upiór Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 E tam bura jeszcze łapki pokazuje ale dostanie w nosa i fru fru . P.S. Pierwszy bak wypalony ale była frajda , po takim czasie .
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 11 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2014 Jak wróci to się Hondzie na parę dni do garażu wstawi i będzie czas na
mefisto.diabel Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Dzisiaj jak ruszałem z domu było -4st.. Dojechałem do pracy było -2st. Wskaźnik od aku wył że nie może się doładować. I cała trasa na awaryjnej lampie.
virus Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Dzisiaj jak ruszałem z domu było -4st.. Dojechałem do pracy było -2st. Wskaźnik od aku wył że nie może się doładować. I cała trasa na awaryjnej lampie. Bo w nocy się śpi nie jeździ.
Jaki 40 Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Marzec nas rozpieszcza w tym tygodniu ale trzeba pamiętać, żeby dobrze się ubrać bo choróbska czychają.Niestety sobota jak jest wolne to ma lać i mocno wiać kicha.
Miro71 Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Marzec nas rozpieszcza w tym tygodniu ale trzeba pamiętać, żeby dobrze się ubrać bo choróbska czychają.Niestety sobota jak jest wolne to ma lać i mocno wiać kicha. @ Jaki 40 u mnie podobnie +18° C, ale co z tego jak na paliwo trzeba pracować a na weekend zapowiadają deszcz i powrót śniegu ....
dr.big Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 To niemożliwe ! W przyszłym tygodniu odbieram Tmaxa na kołach i mam do przejechania ponad 300 km ... PS. Trudno, trzeba będzie zacisnąć zęby ...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 12 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2014 No ja dziś po pracy rano skrobałem szyby w samochodzie... Słonko ładne świeci, ale powietrze znad morza zimne jak cholera... Znowu licznik gazu się zaczyna szybciej kręcić
Administrator Artix Opublikowano 23 Października 2014 Administrator Opublikowano 23 Października 2014 Czas wyciągnąć temat ze śmietnika, niestety jak co roku przychodzi czas kiedy jazda nie jest już przyjemna ale ciagle się jeszcze da.
Miazga82 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Ważne, że w miarę sucho i jeździć się da. Ale przyjemność już nie ta sama. Lecz w weekend znowu lekkie ocieplenie
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 23 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2014 W przyszłym tygodniu moja Hondzia zostanie przymusowo umyta przykryta pokrowcem i zapadnie w sen zimowy oby nie na długo.
Bad Method Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 W Krk cały dzień padało, a zabrałem złe rękawice i łapy mi nieźle zmarzły mimo szyby. Póki nie będzie śniegu i lodu, się będzie jeździło, nie ma wyjścia
Klubowicze kenobi Opublikowano 23 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2014 Póki śnieg was (mnie) nie rozłączy...ale znowu będzie wiosna (sezon)!!!
Klubowicze DaniL Opublikowano 24 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2014 Sezon (zimowy) przecież otworzyliśmy w niedzielę 19.10 w Roztoce, więc nie ma co się obrażać na zimę , tylko śmigać dalej póki na drodze nie będzie śniegu lub lodu. Ja dziś do roboty leciałem jak było 0 st. C, ale droga sucha i świetnie się jechało, zdecydowanie lepiej niż przedwczoraj przy 5 st. i deszcz.
QS1 Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Dziś w Wawie rano było -2C, oprócz dłoni było całkiem OK - do fabryki mam 16km. Kombinacja deflektor 12cm i koc Tucano dają radę..
dr.big Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 U mnie w nocy +8, ale czas zmienić koła w 4oo na zimowe, skuter już przygotowany do zimy, a w weekend zmiana czasu ... Zima się zbliża i to szybko ...
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2014 Wczoraj na spocik i do fabryki całkiem przyjemnie mi się jechało w porządnym ubranku (+3). Dzisiaj nie miałem śmiałości, bo upał nieco zelżał...(-3,5) Nadchodzi wielka smuta, a w związku z tym, wątki "polityczne" na forum i tendencja do sporów pzdr
Walter44 Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 W zimne dni należy chronić dłonie. Ja stosuję foliowe jednorazowe rękawiczki ze stacji benzynowej pod skórzane rękawice. Tanio i naprawdę skutecznie.... A Wy?
Jerry_R Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 foliowe jednorazowe rękawiczki ze stacji benzynowej pod skórzane rękawice Toto oddycha jakos w ogole?? Ja wole mufki i rekawice letnie. . Tanio i naprawdę skutecznie
kitenation Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Też preferuję mufki i rękawice. Oddychać raczej nie oddycha, a i wydaje mi się że od ciepłą jakoś super nie chroni, bo łapki marzną nie dlatego że rękawiczka przewiewna (przynajmniej u mnie) tylko że przy jeździe wychładza się cała do takiej temp. że ręka nie jest w stanie jej nagrzać. Zanim rok temu nabyłem mufki (a rękawice tez mam tylko letnie) to kupiłem w lidlu za bodaj 17 zł rękawiczki do biegania termoaktywne i dopiero na nie nakładałem motocyklowe - do -5 robiło to całkiem nieźle robotę (potem już słabo). Piotrek
dr.big Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Proszę trzymać się tematu. Chcecie dyskutować o ochronie dłoni? Do tego jest odpowiedni dział!
Miazga82 Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Ja mimo pewnych wątpliwości dzisiaj rano (-1'C za oknem) postanowiłem jednak wyjechać do pracy na 2oo. Ale dzięki temu że się dobrze ubrałem, to powiem szczerze, że dawno nie było mi tak ciepło i komfortowo jak dzisiaj Jedyny mankament to wyżej już wspomniane dłonie, brak handbarów lub mufek robi swoje
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 24 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2014 Mi najbardziej przeszkadza parowanie szyby kasku, kiedy jadę w kominiarce... Szczególnie w czasie postoju na światłach, gdy wydychane powietrze idzie do góry przez "wizjer" kominiarki, cała górna część szyby zasnuwa się mgłą No i liście... Dziś uświadczyłem lekkiego skosu przy ruszaniu na rozjeżdżonej papce z listowia, rosy i Bóg wie czego jeszcze...
Administrator Artix Opublikowano 24 Października 2014 Administrator Opublikowano 24 Października 2014 Moto koc w garażu mufki tez musze w ten weekend się uzbroić i zmienic buty bo w szmaciakach trochę zmarzly mi stopy. Wybór jest oczywisty wole żeby mi było zimno przez 15 min jazdy niż przez godzinę w korku ciepło.
Rekomendowane odpowiedzi