Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+
Opublikowano

W Rzeszowie pada śnieg z deszczem, znowu nie otworzę sezonu, ciekawe ile jeszcze ta zima nerwów mi zszarpie?

Może jutro?

Opublikowano

Saper, poczekaj do soboty - słońce i 16 °C!

P.S. U mnie znowu sypie...

Opublikowano

Zainstalowałem wiosnę w wersji 1.0 a nie jakąś betę z końca lutego.

Od dwóch dni hula że hej i chyba stabilnie ;)

Ale frajda :) :) :)

Pozdrawiam ...

PJS

Opublikowano

Ja sie ciesze ze chociaz w niedziele pojezdzilem bo widze ze znowu suczysko wraca.

• Klubowicze
Opublikowano

W Łodzi wczoraj i dzisiaj znośnie więc troszkę pojeździłem, może uda się burą przepędzić na dobre

Opublikowano

Można powiedzieć ze pożegnałem zimę u mnie, dziś pierwsze kilometry w tym sezonie jestem zadowolony i cieszę się jak dziecko z przejażdzki .

• Użytkownicy+
Opublikowano

LUDZISKA!

Pierwsze kilometry już za mną, szczęśliwy jakbym trafił "szóstkę" w totka.

Niech "bura" już nie wraca!!!

Opublikowano

Deszcze do niedzieli a od poniedziałku bajka :(

• Użytkownicy+
Opublikowano

Anubis,

co tam deszcz, sezon otwarty. :lightbulb: !!!

Opublikowano

Wczoraj skut a dzis byly 4oo bo jak wychodzilem do praxyto ulewa ze hej ale pozniej juz bylo tylko lepiej wiec mysle ze next time beda 2oo

• Klubowicze
Opublikowano

Saperku wreszcie się doczekałeś a u nas w centru dzisiaj kupa.

Opublikowano

No i wiosna w końcu zawitała i u mnie. Sezon skuterowy rozpoczęty. Pantheon bzyczy, jak wściekła osa :clapping:.

Opublikowano

Dziś po pracy było piękne słoneczko. Więc powrót do domu był super oby tak dalej. Witaj wiosno :photo:

Opublikowano

Dziś spotkałem kilka Maxi w Wawce. Widać że wiosna idzie-bo nie tylko ja się plątam na 200 :photo: Pozdrawiam i do soboty na ogólnopolskiej imprezie. Będę też na Ursynowie-na imprezie motocyklowego klubu Kardan-odbędzie się na terenie SGGW atmosfera tam przyjazna i nie ma popisuwy- więc zapraszam ja tam będę kolo 11tej.Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Byłem dzisiaj w Pruszkowie i w Jankach Zadnego maxi po drodze ale całkiem sporo biegowców.Panowie sezon czas zacząć.

Opublikowano

Dziś spotkałem kilka Maxi w Wawce. Widać że wiosna idzie-bo nie tylko ja się plątam na 200 :jawdrop: Pozdrawiam i do soboty na ogólnopolskiej imprezie. Będę też na Ursynowie-na imprezie motocyklowego klubu Kardan-odbędzie się na terenie SGGW atmosfera tam przyjazna i nie ma popisuwy- więc zapraszam ja tam będę kolo 11tej.Pozdrawiam.

No wlasnie nic nie znalazlem specjalnego o tym otwarciu na SGGW?

Opublikowano

Jutro zakładam akumulator poleruje wosk nałożony w listopadzie i w sobotę na bemowo ale najpierw pod C66

Opublikowano

No wlasnie nic nie znalazlem specjalnego o tym otwarciu na SGGW?

To jest strona Kardana-tam wszystko jest napisane = http://kardan.sggw.pl/index.html

Opublikowano

Znalazlem juz (nawet torche wczesniej), ale zanim doszedlem do tego, to ladwoalam i sie sama strona mojej ukochanej uczelni.

Opublikowano

No to już całkiem "urzędowo" ;) ... Sezon rozpoczęty... Woda co prawda 8 stopni, ale jak to się ma do wieczności ;) ...

PS. Wiem, wiem, to nie to forum ;) ... I kamerkę przynajmniej wypróbowałem ;) ...

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=MlYNmtOf3zU[/media]

• Sympatycy
Opublikowano

WOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

No i zaczelo sie... znowu... pocenie...

:fireman2::(

Opublikowano

Dobrze, dobrze, jeszcze z tydzień i mufki ściągnę :)

Opublikowano

Ja dzisiaj wstawiłem auto na warsztat więc jedyny środek lokomocji to skutt, najbliższy tydzień niezależnie od pogody spędzam na 200.