Klubowicze Jack Opublikowano 24 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2014 Jadąc dziś rano do pracy, ciepło ubrany, mufki, grzane manetki, dwie kominiarki, tak sobie pomyślałem... Bo ja tak czasem lubię pomyśleć, jak jadę ... Więc tak sobie pomyślałem, że upał trochę zelżał A tak naprawdę to zmarzłem jak psi uj!
GrzechoCnik Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Wyruszyłem dzisiaj do fabryki o 8:00 a termometr na skucie pokazywał -4stC. Całe szczęście niedługo potem wjechałem między samochody na Trasie Toruńskiej i zrobił się upał, bo +1stC. Dzisiaj założyłem spodnie moto na dżinsy, bo już wczoraj w samych dżinsach było chłodno. I dobrze zrobiłem. A ktoś kiedyś powiedział, że z lata na jesień dłużej się jeździ w ciuchach letnich nawet poniżej 10stC a z zimy na wiosnę trudno tak poniżej 10stC wbić się w ciuchy lżejsze.
Klubowicze robson Opublikowano 25 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2014 U mnie sezon trwa w najlepsze, oby tak jak w zeszłym - jeździłem do fabryki do końca roku, może bez przyjemności wielkiej, ale dojazd do roboty jakieś 30min. max, a nie półtorej godziny .
Klubowicze MAKI Opublikowano 25 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2014 Noo u mnie dziś Białe Misie nachuchały do -7st.c , ale teraz jakie słońce świeci ! aż się chce pokulać w taką pogodę .
Sobier Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Do póki nie spadnie śnieg to będę jeździł .
Klubowicze Doktorek Opublikowano 25 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2014 Czyżby to już koniecsezonu i trzeba już przygotować Zacną do snu zimowego? Mało tego sezonu przejechalem kilometrów ...
szczepanj23 Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 No i się zaczęło - liście na asfalcie-masakra
grze Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 U nas na podkarpaciu -2st. chyba już czas na zimowy sen. Moto umyte i ostatnio psikłem i przetarłem silikonem w areosolu ale jeszcze bym pośmigał.
Bad Method Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Rano w Krk jak wyjeżdżałem do robo +2 stopnie, ale asfalt zdradliwie śliski, zapewne przez wilgoć osadzającą się na powierzchni. Od wczoraj strasznie mgliście przez cały dzień.
Marcin S. Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Ale mi końcówki zmarzły A założyłem najlepsze rękawiczki... Trzeba będzie mufki do hondy przypasować, bo inaczej na starość romantyzm palce pokręci... Pzdr. M.
grze Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Jeśli już jesteśmy przy zimowaniu maszyny to jaką ładowarę polecacie do przeładowywania akumulatora zimą??? Ładowanie prostownikiem samochodowym odpada bo tam mam min. 4A a to za dużo dla aku. 11Ah. ŁAdowarki pasywne takie które podpina się na całą zimę też mnie nie interesują.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Października 2014 Administrator Opublikowano 27 Października 2014 Jeśli już jesteśmy przy zimowaniu maszyny to jaką ładowarę polecacie do przeładowywania akumulatora zimą??? Używam naprzemiennie Optimate III z Defą. Jedną i drugą polecam... z delikatnym wskazaniem na tą drugą. Test DEFA> http://www.burgmania...mid=143〈=pl
grze Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Dziękuwa za szybką odpowiedź. Jednak wyrwałęm takie coś:
Klubowicze robson Opublikowano 27 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2014 Czyli nabyłeś Ctek'a, dobry wybór
jacek_gda Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 A ja jeszcze się dzisiaj kulnąłem z Gdańska do Wrocławia…. a jutro powrót :-)
T0MEK Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Czas podpinkę do kurtki założyć I rękawiczki letnie zastąpić cieplejszymi. I pinlocka odkopać, bo wczoraj przy 2 stopniach było trochę chłodnawo z otwartą szybą a z zamkniętą parowało i niewiele widać. Aż mnie trzęsie ze złości jak pomyślę, że niedługo trzeba będzie stać/siedzieć w samochodzie w korkach.
Walter44 Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Wyjechałem rano o 6.30 oszronionym skuterem. Z powodu remontu drogi musiał spędzić noc na dworze. Jechałem na rezerwie, ale za chwilę mam stację benzynowa. Niestety, zamarzł zamek na korku wlewu i z duszą na reamieniu dojechałem 16 km do pracy. Mam nadzieję, że do 15-ej odmarznie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Października 2014 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Października 2014 Dzisiaj rano, przed godz. 7:00 w Ropczycach wpadłem w niezły poślizg. Mgła opadłą na drogę i zamarzła, dobrze że jechałem 4oo. Ale na pocieszenie, usłyszane w pewnym popularnym radio: "jeszcze tylko 4 wypłaty i będzie wiosna"
grze Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Na podkarpaciu albo przymrozki albo mega mgły i ślizgawka na asfalcie ale jutro mam nadzieje że wybiorę się na groby jednośladem
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2014 Obleciałem dziś skuterem: Warszawa - Maków Maz. - Ostrołęka - Warszawa. Luzik... jeśli się ma ciepłe wdzianko, dwie kominiarki z windstoperem, mufki, grzane manetki...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Listopada 2014 Administrator Opublikowano 3 Listopada 2014 Panie i Panowie... ściągamy pokrowce ze skuterów! Zapowiadane prognozy i sugestię o ocieplającym się klimacie wydają się być wreszcie realne w środę, czwartek będzie 17 st!!!
grze Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 SUPER przez minimum tydzień nie mam zamiaru wsiadać do samochodu
Miazga82 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Pięknie. Dzisiaj juz wystarczyly tylko termo-kalesony
Klubowicze DaniL Opublikowano 3 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2014 ...Zapowiadane prognozy i sugestię o ocieplającym się klimacie wydają się być wreszcie realne... To znaczy co? Rozpoczęcie sezonu zimowego było przedwczesne ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Listopada 2014 Administrator Opublikowano 3 Listopada 2014 To znaczy co? Rozpoczęcie sezonu zimowego było przedwczesne ? Zdecydowanie... wypada zrobić powtórkę!
Rekomendowane odpowiedzi