ruslan007 Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 A takie info dla szybciorów . Jeśli po długiej zimie nie przyjdą obfite lub jak kto woli "jakies " opady deszczy to gwarantuję wam,że dużo soli będziecie mieć w swoich 2oo ,a to już oznacza problemy ,bo sól ma taki charakter,że najlepiej wchodzi tam gdzie najgorzej jest ją wypłukac. Na koniec ,jeszcze nigdy nie miałem tak białego asfaltu przed domem.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 29 Marca 2013 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Marca 2013 Ho, ho, ho! Idą Święta! Czas stroić choinkę Jack !!! Ty to jednak "Jajcarz" jesteś. Co prawda jeszcze nie widziałem jajek na choince (widziałem już różne inne rzeczy, a może za mało widziałem?). Czyżby przyszła pora na wieszanie jajek na drzewku? W Rzeszowie nawalone "białego szaleństwa" do oporu, oczy bolą jak się ogląda zasypane ulice i chodniki. Mnie osobiście cholera bierze jak na to wszystko patrzę, a zwłaszcza na "Moplika" porzuconego w ciepełku - na "zimowisku". Aby do WIOSNY!!!
mangap Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Ja tam od wtorku odwołuje zimę...ubieram się ciepło i jadę :-) Ile można szorowac 2oo. :-) Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
wize60 Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Odkrywam pokrowiec popatrzę i mówię już niedługo
Marcino1 Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 A co z teorią ostatnich lat, że klimat się ociepla???????????
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 29 Marca 2013 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Marca 2013 Klimat może się ociepla GLOBALNIE, ale lokalnie to już niekoniecznie, bo gdyby było ocieplenie, to już dawno pomykalibyśmy na "płozach", a obecnie to żal d..pę ściska. A Każdy z Nas wygląda Wiosny i ciepełka, poza Twardzielami, bo Im śniegi nie przeszkadzają !OK .
Klubowicze Jack Opublikowano 29 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2013 Jack !!! Ty to jednak "Jajcarz" jesteś.... Dodam, że zdjęcie zrobione dziś z mojego okna. Już 2 tygodnie temu mówiłem cieciowi na parkingu, żeby mi miejsce na skuter przygotował, bo zamierzam stawiać na parkingu strzeżonym pod blokiem. A cieć co?!? Jajco! Nie przygotował miejsca
GrzechoCnik Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Mareczku na te święta to raczej powinni śpiewać "dżingyl bols" a nie "bels" A ja w swojej rodzinie zrobię zawody kto ulepi większego bałwana Chyba raczej zająca albo kurczaczka! Saperku! nie widziałeś to popatrz!
roomcajz Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Oficjalnie deklaruję, że przestaję wierzyć że Ziemia jest kulista i krąży wokół słońca.... Chyba utknęliśmy w jakiejś dziurze czasoprzestrzennej i chu
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2013 Wygląda na to, że cały kwiecień będzie w plecy
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 30 Marca 2013 Użytkownicy+ Opublikowano 30 Marca 2013 ... Saperku! nie widziałeś to popatrz! GrzechoCniku - nie liczy się !!! Pisałem, że nie widziałem jajek na choince (widziałem naboje i inne granaty, nawet nie na choince tylko na palemce - nic innego nie mieliśmy - ale jak Święta to Święta), a w tle za tym Jegomościem choinki nie ma! Jest za to standardowe drzewko, prawdo-podobnie owocowe. P.S. Nie chciałbym zapeszyć - jak już raz zapeszyłem, ale u mnie to "białe" się topi, temperatura jest na +, ABY DO WIOSNY !!!
Anubis Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Wa-wa tez płynie +2 st. , nawet wpadło mi do głowy aby się przejechać ale już zdążyłem się znieczulić %
orzo Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 w Łodzi dzisiaj przyjemne +3 i przebijające się słoneczko, więc postanowiłem się przejechać. wyprowadzam maszynę z garażu, otwieram bramę, zasiadam, próbuję odpalić, a tu akumulator padnięty! 2 dni temu walczyłem ze skonstruowaniem odcięcia zapłonu i co chwilę przełączałem stacyjkę, kilka razy odpaliłem na 10-15 sek... no ewidentnie nie jest mi dane polatać
roomcajz Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Dziś w nocy czas LETNI!!! Czy ten klimat powaliło zupełnie? Jak tak dalej pójdzie to otwarcia sezonu na Jasnej Górze nie będzie, nie mówiąc już o Roztoce...
Anubis Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Już odwołali zawody Cross Country w Górze Kalwarii , właśnie przez pogodę
Klubowicze pgizi Opublikowano 30 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2013 Już wszyscy mamy dość tej Burej Suki! Moje dziecko wyszło z założenia że z natura się nie wygra... i wykonało to: Była koncepcja żeby ulepić zająca na podwórku ale nie dajemy mu zbyt dużo czasu, więc upadła.
stefanekmac Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Było zimno w dniu 40 męczenników czyli zimno będzie niestety do 18 kwietnia.Coś czasem jest w przysłowiach.Przodkowie nic nie wiedzieli że planujemy ocieplenie klimatu...tyle że chyba nie wyszło ?
Gość Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 A pamiętacie 21.12.2012 i koniec Świata? Niby nic się nie stało, ale biegun magnetyczny to się nam przesunął o 2 stopnie. Nic nie posadzimy, nic nie zjemy. Korea zrobi wojnę. I Majowie mieli rację, że skończyli ten kalendarz. Ostatnia szansa sprzedać skuta za dobre pieniądze i je przepić. To już jest koniec!
Arkadiusz Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 I Majowie mieli rację, że skończyli ten kalendarz. Ostatnia szansa sprzedać skuta za dobre pieniądze i je przepić. To już jest koniec! Grzesiek jak bym Cię nie znał z wcześniejszych postów, to bym pomyślał, żeś się napalił jakiegoś zielska. Głowa do góry, wiosna tzn. lato tuż, tuż.
Klubowicze pgizi Opublikowano 30 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2013 I ja też tak myślę!
Bingo72 Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 No, wiosna już tuż, tuż. Właśnie nap......la śniegiem znowu.
Klubowicze karton Opublikowano 31 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2013 tylko dlatego że są święta nie wypada klnąć w gliwicach napierdziela śniegiem że nie moge 15cent i sypie
KOT66 Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 :)eee tam:) wszyscy widza wszystko w czarnych barwach...troche radosci do zycia:)...w sumie tez w swinoujsciu male biale wszy w powietrzu lataja ale jest +2C snieg tylko na trawnikach i topnieje wolno...
Gość Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Głowa do góry, wiosna tzn. lato tuż, tuż. I to ja się najarałem czegoś??? Wiosna, lato – sraty-tato. I nie widzę niczego w czarnych barwach. Wręcz odwrotnie... w białych.
Rekomendowane odpowiedzi