Gość Maja Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 To ja też się tutaj wypowiem : Otóż to co mnie porusza do życia to muzyka mało znanego Ukraińskiego zespołu, (dla niektórych oczywi?cie) Okean Elzy z płyty chociażby 12 21 THE BEST OF dokładnie utwór 911. Okean Elzy Ps.1. to cudowne, żeby tak ?piewać o maszynie która jest czę?ci? Twojego życia, jest Twoim przyjacielem, kobiet?/mężczyzn?. Huh uwielbiam ten utwór. Zaszczepiona zostałam tym zespołem jakie? 5 lat temu, a w ubiegłym roku brykałam pod scen? !TAZ Byłam maksymalnie, pozytywnie zaskoczona. Ps.2. Oczywi?cie s? jeszcze inne utwory, które wprowadzaj? w błogi nastrój i ciesz? duszę Pozdrawiam Maja
MISIEK Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 ....hmm, choć niewiele się tam ?piewa -mój ulubiony i jedyny nr1 !TAZ : KRAFTWERK "Autobahn" 1974 ...i jedziesz autostrad? To już jest klasyk muzyki elektronicznej.
Ysabel Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 One - U2 w wersji jak spiewa z Mary J.
Mario Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 the cure "just like heaven" Geni,Pidzam
ERMI Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 nie wiem czy długo chciałbym żyć maj?c perspektywę bycia samotnym na wyspie... chyba nie mam jakiej? superulubionej piosenki. po tygodniu słuchania - rzygam
Macek Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 The Pixies - dowolny kawalek z Dr Doolittle Przetrenowane setki razy i nie chce sie znudzic. Chociaz jedna piosenka na bezludna wyspe - jestes nieludzki Pollacco Pozdr, M
ciachu Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 The Dave Brubeck Quartet - "Take Five"
miszczu Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 Ja stawiam na LED ZEPPELIN i "Schody do nieba"
Gość bartecki84 Opublikowano 25 Października 2007 Opublikowano 25 Października 2007 ....hmm, choć niewiele się tam ?piewa -mój ulubiony i jedyny nr1 :KRAFTWERK "Autobahn" 1974 ...i jedziesz autostrad? To już jest klasyk muzyki elektronicznej. http://www.youtube.com/watch?v=68C-r9kSLNE lo to ochodzilo? hm ciekawe
Pleban Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Oj Pollaczku! Tak się nie robi. Gdyby? poprosił o wskazanie no powiedzmy 50-ciu utworów to może byłoby łatwiej ale jeden!!!! Po kilku dniach dniach przemy?leń u?wiadomiłem sobie że od wielu, wielu lat rusza mnie Hendrixowskie Little Wing. Kiedy? nawet kolekcjonowałem różne wykonania, ale przy "nastym" doszedłem do wniosku że najchętniej wracam do studyjnej wersji Stinga.
Geni Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 "When I'm sad, she comes to me, With a thousands smiles she comes to me free, It's allright she said, it's allright, take anything you want from me, Anything...." He he Pleban - tylko przeczytałem twój post i już zacz?łem nucić. Ja wymieniłem All Along the watchtower w wykonaniu Hendrixa (tak wiem, że to nie jest oryginalnie jego utwór), ale generalnie cał? dyskografię Jimmiego potrafię sobie pu?cić jednym ci?giem .
Abach Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Midnight Oil - Beds are Burning http://pl.youtube.com/watch?v=10BbpGKLXqk
Gość sosna Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 David Bowie - Heroes & Absolute Beginers & http://www.youtube.com/watch?v=9s8fq9jrX7o no i dodam tylko, że szkoda, ze nie mozna brać na ow? Bezludn? całych albumów
ortos Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 ...Talking Heads...nie wiem co... może przewrotnie - The Lady Don't Mind Talking Heads - The Lady Don't Mind pozdr... ortos
Gość madzia Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Piosenka o Et-zecie grupy Furmana !OKK
Gość kamilus Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 To ja bym wzioł Urszule-Dzi? już wiem tzn piosenkę Urszuli.
Gość elwood_blues Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 TYLKO i WYَCZNIE: Grupa Eloy, piosenka p.t. "Time to turn" - Zamknijcie oczy i posłuchajcie tego nagrania. Totalny odjazd, tak jak większo?ć ich utworów. (A'propos, muzykę z tego utworu wykorzystała póĽniej Budka Suflera w tworz?c cover "Noc Komety") Poszukajcie na YouTube.
Krzyżówka Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Marek Grechuta- "Tyle było dni", tę piosenkę pamiętam z dzieciństwa i do tej pory mi sie nie nudzi i ma w sobie przesłanie....
Gość Estelle Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 To pytanie jest ZA TRUDNE Ale nie ulega w?tpliwo?ci, że byłaby to Anathema - która dzisiaj zreszt? gra w Polsce koncert [dlaczego mnie tam nie ma !happybth !happybth !piwko ] - "Underword", chociaż to bardzo trudny wybór, bo uwielbiam ich piosenki...
Gość scottie Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Hmm to ja może trochę z innej paczki muzyki !happybth Jacek Kaczmarski - Sen Katarzyny i ogólnie jego twórczo?ć jak i Przemysława Gintrowskiego...
Klubowicze kolce_de Opublikowano 29 Listopada 2007 Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2007 Hej ho ! Ravel - Bolero, w wykonaniu Nowojorskiej Orkiestry Symfonicznej pod kierunkiem Leonarda Bernstaina Pozdrowionka
Klubowicze robson Opublikowano 30 Listopada 2007 Klubowicze Opublikowano 30 Listopada 2007 zawsze i wszędzie - Layla Eric Clapton
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2009 tak wybranie jednej piosenki na bezludną wyspę jest niemożliwe, obawiam się że przy 99 przesłuchaniu nawet tej najulubieńszeń bez możliwości posłuchania czegoś innego spowodowałoby, że znienawidziłabym ją ale mam 3 piosenki, które słuchać bardzo lubię i co jakiś czas do mnie wracają ( kolejność przypadkowa ) 1. ( w wikipedii wyczytałam, że ten utwór śpiewało w sumie 81 wykonawców ) 2. What a Wanderful World 3. Dziwny jest ten świat ps. wybierając te 3 juz kolejne 3 mi przyszły na myśl , a w komórce jak ktoś do mnie dzwoni tak mi śpiewa hihihi
Rekomendowane odpowiedzi