dr.big Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Jeden utwor? Ciagle i w kolko !OKK na bezludnej wyspie? Oj, nie . A mozna zamiast utworu muzycznego wybrac cos innego ?
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 5 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2009 Jedna to rzeczywiście trudno, wolałbym całą płytę ale jak jedna to !OKK Child in Time - Deep Purple z koncertowego albumu Made in Japan. A ostanio na przemian dwie płytki: Green Day - 21st Century Breakdown i Sidney Polak - Cyfrowy styl życia (zupełnie bez żadnego kumoterstwa) Jakoś na razie mi się nie nudzą.
jack daniels Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Jak sięgam pamięcią nie licząc "Starego śpiącego niedźwiedzia", to utworem który siedzi na moim twardym i ciągle ni z tego ni z owego powraca - jest "Pożegnanie z cyganerią" Budki Suflera. Zaś na chwilę obecną najczęściej pogwizdywanym jest przepychanka Kasi i Jarka czyli "Mary & Jerry" Pozdrawiam J.D.
Glub Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 hmm, jeden utwór.... teraz? to byłby lucid dream by Riverside... a w ogóle to zabralbym ze sobą Pink Floyd at the Pompei... bez ziólek wykręca:P
piecuch4 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 po długich przemyśleniach wybieram Wielka woda- Zbigniewa Preisnera i wokalem Janusza Radka
sebulba1971 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Ciężko się zdecydować na jeden kawałek . Marillion - Kayleigh i Martin Lee Gore - In A Manner Of Speaking.
vindzior Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 przewija się tu dużo utworów, które można by było uznać za jedyne, może podzielmy temat: 1- na jedyne Polskie 2- jedyne zagraniczne jeżeli chodzi o polskie to ciężko wybrać i budka i niemen i bajm wszystko jest dobre ostatecznie niech bedzie czesiu " dziwny jest ten świat" a oto oryginał - dziwny ten świat jeżeli chodzi o zagraniczne to też wybór nie jest łatwy ale ja stawiam na Queen " albo " wybór ciężki może zmienić temat na dziesięć utworów a nie na jeden??
upiór Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Zacna sprawa . http://www.youtube.com/watch?v=cHRHvGyLmwM&feature=related
Waluś Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Hmmm ja jestem zwolennikiem polskiej muzyki i tak na pierwszym miejscu u mnie stoi Budka Suflera i "Jolka, Jolka..." w wykonaniu Andrzejczaka i obok jolki żeby było śmieszniej "King" T.Love
drzewo Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 What a Wonderful World - Louis Armstrong, zawsze pozytywnie mnie nastraja...
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 3 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2012 Trzeba odgrzać kotleta bo zgłodniałem Jedna z wielu moich ulubionych piosenek Fatum - Mania szybkości Naduś
pablos Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Polecam: Lykke Li - I follow the river Pozdrawiam
kmodzele Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 : Baaaaardzo trudne pytanie. Wybrać jeden ulubiony utwór? Ogólnie jestem fanem starego dobrego ... italo disco. W dobrym wydaniu (bo jak w każdym gatunku, także w italo są perełki i niemiłosierne gnioty), Rozpływam się przy takiej muzyce. Jeden? Losuję ... KOTO i jego JABDAH. Ciekawe czy nazwa twórcy i tytuł utworu komukolwiek na tym Forum coś mówi Przywykłem, że jestem odszczepieńcem.
Sent Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 U mnie zawsze króluje jeden zespół, tylko mam 2 mega ulubione piosenki: Rent i Jealousy... Chyba jednak Rent:
upiór Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 No co ja mogę zapodać !OKK . http://www.youtube.com/watch?v=InD6Mlu98CI&feature=related
Marcino1 Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Nie ma jednej piosenki, nie ma nawet jednego zespołu. Jest ich co najmniej kilkanacie, wiele już wymieniono w poprzednich postach (zespołów). Zaledwie jedna z moich 154 ulubionych: Guns and Roses, Paradise City: ...to były czasy
KacperHB Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=UBzd79EGxng moje 5 groszy z czasów kiedy miałem 18 lat i starego VW golfa na wyjazd wakacyjny !piwko
Pollacco Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 u mnie sie zmienilo:) teraz to bym wzial:) pozdr.
Klubowicze PIN Opublikowano 6 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2012 To jest tak trudne zadanie, że nie idzie wybrać! Mam tylko nadzieje, że ta wyspa była by w miarę niedaleko, wysp innych ludzi z kawałkami, które zostały już wymienione i mnie pasują Na dzień dzisiejszy (od paru dni, to morduje) zabrał bym: Akurat - "Do prostego człowieka" Jak ktoś nie zna to proszę !walkm
Dakota Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 To ja zapodam dwa utworki, które "męczą" mnie ostatnio Jeden śpiewa gościu, który znany jest nam ogólnie z innej strony: ... i druga muza:
Rekomendowane odpowiedzi