Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja może bym spróbował wyjechać dzisiaj ale w rzędzie garaży w którym stoi burek nie było odśnieżane i jest straszna breja ,aż szkoda tak ładnie wypolerowanego od razu upaprać ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Twardym trzeba być nie mientkim :)

U mnie sezon otwarty. Dziś przyjechałem skutem z Ostrołęki do Wawy. Eh, radość, wielka radość!

Tylko te reflektorki dodatkowe, qurde... no muszę je wymienić ;)

Opublikowano

Przyjedź w czwartek na zlot, tak Ci je obrzydzimy, że pod knajpą od ręki odkręcisz i będzie spokój - w razie czego wkrętak i jakieś klucze w kufrze mam :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Jutro odbieram moją hondzie już nie usiedzę na d..pie.

Opublikowano

Dzisiaj i ja poganiałem , jakieś 30 Km głównie po Ursynowie, widziałem kilka motocykli i skuterów, założyłem letnie rękawice i łapy trochę marzły ale ogólnie było OK.

Na Ursynowie śniegu jeszcze dużo.

20130407736.jpg

20130407737.jpg

20130407741.jpg

Opublikowano

Dzisiaj i ja poganiałem , jakieś 30 Km głównie po Ursynowie, widziałem kilka motocykli i skuterów, założyłem letnie rękawice i łapy trochę marzły ale ogólnie było OK.

Było napisac, to bysmy sie stykneli :clapping:

Opublikowano

To był spontan, miałem przestawić tylko skuta z jednego garażu do drugiego, odległość ok 1 km, skończyło się na nabitych ponad 30 :clapping:

Opublikowano

Tylko gdzie ty nabiles az 30 km po URS ??? Ja musialem do Centrum az pojechac i wrocic przez Cargo, zeby jakos sensownie km narobic :) Pozniej jeszcze skuta pociagnalem do Lidla :)

Opublikowano

Gratuluje hartu ducha :)

Opublikowano

Napisałem głównie po Ursynowie, poleciałem Sikorskiego pod Siekierkowski i tam do Wilanowa a później przez Powsin znowu na Ursyn.

• Klubowicze
Opublikowano

A ja się też pochwalę pierwszym zdjęciem w sezonie :) ... Zrobione dziś, ale Wam go nie pokarzę i mam nadzieję, że sam też nigdy nie obejrzę. Bo zrobione z fotoradaru na Modlińskiej :) Ależ mi się gęba śmiała. No tak, przecież to się nazywa po prostu banan :D

Opublikowano

A jestes pewien, ze nie zarobiels gdzies fotki od tylu?

żółte robia chyba w obie strony

Opublikowano

Fizycznie nie ma takiej możliwości, bo z tyłu nie ma okienka, albo niedokładnie się poprzyglądałem ale można je obracać w drugą stronę i wtedy faktycznie mogą robić fotki od tyłu, ale wtedy błysk zobaczysz (?) w lusterkach :mad2:

Opublikowano

Jack, nic nie przyjdzie. Tył Hondy SW jest przecież wykonany w technologii STEALTH....

A w temacie:

zdycha suka zdycha

Opublikowano

Potwierdzam! Wygląda ,że w Krakowie suka zaczyna zdychać!

Opublikowano

Wrocław już ruszył. Wczoraj to tylko 50-ki widziałem i turystyka jakiegoś. Ale dzisiaj, jak już sam rozpocząłem sezon, to nawet chopperowi mogłem pomachać. Jeszcze kierowcy nie bardzo wiedzą jak się zachować.., znaczy ustępowali pierwszeństwa, ale z jakimś takim ociąganiem i bardzo niechętnie się zatrzymywali.

Opublikowano

Na slasku taz bura znika. Ja planuje juz juro sprzeta do pracy pogonic chociaz rsno tamp jeszcze ujemna ale w polufnie to lux. Dzis juz widzialem pare moto, czoperka i kilka 50.

• Klubowicze
Opublikowano

A jestes pewien, ze nie zarobiels gdzies fotki od tylu?

żółte robia chyba w obie strony

Faktycznie, teraz sobie uzmysłowiłem, że na Modlińskiej są dwa fotoradary na przeciwko siebie, w obie strony po dwu stronach dwujezdniowej ulicy. Czy mogą być tak ustawione, żeby strzelały też z tyłu aż na drugą jezdnię? Modlińska szeroka jest. Tak myślę, że ten z drugiej jezdni oddzielonej pasem zieleni, to chyba mnie z tyłu nie sięgnął. Ale teraz to już mi trochę mina zrzedła, bo pewności nie mam.

A co tam! Warto było! Niech żyje wiosna :msn-wink: Dziś pierwszy dzień do pracy na 2oo.

• Klubowicze
Opublikowano

W Mrągowie do popłudnia sypał śnieg nie stety :msn-wink:;) , a na Zlot Gwiaździsty do Częstochowy nie którzy przyjadaą skuterami snieżnymi lub kładami ;)

Opublikowano

Ja dzisiaj widzialem, ja kolesiowi przede mna blysnelo na Pulawskiej - znaczy w sumie nie wiem komu (nie mnie raczej), ale jechal koles na scigaczu, kolo niego jakis inny kolo fabia i ja za nimi. Zolty blysnal po oczach, ale ja bylem jeszcze za daleko - podejrzewam, ze albo fabia dostanie zdjecie do domu albo nikt z racji tego, ze fabia byla na wysokosci moto, a jak sa 2 pojazdy na jednym zdjeciu, to nie moga ukarac, bo nie wiadomo ktorego.

Opublikowano

Raczej bym się nie chwalił na publicznym forum tym że strzeliło mi zdjęcie.

Skąd wiesz że nie jest tu zalogowany ktoś np. z policji i będzie mógł skojarzyć fotkę z Twoim przyznaniem się tutaj, a po adresie IP można namierzyć adresata posta. :)

• Klubowicze
Opublikowano

No jasne, na pewno całe dnie, a pewmie i noce ślędzą takie fora żeby namierzać po IP takich jak Jack... łojezu Anubis weź wrzuć na luz chłopie.

Opublikowano

A ja wczoraj uskuteczniłem pierwsze wirowano w tym sezonie. Rozpocząłem bocznymi drogami i zostałem ponownie "ochrzczony.." tzn jadę sobie z wielkim bananem na twarzy słońce daje po bananie a zza zakrętu wyłania sie Passat, droga wąska więc zwolniliśmy ale akurat na wysokości naszej mijanki Passet miał giga kałuże zdawało by sie płyciutka, AAAAAŻ tu nagle TSUNAMI kuźwa ja cały mokry Silva zresztą razem zemną :/ przez pierwsze 30 s. kląłem pod nosem. A potem myślę sobie że nie ma co sie łamać manetka do oporu za chwile wszystko powysychało no i tak to wyglądało na starcie 2013r.

Jeżeli chodzi o Sukę to w Lublinie już mało co jej zostało, a i dziś widziałem sporo 2oo więc teraz może być już tylko lepiej.

Opublikowano

No i wubralem siw do roboty na 2oo. Patrze rano nie ma zle lodu niea drogi suche temp w ololocach 0 no to dawaj. Udalo mi sie do roboty dojechac a 5 min pozniej zaczal supac snieg. Echh co tam niech sypie byle do popoludnia potem moze se przerwe zrobic. Taki poczatek sezonu 2013

Opublikowano

Dzisiaj i ja po raz drugi rozpocząłem sezon. Choć muszę przyznać, że wczoraj było dużo przyjemniej na dworku. Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie po południu. Mam nadzieję, że wyjdzie trochę słoneczka i nie będzie padać.