Sympatycy zdun13m Opublikowano 31 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2013 Dzisiaj ubrałem znowu choinkę. Czy to mnie się coś po...........o?
yamaha250 Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Po obejrzeniu dzisiejszej pogody która pokazuje że do 15 kwietnia będzie padał śnieg i będzie zimno, można się tylko załamać.
Sympatycy Worlan Opublikowano 31 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2013 Tego to najstarsi ludzie nie pamiętają. Wielkanoc 2013
Peter Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Witam ,moje 2oo w częściach więc zima jest moim sojusznikiem:) mam nadzieję że zdąże do "wiosny" A jak wasze sprzęty?
Sympatycy Anton Opublikowano 31 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2013 Na Podbeskidziu też nie lepiej! Otworzę ten parasol przeciwsłoneczny i pogonię tą ZIME do lasu!
greegi Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Panowie, ale dziś to już armagedon. Tego się nie da opisać słowami. Spróbuje pokazać to na obrazkach
dr.big Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Tak jak mi zwrócono uwagę, to sobie pomiauczę ... Zimno, mokro, śnieg z nieba leci, ogólnie pogoda tylko dla prawdziwych TWARDZIELI, którzy to śmigają na dwóch kołach narażając życie i aby spełnić nasze zachcianki. Ja wymiękam, wyjadę jak będzie ciepło .
Carl Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Wiosenny, wielkanocny spacer: Łódź, Piotrkowska...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Marca 2013 Administrator Opublikowano 31 Marca 2013 Aj tam, aj tam... a my właśnie ulepiliśmy bawałno-zająca Wesołego alleluja
spike Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Nasz klimat przestaje się nadawać na 2oo... Trzeba maszyny sprzedać Wytouchowane iPhone'em za pomocą Tapatalk
yamaha250 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Dziś w mojej okolicy jest msza rozpoczęcie sezonu motocyklowego. ale czym tu jechać, najlepsze by były sanie.
Bobas Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 U mnie w lesie napadało tyle śniegu, że wyglada to wszystko na zimę stulecia.
Piitersonn Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Jak tak dalej będzie to chyba kupie skuter śnieżny. U mnie od wczoraj spadło ponad 20 cm śnieżnego puchu.
emge Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wygląda na to, że znowu wróciły czasy gdzie mieliśmy 6 m-cy zimy.
wize60 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Oj tak krótko będzie tego sezonu A na burgmanni dalej czas zimowy PRAWIDŁOWO
felia Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ja w sobotę pogoniłem 40 km do Szwagra zostawić moto na wymianę płynów ustrojowcyh i innych "eksploatacjów", ale trafiłem, jak w Himalajach, na okno pogodowe - 7-8°C. Dzisiaj iście wiosennie za oknem, ale na jutro znowu ma być u nas śniegowy Armageddon, wierzyć się nie chce....
Olsen Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To, że się klimat wali, lub jeżeli ktoś woli: "zmienia", jest widoczne gołym okiem. Nie chodziło mi o to, że klimat się wali, tylko że my go możemy walić lub - jak kto woli - chromolić. No bo trudno czekać w nieskończoność, aż się łaskawie ociepli i nie będzie śladu po śniegu. Rozumiem powstrzymywanie się od jazdy w lutym, ale w kwietniu?! Przecież już jest wiosna, a śnieg to potrafi spaść i w maju, a jednak nikt chyba wtedy nie mówi, że jest zima. Dziś co prawda przyjechałem do pracy SKM-ką, ale to głównie dlatego, że do klienta, dla którego w tej chwili pracuję, jest możliwość dojazdu po szynach. Bo gdyby fucha była, dajmy na to, na Gocławiu, to nie mam wątpliwości, że X-Max byłby w robocie. Ba, nawet gdybym miał ścigacza na semi-slickach, to też bym nim od marca jeździł. A na maksiskuterze sezon tym bardziej trwa dłużej. A że się trochę soli dostanie tu i ówdzie? Trudno, nie nasza wina, że taki jest klimat. Możemy go co najwyżej zmienić, w sensie, że przenieść się gdzie indziej. Coraz częściej nachodzą mnie wątpliwości, czy warto siedzieć w Warszawie dla samego życia nocnego. W cieplejszych krajach życie nocne też kwitnie i pasjom uprawianym w domu, gdzie pogoda na zewnątrz nie odgrywa większej roli, też można się oddawać. I nie jest się zdanym na książkę/film/Internet albo klub (do którego też trzeba się jakoś dostać), bo ma się więcej alternatyw. Przyznaję, że lubię polskie lato, czy to w Warszawie, czy np. na Bukowinie Tatrzańskiej, i być może dla niego zostanę. Bo mimo wszystko chyba łatwiej mieszkać w Polsce i na 2-3 zimowe miesiące przenosić się do Tajlandii czy Kenii, niż mieć ośrodek życia tam, a tu przylatywać na wakacje. Myślałem swego czasu, żeby pracować np. w Niemczech, coby móc sobie robić wolne nie przez 2 miesiące, tylko np. 6 (pół roku w pracy, pół w podróży), ale kurde, przy ichniejszych cenach i tak samo przerąbanym klimacie oraz świadomości, ile można zarobić będąc obcokrajowcem w Tajlandii, gdzie lato panuje przez cały rok, to mimo całej mojej sympatii do języka niemieckiego musieliby mi chyba za naszą zachodnią granicą zapłacić 4-5k euro miesięcznie. Bo za 2,5 to ja mogę robić w Warszawie. Albo za 1,5 w Bangkoku.
froster Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Kwiecień plecień poprzeplata trochę zimy trochę zimy
Sympatycy szorstki Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Widziałem "prognoze" wedle której jeszcze w przyszły wtorek ma być -6 w nocy... Wiem, wiem, prognozować na więcej niż 48 godzin to można i z fusów... Idę pojeździć po garażu pzdr
zygmek68 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ja od stycznia wypalilem 1/4 baku na jezdzie po garazu,jak ta wiosna nie wroci to sasiedzi zalatwia mi eksmisje.
Rekomendowane odpowiedzi