PJS Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witam po raz pierwszy na forum Faktycznie dzisiejsza pogoda zniechęciła mnie do jazdy Rano chwilę poślizgałem się na jezdni i odstawiłem sprzęt do garażu. Mam nadzieję, że jutro będzie już "normalnie" i da się bezpiecznie przemieszczać. Pozdrawiam .. PJS
adamos Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 No Panowie, bez przesady. Troszeczkę śnieżku i już się poddajecie? Ja wciąż śmigam, choć przyznam, że w uliczkach osiedlowych dość sporo nawalczyć się trzeba. Na ulicach jest OK.
Administrator Artix Opublikowano 22 Grudnia 2011 Administrator Opublikowano 22 Grudnia 2011 No i ja sie poddalem, z mrozem to moge walczyc nie przeszkadza mi ale z lodem na ulicy sprawdzac sie nie bede oby do wiosny. Choc i tak zle nie jest do 20 grudnia na 2 kolach to calkiem niezly wynik, w zeszlym roku juz od miesiaca tluklem sie autem brrr. Tylko dlaczego jezdze teraz do pracy 1,5 h zamiast 15 min ehhh nie znosze korkow
GrzechoCnik Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Artix, trza wcześniej wstać! Ja przesunąłem budzik o godzinę wcześniej, wyruszam 4oo tyla samo wcześniej i dzięki temu jadę tylko 35min. Tylko to ranne wstawanie... !placz1
Guguś Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witajcie, ja cały czas śmigam, co prawda rano troszeczkę jest zimnawo ale Burgi daje radę !scooter
Administrator Artix Opublikowano 27 Grudnia 2011 Administrator Opublikowano 27 Grudnia 2011 4 dni i po zimie, to lubie, ale ze wzgledu na to ze "słoiki" ciagle są u siebie korki zniknely, czas dojazdu skrocil sie o 1,1 h wiec nie chcialo mi sie przebierac i w ciepelku pojechalem autem. Jak pogoda sie utrzyma to po nowym roku wracam na 2 kola, no chyba ze korki zmusza mnie do tego wczesniej, grunt ze po ciezkiej zimie (4 dniowej) przyszla wiosna
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Grudnia 2011 Administrator Opublikowano 27 Grudnia 2011 4 dni i po zimie, to lubie, I ja, i ja... !w00t Oj takiego grudnia to dawno nie było !holiday Termometr pokazuje 9 st, wiaterek niewyczuwalny więc czekam aż wyschną asfalty i wyjeżdżam z norki !scooter !V
ettore Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Piękny grudzień mamy w tym roku W najśmielszych snach bym nie przypuszczał, że będzie można śmigać między Świętami a Sylwestrem
Administrator Artix Opublikowano 27 Grudnia 2011 Administrator Opublikowano 27 Grudnia 2011 (...) więc czekam aż wyschną asfalty i wyjeżdżam z norki No moj skuter bardziej sie juz chyba nie ubrudzi ale fakt pogoda piekna i deszcz nie straszny przy tej temperaturze. A ja mam jeszcze jedna teorie dlaczego nie ma zimy w tym roku - nie zazlozylem motokoca i mufki leza w garazu to nie zaklinalem niskich temperatur. Poczytalem sobie prognoze dlugoterminowa, wiem ze to jak wrozenie z fusow, ale zaklinac rzeczywistosc tez trzeba. Mrozu juz nie bedzie, lato juz w marcu a mialem sie wyprowadzac do cieplych krajow, a przy takiej pogodzie to zostaje
Sent Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zdjęcie jakości słabej, ale udokumentowana dzisiejsza jazda Najlepsza reakcja znajomego: Ja wiedziałem, że jesteś nienormalny Dokładnie było 11*C !vampire Ale na stan czystości moto i moich butów nie chcę patrzeć !pomidor
magart Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Normalnie "czuć" wiosnę na drogach - dzisiaj jechałem w motocyklowym korku pomiędzy puszkami
LWfilip Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zdjęcie jakości słabej, ale udokumentowana dzisiejsza jazda Najlepsza reakcja znajomego: Ja wiedziałem, że jesteś nienormalny Dokładnie było 11*C !vampire Ale na stan czystości moto i moich butów nie chcę patrzeć !pomidor Bez obrazy, ale to chyba znajomy jest nienormalny. Ja śmigam cały czas i jakoś do głowy mi nie przychodzi aby przestać jeździć !scooter . Takiej radoch to już dawno nie miałem. Trzeba korzystać póki jest okazja bo jak to białe g...o przyleci z nieba to się żarty skończą. Fakt, że dość mało ludzi w mojej okolicy widzę na 2oo. Pewnie się wszystko zmieni jak będzie troszkę cieplej i paliwko jeszcze w górę poszybuje. A te obie sprawy są pewne !V . A w temacie fotki to: !OKK !OKK !OKK Brudem się nie przejmuj. Jak się jeździ o tej porze roku, w naszym klimacie to musi być brudno. Pozdro.
ettore Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Jak się jeździ o tej porze roku, w naszym klimacie to musi być brudno. Właśnie nie musi być brudno - po to są skutery, żeby ni było brudno
Jerry_R Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 dzisiaj jechałem w motocyklowym korku pomiędzy puszkami W malym, bo malym, ale ja rowniez ;-)
T-Rex Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 W Łodzi nie widać jednośladów. Pojechałem do Wrocławia. Lekka mżawka i trochę przez przypadek stanąłem w koku przy krawężniku. Śmignęły mi dwa motorki, aż się wystraszyłem hehehe Patrzę na termometr 8st 7:00. Potem było 11st. Gdyby nie te opady, to bym wydłubał skuterek z dziury Mimo tęsknoty za 2oo trochę też tęsknię za zimą. Na koniec stycznia urlop i chciałem uraczyć trochę śnieżnego szaleństwa, a tu a ni tak, ani siak. Pozdrawiam zapaleńców!
Baśka13 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam u mnie w okolicach motorkami śmigają cały czas aż miło :)Ja natomiast różnie jak nie ma ślizgawki to jeżdzę !scooter Piękną mamy wiosnę tej zimy :)oby jak najdłużej,pozdrawiam
Mareczek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 No i stało się .W Gdańsku spadł pierwszy śnieg tej zimy, od razu zrobiło się widniej i czyściej . Tylko sunia leżąc na kanapie patrzy ze zdziwieniem na to zjawisko. !w00t
LWfilip Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 No i stało się .W Gdańsku spadł pierwszy śnieg tej zimy, od razu zrobiło się widniej i czyściej . Tylko sunia leżąc na kanapie patrzy ze zdziwieniem na to zjawisko. !w00t Potwierdzam. Co prawda mieszkam trochę na południe od Mareczka ale to to samo białe g...o co nad morzem !sciana Mam tylko nadzieje, że długo nie poleży bo mi jazdę !scooter zaburza. Martwię się tylko o moment rozpoczęcia sezonu moto bo ja jeszcze starego nie zakończyłem.
dr.big Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 A ja za chwilę wsiadam na Tmaxa, +6 stopni i drogi suche oraz radar nie pokazuje żadnych opadów !YES . PS. Snieg? A co to jest ?
Klubowicze robson Opublikowano 10 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia 2012 Właśnie dzisiaj to białe g***o pokrzyżowało mi plany, ale mam nadzieję, że jutro do fabryki pojadę jak człowiek !scooter , a nie jakimś łączonym PKP & MZK .
LWfilip Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Też tak miałem. Po kilku latach musiałem zejść na ziemie i zrównać się z maluczkimi Ale to jest ból !w00t . Mimo to dałem radę. Oby, jutro, wszystko było po staremu. Czyli sucho.
michu Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 U nas też rano sie zdziwiłem(troszkę biało) Ale teraz czarno mokkro i do du...y !yeah
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia 2012 A u nas wiosna tylko trochę pochmurno i +5.
monk Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Takiej "zimy", jak sięgam pamięcią, nie pamiętam. Sezon trwa od 08.01.2011, czyli na dzień dzisiejszy 368 dni. Mam tylko nadzieję, że w kwietniu czy maju nie przybędą "zimowe" śniegi, bo to będzie już niesprawiedliwe !sciana
Baśka13 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Białe rano było i się skończyło:) na razie jest chlapciowato,ale byle do wiosny, która coraz bliżej. Damy radę panie i panowie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi