Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
526810_436953639720778_291506424_n.jpg
Opublikowano

Oj tam oj tam-nie jest tak złe - jutro-pojutrze będzie wiosna.....

Opublikowano

Tak przekładają nam pogodynki tą wiosnę co tydzień. A już sobie 6 marca narobiłem nadziei. 13­­°C i 140km zrobione. A na drugi dzień śnieg po kostki. Ale tym razem to już chyba koniec. :msn-wink:

Opublikowano

Polecam chodzenie na saunę-od 15-tu lat nie znam drogi do szpitala no i czasami fajne panienki wpadają :msn-wink:

Niestety u mnie przeziębienia, to choroba zawodowa, nabyta dawno temu pobytem w szpitalu w wyniku urazu śledziony - od tego czasu regularnie angina albo ropne zapalenie gardla, ale pomysl z sauna bardzo fajny - moze sie kiedys skusze - masz cos do polecenia ???

Opublikowano

Arkadiusz Twoje zdjęcie, to jak widok z mojego okna w pracy :))))

Opublikowano

Ja dzis troche polatalem (motokoc, mufki): sucho, przyjemnie - ale nie na dluzsza trase.

• Klubowicze
Opublikowano

Kochani Burgmaniacy, nie martwcie się. Słyszałem, że w tym roku temperatura w lipcu w Polsce ma sięgnąć nawet plus 10. :)

Opublikowano

Będzie dobrze, ja 13.04 mam rozpoczęcie sezonu i skaczę do wody :) ... No to mam nadzieję, że będzie już miała te 10- 12 stopni ...

Opublikowano

Witam!

dr.big​ życzę udanego rozpoczęcia sezonu i tych 10-12 ale oczywiście na plusie bo u mnie za oknem na razie tak naparza śniegiem ,że nie widać na 50 metrów i na termometrze wiosenne -6 stopni tragedia.Pozdrawiam !

Opublikowano

Ja też bym się wykapał, ale tyle pracy z wyrąbaniem przerębla. Poczekam do maja, może lód zejdzie, bo jak na razie 30 cm! Oby do wiosny.

Opublikowano

W NY tez snieg pada. Koniec swiata! A w zeszlym roku o tej porze, to juz prawie lato bylo.

Opublikowano

DSCN4837.JPG

Gdańsk – Lipce Górne

Jak na zimę przystało -3*i pada śnieg.

Opublikowano

U mnie zawieje i zamiecie śnieżne :) .

Opublikowano

Na Kaszubach sypie. Zabawa na całego a ludzie zaczynają się rozglądać gdzie choinki sprzedają...

Opublikowano

Sypie i ma sypać do piątku a w sobotę -13 w nocy. Sprzedawcy skuterów śnieżnych zacierają ręce.

Opublikowano

Dokładnie pogoda do bani , rano o 5.00 śmigam do Torunia a tu zima na całego szlak by trafił :kwasny: :kwasny: .

Godzina 9,30 sypie i sypie te białe ;):kwasny: .

Opublikowano

Sypie i sypie od rana... i gdzie ta wiosna????????????

Opublikowano

10.37 w CSW zaczyna sypać drobnym, białym gó...m ;) . A było już tak pięknie.

Opublikowano

A żeby było jeszcze ciekawiej: w Warszawie do 13-tej ma padać śnieg, od 13-tej do 18-tej deszcz, a po 18-tej znowu śnieg.

Będzie się działo...

Opublikowano

U mnie równo pada.Jeżdżę subaru outbackiem-zbiera się ładnie i na wiele pozwala...tyle że hamowanie chyba nieco gorsze niż każde auto które miałem.

Można się nabrać bo nie miele kołami tylko przyspiesza i przyspiesza. Jest ochota wyprzedzać wystraszonych sunących 20 na godz.Ale przy hamowaniu to sanki się włączają niestety ;)

Opublikowano

Heh wiem o czym mówisz. U mnie to samo. Ale twarze ludzi z osiek po włączeniu zielonego światła bezcenne. ;)

Edit: O, witam kolegę z Tomaszowa. :kwasny:

Opublikowano

Narzekacie, narzekacie, a co mają powiedzieć ludzie z okolic Hrubieszowa?

1&srcw=541&srch=361&dstw=541&dsth=361

Opublikowano

13.12 w CSW z drobnego , białego gó..a przeszło na mocne padanie. Tragedia. Dobrze, że nigdzie się nie wybieram. Otworzyłem se browarka i Wasze zdrowie. !V !piwko !piwko

• Administrator
Opublikowano

W W-wie zupełnie nie jak chwilę przed 1-dniem wiosny :kwasny:

Sypie i nie odpuszcza... a niektórzy już pisali o ściąganiu zimówek ;)

@czaro69> super fota :kwasny:

Opublikowano

Już tak nie narzekajcie ;)

Japonia:

r,id,d142MDA7dV5odHRwOi8vaS53cC5wbC9hL2YvanBlZy8yODMyOC9pbWcwNS5qcGVnO2NedHJ1ZTt0XmpwZztzXmdhZHpldHl0dXJ5c3R5Y3puZTtmdF4x.jpg

snieg_w_japonii_002.jpg