JackRM Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 a wczoraj po wyjściu z biura w Rzymie...
Mareczek Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 a wczoraj po wyjściu z biura w Rzymie... Ja na pewno bym nie jechał !placz1 !scooter i (szukał kłopotów) niechby nawet stał do wiosny.
dr.big Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Wrzuć lepiej jakiś podkład muzyczny, bo słownictwo nieco ubogie ...
Klubowicze Jack Opublikowano 4 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Lutego 2012 Tia... Akcja filmu toczy się w Rzymie, a ja wszystko zrozumiałem !w00t Nie wiedziałem, że znam italiański Ale z drugiej strony, są sytuacje, w których jedynym trafnym sposobem wyrażenia swoich odczuś jest użycie słów powszechnie uznawanych za wulgarne I tu rozumiem autora filmu.
Kaper Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 W Wawce chłód dziś dość przejmujący, ale jezdnie czyste, słoneczko śliczne, więc zamiast ładowarki w garażu kask na baniak i mały POMik. No i co - dwa maxi i jeden biegowiec (i to golas) też się bujały. No bo z pięciu pizza-manów nie liczę. Ci ujeżdżają 50tki zupełnie niezależnie od pogody. Krótko mówiąc - Wow! Pozdróweczka,
Administrator Artix Opublikowano 4 Lutego 2012 Administrator Opublikowano 4 Lutego 2012 Dobrze ze jest globalne ocieplenie, miliardy euro na ekologie nie zostaly zmarnowane inaczej zamiast dzisiejszych -20 C bylo by -21 C a gdyby nie cholerna rewolucja przemyslowa zwiekszajaca CO2 ludziom zylo by sie lepiej i bylo by przynajmniej -23 C Powinnismy zwiekszyc wydatkownie na ekologie o kilkadziesiat miliardow euro to moze dociagniemy do -25C Stop globalnemu ociepleniu
dr.big Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zmiany klimatu były zawsze i odbywały się bez udziału człowieka (którego wtedy w takiej formie jak dzisiaj nie bylo ). Na terenie Polski można znaleźć skamieliny dowodzące, że kiedyś na tych terenach była tropikalna dżungla, ale też takie, które okazują nam działanie lodowców w przeszłości... Moim zdaniem, w ogoólnym rozrachunku i tak będzie cieplej lub zimniej, bo przemiany klimatu rządzą się swoimi prawami. A czy my za ciężkie miliardy NIEZNACZNIE spowolnimy czy przyspieszymy ten proces? Nie wiem . I tak zabije nas promieniowanie kosmiczne po zaniku pola magnetycznego Ziemi . To co ja się będę przejmował jakąś emisja CO2 do atmosfery . Chodzi o dodatkowe opłaty, podatki i kolosalne sumy odprowadzane koncernom lub skarbom państw na tą okoliczność. Nic więcej !V . PS. Acha, o 7:30 było -15°C ...
Mussol Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Też jestem takiego zdania jak Bigu, cała ta nagonka ma służyć wyciąganiu kasy od ludzi, tak naprawdę nie ma dowodu na to, że ocieplenie nie postępowało by i tak bez naszego udziału. Wydano już miliardy a wzrost się nie spowolnia.
Mareczek Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 U mnie za oknem o 8, 00 było -21, 2*C A nad morzem pięknie i ciepło. !piwko
dr.big Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Dzisiaj o 7:30 termometr w samochodzie pokazał -19°C(w nieogrzewanym garażu -10° !w00t ) i była to prawdopodobnie najzimniejsza noc tej zimy . Snieg leży od jakiś 2 dni, ale to dosłownie 2- 3 cm... Dzisiaj zaczyna się ocieplenie .
Administrator Artix Opublikowano 6 Lutego 2012 Administrator Opublikowano 6 Lutego 2012 Oj tam kiedys nikt nie marudzil ze jakies -40 C poprostu wsiadal na motocykl i jechal do "pracy"
monk Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 W Wawce chłód dziś dość przejmujący, ale jezdnie czyste, słoneczko śliczne, więc zamiast ładowarki w garażu kask na baniak i mały POMik. No i co - dwa maxi i jeden biegowiec (i to golas) też się bujały. No bo z pięciu pizza-manów nie liczę. Ci ujeżdżają 50tki zupełnie niezależnie od pogody. Krótko mówiąc - Wow! Pozdróweczka, Wczoraj też nie wytrzymałem i się pokręciłem troszku dookoła komina. Pozdrowienia dla pozytywnie zakręconych! (mały eufemizm ) 1
Klubowicze Domel Opublikowano 6 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2012 Aaaa i ja w ubiegły poniedziałek nie wytrzymałem, maszyna w ruch, lekka przegazówka i co, a no pod sniegiem lód, poślizg i pierd... nawet nie wiem kiedy maszyna na boczku, "pług" pękniety a taaaam !sciana P.S. Troche to inaczej jak na 4oo !NOT
magart Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Wczoraj też nie wytrzymałem i się pokręciłem troszku dookoła komina. Pozdrowienia dla pozytywnie zakręconych! (mały eufemizm ) No tak mi się zdawało, że ktoś za oknem pałuje litra albo pół Szacuneczek Sąsiad - ale odmrożeń chyba nie złapałeś
JackRM Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 z ciekawostek uchwyconych na ulicy.. rzymski sposób na jazdę skutem po śniegu :D ciekawe co to mu daje.. już prędzej powinien zrobić to samo na tylnym laczku..
Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2012 Pewnie z tyłu też zainstalował to usprawnienie. Czego to ludzie nie wymyślą...
dr.big Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Dzisiaj po raz pierwszy w tym roku poczułem "zapach" wiosny Termometr w samochodzie pokazał +8 stopni i było czuć w powietrzu to " coś" Pąków na drzewach jeszcze co prawda nie ma, ale ptaki jazgotały radośnie, a to zapowiada jedno... WIOSNA nadchodzi !OKK
Mareczek Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 "Nie cierpię wiosny..." „Wyrazy współczucia” W Trójmieście wiosna coraz bliżej +3*C śnieg pomaleńku znika i odsłania zieloną trawę. Cale szczęście, że nie mieszkam na osiedlu z dużą ilością piesków. !placz1
upiór Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 No tak wiosna idzie małymi kroczkami , w Kowalewie mam teraz na plusie pięć stopni i pada kapuśniaczek . Tylko wieczorem może być nie wesoło z lekka mrozik może to ścinać i na drogach może być niebezpiecznie . Pozdrawiam !vampire . Marek ta fotka to dla leniwych ? . Ale ciekawa praca .
Klubowicze MAKI Opublikowano 19 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2012 No widzicie - a na Mazurach zima całą gębą. Choć jest teraz 0 st. , to śnieg pada cały czas od 6.00 i napadało już ok.20 cm.
Klubowicze Jack Opublikowano 19 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2012 W Warszawce temperatura na plusie, ale wiosną to jakoś wcale nie pachnie Właśnie przejrzałem nasze posty sprzed roku w tym wątku. Wygląda, że jeszcze ze 3 tygodnie... jak dobrze pójdzie!
Arkadiusz Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Wygląda, że jeszcze ze 3 tygodnie... jak dobrze pójdzie! Łoooo rany !sciana mógł byś napisać choć 2 tygodnie No, ale u mnie dziś cały czas pada deszcz, temperatura +2, śnieg ginie w oczach !OKK Ale już z górki, lodołamacze przejdą Wisłę i będzie gitara. !YES
GadekW Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Oglądałem dzisiaj pogodę długoterminową i w piątek uwaga ...12 st C, a w przyszłym tygodniu po około 9-10 st. Może nie dużo, ale na rozsądne przepalenie i małą przejażdżkę powinno wystarczyć !OKK !scooter
Rekomendowane odpowiedzi