Anubis Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Jak dzisiaj rano wyjrzałem przez okno, to trzy razy przecierałem oczy
krzysiu Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Teraz wiem dlaczego misie mają sen zimowy...
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Marca 2013 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Marca 2013 To, że misie mają sen zimowy, jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale tego białego szaleństwa to już nie koniecznie. Wiosna ma swoje prawa, rozumiem, ale, żebym nie był w stanie wyjechać squterem, to już niekoniecznię!. Na pochybel Zimie.
Moplic Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Jak ja zazdroszczę reszcie kraju. Kiedy wszędzie będzie już wiosna ja na łyżwach będę jeszcze śmigał. Dzisiaj z rana -16 C i kilkanaście centymetrów śniegu, a ma być jeszcze zimniej. I jak tu sprowadzić motor z ciepłego zimowego garażowania do zimnego blaszaka! Precz z zimą!
Marcin S. Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Warszawa: -11stC. Znowu oczko wodne zamarzło... Za to nareszcie słońce wyszło, bo tej deprechy zachmurzonej to już nawet wódka nie leczy... Pozdrawiam M.
Arkadiusz Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Dziś rano N. Duninów -13 C, w tej chwili -3 C, ale napawam się widokiem pięknego słoneczka !!!
czaro69 Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 U mnie dziś rano było - 18 o C Teraz też świeci piękne słoneczko i mam nadzieję że bura...sobie już niebawem pójdzie do morza
upiór Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Coś ta bura nas lubi . Rano Toruń o 6 było - 8 .
GrzechoCnik Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 W Lublinie śnieg powyżej kolan i pada ciągle od wczorajszego południa. Co pługi zgarną to nawiewa i nie mam mowy o czarnej nawierzchni.
Gość Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Byłem wczoraj w Budapeszcie. Ledwo, ledwo przyziemiliśmy. Suka Zima opanowała nawet południe Europy. Tamtejszy Agent powiedział, że w ciągu doby temperatura spadła o 20° C.
Sysgone Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 A podobno to właśnie z południa miało do nas przyjść ciepełko ... A tymczasem to właśnie do nich przyszła zima od nas ... PS. wczoraj wracali z Budapesztu moi kumple z pracy, ciekawe, czy nie razem z Tobą
Gość Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Jeśli tym wieczornym, lądowanie w Waw o 21:10, to nie ma innej możliwości.
Sysgone Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 no nie, doturlali się do biura jakoś koło 14?... ale to już się mocny offtop robi , więc EOT
stapoz Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Wie ktoś kiedy będzie wiosna? Podobno do kwietnia niewiele się zmieni w temacie pogody...
krzysiu Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 miałem jechać do Hajnówki odebrać sprzęt a tu.......zima Wiosno!!!!!!! GDZIE JESTEŚ!!!!!!!!!!!
smarciu Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 http://www.prisonpla...lska,p987247770 i mamy efekty...
mafik Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Ja tam sobie zafundowałem odrobinę wiosny w zeszłym tygodniu (dokładnie 5-7 marca) i fajnie było sobie przypomnieć jak Burek pierdzi. Teraz trochę tego żałuje, ponieważ swędzi mnie aż dupsko, żeby wyjść na jednoślad - tak to by nie miało mnie co świerzbić, a tak masz CI babo placek. Oby do tej wiosny (i nie mam tu na myśli kalendarzowej, tylko właściwą, z temperaturami powyżej 15 st.)
Sympatycy Volvo Opublikowano 16 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2013 Krzysiu przyjedz do mnie to sobie popatrzysz ile tylko będziesz chciał . A jak przywieziesz z sobą GL to i dam ci się przejechać . .
Anubis Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 A ja wbrew zimie pojechałem dziś na zakupy, bo wiosna tuż, tuż
Aqarius Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Witam! Planowałem w zeszłym tygodniu ,że dzisiaj odpalę sprzęt i nawinę parę kilosów na licznik w nadziei ,że może wiosnę zobaczę i co 30 cm śniegu no i niezły mrozik się zapowiada a było już tak fajnie! Pozdrawiam !
szyszczak Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Ja też dzisiaj się woziłem swoim burkiem po okolicy od 11-tej do 16-tej.W Wawie asfalt suchy tak że można latać podstawa to dobre ubrania i szyba.Pod Aushan w Piasecznie poznałem takiego samego zapaleńca jak ja na t-max dałem namiary na nasz forum bo mówił że szuka towarzyszy do jazdy skuterami.
mafik Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Ja też dzisiaj się woziłem swoim burkiem po okolicy od 11-tej do 16-tej.W Wawie asfalt suchy tak że można latać podstawa to dobre ubrania i szyba.Pod Aushan w Piasecznie poznałem takiego samego zapaleńca jak ja na t-max dałem namiary na nasz forum bo mówił że szuka towarzyszy do jazdy skuterami. Zboczeńcy - też mnie świerzbiło, ale odpuściłem - ledwo co się przed anginą wybroniłem w tym tygodniu... Jak tylko się cieplej zrobi, chętnie dołączę do jakiejś ekipy na wspólne crusowanie po mieście i okolicach.
T0MEK Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Ja nie odpuściłem i skńczyło się wywróceniem skutera i zamiast jazdy mam nadwyrężone mięśnie/ścięgna i trochę plastików do wymiany. Na szczęście śnieg to nie asfalt więc dużych strat nie ma. W drodze do szpitala widziałem 2 motocyklistów i jednego gościa na MP3 (na al.Rzeczypospolitej). Po śliskim nie warto jeździć. Nawet 10km/h.
szyszczak Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Tomek-życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia.Ja mam w tę porę 500% uwagi na drogę-po dwóch zeszłorocznych wypadkach (jeden z mojej winy drugi nie) jestem MEGA uważny. Ale....))) i tak mnie już nie zmienisz-asfalt suchy-ja na skuterze Zboczeńcy - też mnie świerzbiło, ale odpuściłem - ledwo co się przed anginą wybroniłem w tym tygodniu... Jak tylko się cieplej zrobi, chętnie dołączę do jakiejś ekipy na wspólne crusowanie po mieście i okolicach. Polecam chodzenie na saunę-od 15-tu lat nie znam drogi do szpitala no i czasami fajne panienki wpadają
Rekomendowane odpowiedzi