pl?

phi jaka? lipa :(:(:(:(

Mamu?ka masz jeszcze jednego :)

• Administrator
Opublikowano

Skoro rozmowa zeszla na totalny OT a widze ze niektorzy maja strasznie krotka pamiec to przypmniala mi sie taka historia.

No to w mysl tego co napisal Gonzo

Tu nie chodzi o podkładanie ?wini. Chodzi o zasady.

Rok 2005, I-szy zlot Burgmanii, kilku poznaniakow przybiega do Mariusza zeby ten przez megafon oglosil ze niejaka madzia z Poznania zaginela i ze nie moga jej odszukac. Ostatni raz owa madzia narabana jak stodola widziana byla jak gdzies sie oddala, no w takim stanie to pewnie szla spac, ale skoro jej nie ma to cholera wie co moglo sie stac, obok jezioro, kladka lekko zarwana z napisem "zakaz wchodzenia" pijanej osobie rozne rzeczy moga wpasc do lba. W trakcie poszukiwan okazuje sie nie tylko madzia zaginela, ale rowniez jej skuter. Po przeczesywaniu pobliskich krzakow, nagle pojawiaja sie radosna i narabana jak stodola madzia dumnie oznajmiajac ze chciala zobaczyc w nocy palac kultury no i umowila sie tam z kolezanka. Kiedy zsiadala, a raczej spadla ze skutera bo ledwo lazila byla niesamowicie z siebie dumna. Z Ryni do centrum jest okolo 40 km w jedna strone. Zatem belkoczaca w sztok pijana madzia postanowila zrobic sobie wycieczke 80 km.

Tylko krótkie pytanie: jeżeli Pawko lub kto? inny widział, że który? z członków Citi Raidera wsiada na sprzęt po piwie, dlaczego nie powiadomił o tym natychmiast policji ? Jeżeli jest taki praworz?dny i ma poczucie obywatelskiego obowi?zku powinien tak zrobić. A je?li tego nie zrobił to znaczy, że taki stan rzeczy zaakceptował.

Wszystko by bylo OK, gdyby ktos widzial ze pijana w sztok madzia wsiada na skuter, wtedy zabiera sie kluczyki i koniec.

No ale co zrobic jesli widzisz oddalajaca sie osobe ktora ledwo chodzi.

Zadzwonic na policje, wtedy by trafila najpierw na izbe wytrzezwien potem przed sad a potem na zasluzone wakacje w wiezieniu. - ta opcja mi najbardziej odpowiada.

Czy poprostu olac - tak widze robi klub CR.

Je?li chodzi o Policje to ,gdyby tak było jak piszesz -juz dawno nie powinnam miec prawa jazdy -a tak nie jest ,pomimo klukunastu kontroli drogowych ktore miałam w tym roku,nie posiadam na swoim koncie nawet jednego punktu karnego .A moze to szczę?cie??? 

Kolegów w Policji tez mam ,ale sie tym nie chwalę

To ze masz kolegow w policji ktorzy cie puszczaja po pijaku dalej w droge, to dziekuje za ta cenna informacje, kontrola wewnetrzna im sie przyda. Pamietaj tylko ze szczescie sie kiedys skonczy, a w pudle slodko nie jest. Mam nadzieje ze nikomu nie zrobisz krzywdy.

No i ostatnie

Mnie tez zablokujecie????!!!!

Skoro o to prosisz, to z czysta przyjemnoscia :)

Skoro tak nas nie nawidzisz to kiego grzyba tu wchodzisz, ja i nie tylko ja przestalem pisac na waszym forum, skasowalem swoj prfil i nie chce miec z wami nic wspolnego. Miej odwage i zniknij.

I nie radze wiecej wsiadac po piwie na skuter bo nie znasz dnia ani godziny.

Opublikowano

Mamu?ka ...ode mnie też ... :) . Pozdrawiam.

Co do serwisu, ...hee, heee, :( ...i tak nic mu nie pomoże :( ... :):(:( ... :(:(:)

A wracaj?c do tematu: jeszcze raz życzę poszkodowanym szybkiego powrotu do zdrowia.

Opublikowano
Skoro rozmowa zeszla na totalny OT a widze ze niektorzy maja strasznie krotka pamiec to przypmniala mi sie taka historia.

No to w mysl tego co napisal Gonzo

Tu nie chodzi o podkładanie ?wini. Chodzi o zasady.

Rok 2005, I-szy zlot Burgmanii, kilku poznaniakow przybiega do Mariusza zeby ten przez megafon oglosil ze niejaka madzia z Poznania zaginela i ze nie moga jej odszukac. Ostatni raz owa madzia narabana jak stodola widziana byla jak gdzies sie oddala, no w takim stanie to pewnie szla spac, ale skoro jej nie ma to cholera wie co moglo sie stac, obok jezioro, kladka lekko zarwana z napisem "zakaz wchodzenia" pijanej osobie rozne rzeczy moga wpasc do lba. W trakcie poszukiwan okazuje sie nie tylko madzia zaginela, ale rowniez jej skuter. Po przeczesywaniu pobliskich krzakow, nagle pojawiaja sie radosna i narabana jak stodola madzia dumnie oznajmiajac ze chciala zobaczyc w nocy palac kultury no i umowila sie tam z kolezanka. Kiedy zsiadala, a raczej spadla ze skutera bo ledwo lazila byla niesamowicie z siebie dumna. Z Ryni do centrum jest okolo 40 km w jedna strone. Zatem belkoczaca w sztok pijana madzia postanowila zrobic sobie wycieczke 80 km.

Czy s? osoby który mog? potwierdzić to co napisał Artix????

Chciałbym zrobić swój bardzo nie miły komentarz ale wolał bym aby te newsy (przynajmniej dla mnie) były potwierdzone przez innych...

Opublikowano

Cyt: "Kiedy zsiadala, a raczej spadla ze skutera bo ledwo lazila byla niesamowicie z siebie dumna. Z Ryni do centrum jest okolo 40 km w jedna strone. Zatem belkoczaca w sztok pijana madzia postanowila zrobic sobie wycieczke 80 km."

:) ...no tak ???

A mnie się "dostało" za "brak znajomo?ci szczegółów i wyci?ganie wniosków", ...ech :)

Już nie będę poruszał takich tematów, bo potem się ze mnie "nabijacie" ...a problem pozostaje nadal problemem. :)

Hmm, ...hee, lepszy był temat o "depilatorze"... :(

Opublikowano

Przypomina mi się kampania wyborcza PiS'u. Ciekawe dlaczego tak kojarzę fakty!

Ja też jeżdżę w CR i nie życze sobie takiego traktowania tudzież mnie, ponieważ nigdy nie jechałem nawet wózkiem z dzieckiem po piwie...o taczce nie wspominaj?c.

Je?li chodzi o inne zdarzenia-nie mogę się wypowiedzieć, nie byłem, nie widziałem. Dodatkowo będ?c na paru spotkaniach w niagarze-co ciekawe mogę zeznawać pod przysięg?-była co najwyżej kawa. Proszę Pawko, zajmij się wreszcie swoimi 4 literami, bo odnosze wrażenie, że kto? "mówi"...(...) jak taki (tu:przepraszam za obraĽliwe słownictwo)może, to szuka czego? ciężkiego. Pragnę dopisać jeszcze, że w statucie klubowym nie ma nakazu picia piwa i jeżdżenia skuterem, więc prosze mnie nie traktować jako pijaka-miejskiego bandziora.

PS. Zapraszam poci?giem do Nowego Tomy?la na pyszn? lampkę czerwonego wina mojej roboty... :lol::lol::(

Opublikowano

Je?li chodzi o inne zdarzenia-nie mogę się wypowiedzieć, nie byłem, nie widziałem.

Więc skoro nie byłe? i nie widziałe? to się nie odzywaj...

Po drugie - wła?nie zajmuję się swoimi czterema literami - bo to między innymi wła?nie na mnie może wpa?ć kto? z zarz?du klubu po piwku...

Po trzecie - skoro w statucie klubu nie ma zakazu picia piwa i jeżdżenia skuterem to chyba w imieniu wszystkich to krytykuj?cych muszę przeprosić...jak w statucie nie ma to jazda...Róbcie tak dalej... :lol::lol::(

Po czwarte - przy okazji jakiej? kontroli TY też uważaj, bo nie jestem pewien czy masz uprawnienia na skuter, którym się poruszasz młodzieńcze...

BEZ ODBIORU !!!

Swoj? drog? taka kontrola pod Niagar? byłaby prawdziwymi żniwami dla policji...

Zarz?d Stowarzyszenia pod wpływem alkoholu, członkowie Stowarzyszenia na Majkach 125 z małymi tablicami i bez prawka...Oby więcej takich stowarzyszeń :(

Opublikowano

Jak już tak lecimy OT to:

czy kto? jeszcze chce mi dać kwiaty? Mam jeszcze wolne wazony! :lol:

p/s

Misiek - przyznaję ci rację. W?tek o debilatorze (cyt. Kielich) był o niebo fajniejszy! :lol:

Opublikowano

A ja ciekaw jestem kiedy sie przestaniecie kłócić przy każdej okazji? Patrz?c na godziny wpisów to Wy chyba macie nadmiar wolnego czasu. WeĽcie sie wreszcie do roboty a nie wyzywajcie od jakich? syndromomców... Jak dzieci.

Kto? podał jakie? info i je?li ono nie jest prawd? to wystarczy je zdementować a nie wyzywać.

PS Jakby kto? zapomniał to jest jeszcze jedno fajne, nie poruszane w tym w?tku słowo - kompleks.

Opublikowano
Jak już tak lecimy OT to:

czy kto? jeszcze chce mi dać kwiaty? Mam jeszcze wolne wazony! :(

No to ja za moim lokalnym kompanem też Ci przesyłam :lol:

A....i dla twojej koleżanki co Ci opowiada o do?wiadczeniach z .......torem też :lol::(:(:(

Opublikowano

Oj Pawko-ucz się czytać, ucz...bo na razie cienko to wygl?da. Je?li znajdziesz swój bład...odezwij się proszę:lol:

Jak na razie ci?gle piszesz...a na swój klub to już nie patrzysz;P Więc sugeruje też nieco krytycznym okiem na siebie. Pragnę Cię jeszcze poinformować, że już praktycznie nie jestem posiadaczem majesty.

Moja propozycja-wrzuć wreszcie na looz...jasne? I nie mów mi, że nie mam nic do gadania, ponieważ jestes w błędzie. A je?li chcesz koniecznie wymienić zdanie, to zapraszam na gadu gadu, tam możemy spokojnie porozmawiać, i może przekonasz mnie do swojego zdania.

Przepraszam za obraĽliwe słownictwo, liczę na spokojn? rozmowę

Opublikowano

Artix ! Nie cytuję Twojej wypowiedzi, bo za dużo zajęłoby to miejsca, ale ... Skoro na 1-szym zlocie miała miejsce taka sytuacja, jak? opisałe? to dlaczego organizatorzy zlotów serwuj? pierwszego dnia zlotu piwo ? Przecież wiadomym jest, że ludzie s? różni i jeden wypije jedno, inny 10 . A nastepnego dnia jest kilkudziesięciokilometrowa objazdówka i wielu jedzie na ciężkim kacu. Czy nauczeni smutnym do?wiadczeniem z roku 2005 organizatorzy Burgmanii w 2006 i bież?cym roku zrobili co? w tym kierunku ? Z tego, co wiem - nic. W dniu przyjazdu browar się leje strumieniem i jest miodzio. Zreszt? dotyczy to wszystkich zlotów. Byłem z M@rkizem w Grotnikach. Nie poznali?my się, byłe? zajęty laptopem i zdjęciami. I dlatego może nie widziałe? :lol: , jak Twoi klubowi koledzy ( i nie tylko ) "dawali w palnik", a rano wsiedli na sprzęty. Dam sobie uci?ć głowę, że w razie badania alkomatem wynik dla większo?ci byłby piorunuj?cy. Może organizatorzy zlotów przed objazdówk? powinni każdego z uczestników przebadać na "klarnecie" ? Podejrzewam, że w?ród skuteromaniaków 100-procentowych abstynentów jest niewielu, zreszt? Ty chyba też za kołnierz nie wylewasz ( mylę się ? ) i nie tylko Ty, ale jako? nikt Was nie opluwa. Poza tym, na zlotach, na których byłem każdy dostaje informację, że bierze udział w imprezie na swoj? odpowiedzialno?ć, więc musi zdawać sobie sprawę z konsekwencji swojego postępowania. Jestem niewierz?cy, ale podoba mi się takie powiedzenie z czasów Chrystusa: kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem. Akurat tutaj pasuje to, jak ulał.

Opublikowano

...Łoili?cie z Krzychem i Madzi? browce na każdym ?rodowym spotkaniu i wiem że jest tak nadal, więc mnie tu teraz nie wku...wiaj pisz?c o jakim? moim syndromie,

...bo jeżdżę po tych samych ulicach co Wy ...

No i co ja mam odpowiedzieć, że nie jestem wielbładem? Raz wypiłem pół małego piwa gdy poraz pierwszy zajechałem do klubu. Póżniej zim? celowo przyjeżdżałem autobusem by wreszczie "wyłoić" piwo a czasem i nawet dwa. Nie gniewam się na Ciebie bo nie można gniewać się na sprawnego inaczej. Proponowałem Tobie kiedy? : rozpocznij leczenie, ale olałe? moj? sugestię.

I tego się obawiam. Nie ma gorszego niebezpieczeństwa niż sfrustrowany kierowca. Napisz którymi ulicami jeĽdzisz i w jakich godzinach. Spróbujemy je omijać.

Jeszcze raz proszę : lecz się chłopie

Opublikowano

no widzicie jest tak

ja lubię dużo i na następny dzień jestem co najwyżej pasażerem 4oo.(kserować talonów nie muszę) -ZAWSZE

Przy okazji spotkań ZAWSZE ?cigam KAŻDEGO i jestem przy KAŻDYM w parku maszyn, który stara się wyjechać poza park w stanie - taki szeryf społecznik. Wielu z NAS, również mie prosi o REAKCJĘ jak co? widzi niepokoj?cego. I wielu tym szeryfowaniem zareaziłem. ZAWSZE zabieram kluczyki krewkim i jako? mie nie ruszaj?, różne, głupie wtedy gadki - kluczyki s? do odebrania rano... (a że takich deli. pogoniłem może po?wiadczyć nawet klub MC prawda Jarku i wieeelu klubowiczów na różnych zlotach)

Zdarzenie na 1 zlocie burgmanii BYŁO i potwierdzam to (i nie bij piany dragon i nie oceniaj bo? za młody stażem na sprawy klubowe tego kalibru) - umknęło to mojej uwadze ale i innym tórzy siedzieli na bramce, co nie oznacza że ze ?ci?niętymi po?ladkami 3-4 godziny biegali?my i szukali?my w parę osób persony (do momentu pojawienia się w tym wypadku szczę?liwego pojawienia się). - i bez pier***enia mi tutaj że tak nie było.

kluczyki póĽniej były u mnie do odebrania ,jak i klucze innej osoby co koniecznie chciała jechać szukać.

poza tym przestańcie walić smuty bo dupowato się to czyta. Załatwiajcie swoje sprawy prywatnie bo z niesmakiem człek się nastawia do pieniaczy. Won z komplexami na telefony a jak nikt nie ma nic do powiedzenia osobi?cie to mordy w kubeł je?li można i z u?miechem na ustach ze lodzio miodzio -pogadacie na zlocie. - jakimkolwiek wspólnym.

a na następnym spotkaniu, po tym co przeczytałem, kazdy "chętny" może liczyć na wyci?ganie kluczyków ze swojego tyłka. Osobi?cie je tam umieszcze.

emocji będzie na całe życie.

żegnam z obżydzeniem

i proszę o zamknięcie w?tku.

• Sympatycy
Opublikowano

ERMI "PIERNIKU" :wacko:

• Administrator
Opublikowano

Gonzo, widzisz nie byles, nie widziales a najwiecej krzyczysz

Czy nauczeni smutnym do?wiadczeniem z roku 2005 organizatorzy Burgmanii w 2006 i bież?cym roku zrobili co? w tym kierunku ?

Tak, w roku 2006 nie bylo madzi nie bylo problemow, w roku 2007 park stal sie twierdza nie do zdobycia, nikt nie wyjechal po zamknieciu parku maszyn.

Jak sobie wyobrazasz ze organizator bedzie pilnowal 30-letnia z gorka kobite bo ona nie wie ze po pijaku sie nie jezdzi.

dlaczego organizatorzy zlotów serwuj? pierwszego dnia zlotu piwo ?

Bo w wiekszosci zloty nie sa organizowane dla dzieci, bo kazdy wie ile moze wypic, bo na zloty nikt, przepraszam, prawie nikt, nie jedzie zeby sie naloic bo za darmo, tylko spotkac sie i pogadac. Wtedy nie trzeba kombinowac z kuponami bo kazdemu normalnemu czlowiekowi starcza przydzial.

Ty chyba też za kołnierz nie wylewasz ( mylę się ? )

Masz racje na wiekszosci zlotow pije piwo, przewaznie wypijam 4-5 piw, wyjatkiem jest Burgmania gdzie 2 piwa sacze przez caly wieczor, a Mariusz to wogóle bardziej trzezwy niz noworodek :wacko: Gwarantuje ci ze jesli rano mam podejrzenie o problemy z koordynacja pakuje sie auta z piwem na pasazera :lol:

kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem.

W tym temacie to nie tylko rzuce kamieniem, ale uwazaj bo nawet moge ukamieniowac. Jesli pije nie jade, dla mnie to oczywiste, jesli sie zle czuje, nie jade, jak chce popic a potem jechac to przewaznie wracam sam bo wszyscy inni juz dawno pojechali.

To tyle

Opublikowano

Nie wiem od czego zacz?ć...

Zacznę od Ermiego - "stary" daj spokój bardzo Cię proszę z umoralnianiem każdego kto chce co? wyja?nić na forum czy podzielić się swoimi uwagami... Nie na miejscu s? teksty o smutach, niesmaku i kompleksach bior?c pod uwagę, Twój "występ" ze spodniami i kurtk?... Też można było załatwić sprawę przez telefon...Nie odbieraj tego jako wypomnienie czy zło?liwo?ć... To życie pisze scenariusz... nie Ty czy ja... Jeżeli chcesz doprowadzić do sytaucji gdy na forum bedziemy pisali tylko o fiołkach i aniołkach to będzie to równoznaczne z jeszcze większym zakłamaniem... Czy naprawdę o to chodzi???? Wydaje mi się, nie...

Jeżeli chodzi o niejak? Madzię to słów mi brak... Już kilka osób potwierdziło jej zachowanie na zlocie...o jej wyczynach jeĽdzieckich po alkoholu... Mogę napisać jedno i w wielkim skrócie... brak słów, ignoranacja wytarte czoło i szczyt debilizmu... aha, przy okazji również zakompleksienie... ?wiadczyć o tym może www.burgmania.pl i sposób poinformowania o tym... Faktycznie... jedna wielka (152cm) Madzia... Kamikaze amator...

Co do lej?cego się piwa na zlocie i to w dodatku pierwszego dnia... wszystko jest dla ludzi...okazuje się jednak, że nia dla MadĽ...

Ja osobi?cie na zlocie NIGDY piwa nie wypiłem i wszyscy tego ?wiadkiem... za to piłem czysty alkohol bo tak wolę... bior?c jednak pod uwagę, że nie jadę się nachlać (kseruj?c kupony) tylko jadę spotkać się ze znajomymi i nieznajomymi, nie muszę się obawiać co będzie rano... A gdyby nawet doszło do sytuacji w?tpliwo?ci wyci?gam alkomat i sprawdzam... Prawda, że proste...???

Info dla moich fanów - alkomat mam "zawsze przy sobie" ze względu na rodzaj prowadzonej przeze mnie działalno?ci... Zdarzaj? się sytuację gdy muszę "zbadać" trzeĽwo?ć pracownika... W końcu MadĽ mog? być wszędzie...

Najgorsze z tego wszyskiego jest jednak to, że to Pawko ma się leczyć mimo tego, że nikt tak naprawdę nie zaprzeczył jakoby zdarzenia opisane przez Pawko nie miały miejsca...

Masz na alkohol - miej i na taksówkę... Alkohol jest dla ludzi... m?drych!!!

Opublikowano

Zdarzenie na 1 zlocie burgmanii BYŁO i potwierdzam to (i nie bij piany dragon i nie oceniaj bo? za młody stażem na sprawy klubowe tego kalibru) - umknęło to  mojej uwadze ale i innym tórzy siedzieli na bramce, co nie oznacza że ze ?ci?niętymi po?ladkami 3-4 godziny biegali?my i szukali?my w parę osób persony (do momentu pojawienia się w tym wypadku szczę?liwego pojawienia się). - i bez pier***enia mi tutaj że tak nie było.

kluczyki póĽniej były u mnie do odebrania ,jak i klucze innej osoby co koniecznie chciała jechać szukać.

poza tym przestańcie walić smuty bo dupowato się to czyta. Załatwiajcie swoje sprawy prywatnie bo z niesmakiem człek się nastawia do pieniaczy. Won z komplexami na telefony  a jak nikt nie ma nic do powiedzenia osobi?cie to mordy w kubeł je?li można i z u?miechem na ustach ze lodzio miodzio -pogadacie na zlocie. - jakimkolwiek wspólnym.

a na następnym spotkaniu,  po tym co przeczytałem, kazdy "chętny" może liczyć na wyci?ganie kluczyków ze swojego tyłka. Osobi?cie je tam umieszcze.

emocji będzie na całe życie.

żegnam z obżydzeniem

i proszę o zamknięcie w?tku.

ale o co chodzi panie???? :wacko: lekka proktologia.

Staz chyba nigdy nie byl istotny no Panie Ermi co to za osobiste wywody skrobnij priva do Dragona masz odwage?Piszesz nie pij,pij nie pisz :lol:

Ps.Bo pic to trzeba umic.

Opublikowano

A ja tak dla humoru wtr?cę, że nieĽle się temat rozwin?ł i Mi?kowy przypadek w tytule tego w?tku jest niesamowity :

"Tragedia na zakończenie sezonu motocyklowego" :wacko:

taka opera mydlana... :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...