Drek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Dalej, niech przyjdzie w końcu ta wiosna bo nawet kawały w dziale "ja pierwszy" są nie śmieszne
Klubowicze Jack Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Wojtek, bo to taka bajka na "pożegnanie" Flymana była Ale chyba jednak zima wcześniej odejdzie...
Arkadiusz Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ja to jestem załamany, pada i pad to białe gówno, mam dół, po prostu !!!
power_777 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 A jeszcze niedawno prawie cała Polska żądała: Lato musi odejść! A jak odszedł to żyć bez niego nie mogą...
roomcajz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Lo kurde, Slupkowska powiedziala żeod poniedziałku zacznie wkraczac KURDE WIOSNA ja pitole. amen
kriso Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Horczyczak też się zarzeka, że będzie dobrze.
roomcajz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja pitole, zaraz sie zes... Może jest jeszcze dla nas jakaś nadzieja
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Yes Yes Yes odbieram swoją Integrunię.
Drek Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jakbyście widzieli boćki to jest apel żeby je dokarmiać. Jedzą żołądki i serca drobiowe.
Bobas Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jakbyście widzieli boćki to jest apel żeby je dokarmiać. Jedzą żołądki i serca drobiowe. A żaby też mogą być,bo mi ich trochę w garażu zalega.
Drek Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 A żaby też mogą być,bo mi ich trochę w garażu zalega. Bobas bociany jedzą żaby w ostateczności za dużo bajek
wize60 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Widziałem dzisiaj zmarzniętą ropuchę czy to dobrze?
Olsen Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A ja widziałem dziś gościa na X9 (chyba). I dobrze, bo trudno czekać do maja. Nie panikujmy, teraz jeździ się w zasadzie tak jak po deszczu, może z tą różnicą, że na chodniku może syf zalegać. Ale w lecie też zdarza się kawałek po jakimś błocie podjechać, zwłaszcza poza miastem. Kiedyś to w ogóle byłem twardy i jeździłem przez całą zimę (SV-ką), także przy śnieżycy i - 20, ale dziś bardziej sobie cenię i prędzej ewakuuję się na zimę, poza tym korzystam z transportu alternatywnego (szynowego).
mafik Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 http://www.weatheronline.pl/weather/maps?LANG=pl&CONT=plpl&LAND=PL&WMO=12375&LEVEL=51&R=0&NOREGION=1 Widze swiatelko w tunelu...
orzo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ja dzisiaj stwierdziłem, że czas rozpocząć sezon i dosiadłem swego Burka. ; ) koniec tego!
szyszczak Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja sezon zacząłem jeszcze na końcu lutego ale dziś kumpel z pracy dał mi pośmigać krosem w terenie (zaliczyłem parę wywrotek ale upadek w śnieg to jak na pierzynkę) po pracy nie mogłem się powstrzymać żeby nie dosiąść swojego Burka no i zrobiłem 30 km pewnie jak jutro będzie dobra pogoda to się pokażę na Wyścigach tam będzie moto-giełda.Pozdrawiam.
mafik Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Nie no, gielda jutro to nie dla mnie, czekam do srody na 10 stopni i suchy asfalt. p.s.: jednak byłem, padał 2 razy śnieg. p.s.2: dzisiaj mam za sobą 40 km i radość jeszcze mi nie chce zejsc z twarzy.
Bingo72 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Sytuacja się poprawia. Śnieg po woli znika a w nocy chyba nie było mrozu. Jedynie mokre ulice ale kto wie co to będzie po połudiu.
roomcajz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ja nie wyjezdzam póki solanka nie splynie do Bałtyku. Mam znajomego który jeździł całą zimę i teraz skuter wygląda jak 8 letni pod względem rdzy
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Kwietnia 2013 No i mamy wiosne!!! Ja jednakowoż poczekam do środy. Podobno wtedy na podkarpacie zawita - jeśli wierzyc prognozom .
Rekomendowane odpowiedzi