Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Lutego 2013 Administrator Opublikowano 26 Lutego 2013 Zacna, to zacna !!! Ja ostatni raz doładowywałem aku w Zacnej na początku grudnia a ostatnia jazda na Ślub Jordana. Dwa dni temu wchodzę ci ja do garażu... łamię kluczyk... a po 5 sekundach słyszę już miarowy mruk jednostki napędowej Zacna to Zacna !!! W tym tygodniu czasu zbraknie ale w przyszłym musowo wyjeżdżam z norki płozami Ps. Najgorsze, że young'i mimo, że pod pokrowcem to aż się prosi o porządną myjkę. Czas na pucowanie przedsezonowe !
Sympatycy Worlan Opublikowano 26 Lutego 2013 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2013 Kisiel, czytasz co oni tu piszą. Dawaj to przednie kółko, bo nie mogę się denerwować i stresować.
Arkadiusz Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Tak Kisiel, ratatuj !!! Kisiel to nie nalepka, na pseudo Zacne sprzęty hi hi hi. Grześ, to żarty przecież, ale Zacna to Zacna !!!
smarek123 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 @Mariusz - czy to ten burgman, który stoi bodajże w parku praskim, przed mostem gdańskim ? Codziennie go mijam jadąc do pracy
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Lutego 2013 Administrator Opublikowano 26 Lutego 2013 Stoi w okolicach Parku Praskiego ale przed wjazdem na most Śląsko Dąbrowski... Może wkrótce będziemy mieli w Warszawie Pomnik Burgmana!
szyszczak Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Oj tam-zaraz znajdzie się jakiś handlarz co kupi go tanio odpicuje i sprzeda drożej A ja jutro wieczorem odbieram z garażu kumpla po zimowym postoju swojego rumaka-zrobię sobie jazdę po nocnej Wawie.....
Arkadiusz Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Może wkrótce będziemy mieli w Warszawie Pomnik Burgmana! Jest nadzieja, dużo jest pomników Królów !!! Ciekawe jaki poczet, 250, 400, 650?
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 26 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2013 Wreszcie Maiusz znalazłeś coś dla mnie .Mógłbyś go dokładniej obejżeć,chyba się zdecyduje.
Mareczek Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Jest nadzieja, dużo jest pomników Królów !!! Ciekawe jaki poczet, 250, 400, 650? Podobno forma pomnika Zacnej jest już „strugany” w Kowalewie Pomorskim u Prezesa a następnie zostanie przewieziona Stolicy i wypełniona tak mocnym betonem, jakiego jeszcze świat nie widział a Prezes jeszcze nie namieszał.
tapczan Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 E tam, ja mojego trzymałem na zewnątrz i jedynie spody centralki i bocznej są rude, reszta w normie. Jeździ też normalnie, do pracy i z powrotem bez problemów.
Marcino1 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Dzisiaj widziałem gościa na motocyklu. Takim prawdziwym. Musi co wiosna idzie!
smarek123 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Stoi w okolicach Parku Praskiego ale przed wjazdem na most Śląsko Dąbrowski... Może wkrótce będziemy mieli w Warszawie Pomnik Burgmana! Pomyłka, dobrze mówisz
Klubowicze Doktorek Opublikowano 26 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2013 Dzisiaj kupiłem już nowy kask, a Zacna jeszcze śpi w garażu
Bobas Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 A ja zaraz idę podłączyć akumulator i posłuchać serducha po śnie zimowym . Aby do wiosny ...... PS Silverek odpalił na dotyk. Co Zacna marka to Zacna marka jednak
Geni Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Miło się robi i da się zorganizować garażowe robótki bez nerwowego tupania i zacierania rąk. Witaj przedwiośnie .
Basista Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Ja już dłużej nie dam rady czekać - jadę po skuter w sobotę. Oby tylko sucho było - zimno jakoś przeżyję... 50km w końcu to nie koniec świata.
Anubis Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Ja dzisiaj zaliczkowałem zacną, czekam jak przetłumaczą papiry i idę do urzędu rejestrować
Sympatycy Anton Opublikowano 27 Lutego 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Lutego 2013 Gratuluję! Fajnie wygląda
szyszczak Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 No i sezon rozpoczęty Odebrałem swojego burka z garażu kumpla-po trzech miesiącach postoju odpalił ze strzału...Miałem od razu wracać do domu,ale nie wytrzymałem i jeszcze zrobiłem ekstra 38 km Wawką po prostu cieszyłem się jak male dziecko które dostało nową zabawkę Zimo spadaj i nie wracaj!!!!
Mi5iek Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 No i sezon rozpoczęty Odebrałem swojego burka z garażu kumpla-po trzech miesiącach postoju odpalił ze strzału...Miałem od razu wracać do domu,ale nie wytrzymałem i jeszcze zrobiłem ekstra 38 km Wawką po prostu cieszyłem się jak male dziecko które dostało nową zabawkę Zimo spadaj i nie wracaj!!!! Mam taka sama sytuacje...(burgi u kumpla)....tez myslalem o odbiorze ...ale slyszalem ze jeszcze ma snieg spasc w marcu ;/// zimo znikaj !!
upiór Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Podobno forma pomnika Zacnej jest już „strugany” w Kowalewie Pomorskim u Prezesa a następnie zostanie przewieziona Stolicy i wypełniona tak mocnym betonem, jakiego jeszcze świat nie widział a Prezes jeszcze nie namieszał. P.S. Oj czytam ja czytam i co widzę grabi sobie Kolega oj grabi . Pogoda jak widać co dzień to ładniejsza jeszcze troszkę i będzie cacy .
Drek Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Spokojnie... z zapowiadanych plus 15 ostało się -1 I ponowne opady śniegu. Pogodynka to chyba miała chłopaka lubiącego 2oo... ale ją rzucił
Gość woytekpo Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 No i po 2 miesiącach garażowania dzisiaj odbyła się jazda na 2oo Jakoś się ludzie jeszcze dziwnie patrzą ale to ich problem. Wiosna idzie wielkimi krokami
upiór Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Toruń godzina 10,15 na słoneczku jest 8 na + .
Rekomendowane odpowiedzi