Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oby do środy z tego co patrzę.....

Opublikowano

!

Zawsze można pomyśleć nad zmianą sprzęta;)

Opublikowano

Przed chwilą na TVN podali że od przyszłej soboty temperatura wystrzeli w górę. Trzymam za to kciuki co by sezon otworzyć w Wielką Sobotę :D

Opublikowano

U mnie najbliższy tydzień będzie mocno pracujący, do soboty nawet nie będę miał czasu aby pomyśleć o jeździe

• Klubowicze
Opublikowano

Mały po Twoich postach to niewiem czy Ty jesteś Książe.

Opublikowano

Dzisiaj nabiłem kilkadziesiąt KM-ów, ale to jeszcze nie jest to.. :)

Z prognozy wynika że czwartek i piątek ma śnieg padać wrrrr... :scared:

Opublikowano

Ja wczoraj o 19 tej podskoczyłem po Auchan w Piasecznie od siebie 30km tam i z powrotem (sprzedałem 400) - zero przyjemności z jazdy.Nadzieja że na święta będzie lepiej.

Opublikowano

No ja wczoraj kilka rundek "pożegnalnych" na Tmaxie po parkingu... Ale w normalnych ciuchach dość zimno było :stretcher: .

Opublikowano

Ja dzisiaj byłem na szybkiej przejazdzce do Piaseczna i spowrotem (mieszkam na URS) i zadna przyjemnosc, pozniej jeszcze rozruszalem swoje 100 rumakow, to juz wogole zadna przyjemnosc, zwlaszcza ze zrobilem to w godzinach juz mocno popoludniowych... A wiosna znowu odwolana - oby na otawciu sezony na Bemowie bylo chociaz troche cieplej...

• Sympatycy
Opublikowano

Normalnie mam już dość tej zimy.... wstaje lookam do okna a tam.... q.... snieg, żeby sobie tylko leżał ale nie.... równo naparza, niech mi nikt już nic nie mówi o ociepleniu klimatu. Pozdro byle do wiosny!

Opublikowano

Ja wczoraj zrobiłem pierwsze kilometry tej "wiosny" W słoneczku było ok, ale zimny wiatr nie zachęca do dalszych przejażdżek. Zresztą zauważyłem że ulice nie są jeszcze przystosowane do 2OO, kupa piachu na winklach leży.

Opublikowano

A u nas znowu sypie...

Opublikowano

Ja wczoraj zrobiłem pierwsze kilometry tej "wiosny" W słoneczku było ok, ale zimny wiatr nie zachęca do dalszych przejażdżek. Zresztą zauważyłem że ulice nie są jeszcze przystosowane do 2OO, kupa piachu na winklach leży.

Ja bym tam na wiatr nie narzekał.... :fireman2: Aktualny wygląd Szczecina i dalej sypie...

1.jpg

Opublikowano

Siedzę w domu w Świdniku, spoglądam przez okno i mnie krew zalewa.

Sypie białe gó..no wielkimi płatami.

Miałem skutra wyciągnąć z garażu, odpalić, przygotować do wyjazdu po świętach.

A tak to tylko mogę oczy stracić od wgapiania się w tą białość.

A jutro mnie czeka prawie 500km drogi 4oo do Wrocławia.

Ciekawy jaki będzie stan dróg rano?

Opublikowano

wczoraj przy kilku promieniach słońca wyczyściłem sobie Burka, wypolerowałem lakier, wszystko cacy i sobie planowałem, że dzisiaj się przejadę relaksacyjnie kilka km. budzę się, a tu 5cm śniegu i ciągle sypie. :fireman2: no i zamiast kilku km do zrobienia mam kilkanaście metrów chodnika przed domem do odśnieżania :msn-wink:

Opublikowano
  • Klubowicze
Opublikowano

Ho, ho, ho! Idą Święta! Czas stroić choinkę :)

P1010933.JPG

Opublikowano

W sumie widzę dwie opcje. Albo stwierdzić, że wali się ten pieprzony klimat i normalnie jeździć, tak jak się zazwyczaj jeździ o tej porze roku (trudno, skuter się trochę bardziej usyfi, ale w końcu jest od tego, by na nim jeździć, a nie, by stał; trzeba tylko jeździć nieco ostrożniej i się nieco cieplej ubrać), albo przenieść się w cieplejsze rejony świata. Jest w czym wybierać: Azja Południowo-Wschodnia, Afryka...

Opublikowano

A ja w swojej rodzinie zrobię zawody kto ulepi większego bałwana :)

Opublikowano

To, że się klimat wali, lub jeżeli ktoś woli: "zmienia", jest widoczne gołym okiem. Spece od pogody informują, że wiosna będzie stopniowo zanikać i niedługo będziemy mieli trzy pory roku zamiast czterech. Dodatkowo pory roku przesuwają się - i to także widać. Zima się później zaczyna i później kończy.

Opublikowano

Ja bardziej wierzę w większą/mniejszą aktywność słońca, niż w ocieplenie/ochłodzenie klimatu.

Opublikowano

qrwa mam już dość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!