Klubowicze Jack Opublikowano 25 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2011 Dzis sie poddalem, za oknem +2 C. Zamienilem wiec pantofle na buty za kostke, mysle jeszcze nad cieplejszym garniakiem. Na moto kocyk jeszcze za cieplo ... Qrde, kolejny twardziel! !wolf Spotkałem się dziś przypadkiem z Kamikaze. Ten też bez szaliczka ani kominiarki, w adidaskach i dżinsikach... Przynajmniej miał motokocyk. Ja już poniżej 10o zakładam kalesonki, sweterki, moto-wdzianko ze wszystkimi możliwymi ocieplaczami oraz wysokie zimowe buty. Plus motomufki. Nie szkoda Wam zdrowia... !TAZ
Gość miki Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Lapki mi marzna ale jeszcze nie rezygnuje po miescie smigam ale juz mi brakuje weekendowych wypadow !placz1
magart Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 (...) Plus motomufki (...) Motomufki ruuulezzz - założyłem i przeprosiłem się (jak narazie) z letnimi rękawicami
Klubowicze Jack Opublikowano 30 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2011 Nie ma zimy! Zaliczyłem dziś traskę Wawa - Ostrołęka - Maków Maz. - Wawa. Z pobytem na cmentarzach. Kilku motonitów spotkałem na cmentarzach, kilku na trasie. W sumie ponad 10-ciu. !V Edit Tfu! Przy cmentarzach, nie na cmentarzach! !YES
dr.big Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Ja dzisiaj, korzystając ze słonecznej pogody, suchych dróg i 12°C pokrążyłem trochę Morphousem . W końcu zima może być długa i nieprzyjemna...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Października 2011 Administrator Opublikowano 30 Października 2011 A ja patrząc na prognozy chyba strzelę jakąś wycieczkę we wtorek !scooter
Kaper Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Ślicznie jest. Kolorki na drzewach zniewalają. A dojazd w pobliże cmentarzy faktycznie o 3 klasy lepszy niż 4oo. Pozdróweczka dla wytrwałych!
Kamikaze Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Pogoda nas rozpieszcza, jest pięknie i jak tak dalej pójdzie nie będzie zakończenia sezonu w tym roku . Jeszcze tylko miesiąc i dzień znowu zacznie się robić dłuższy a wtedy do pełni kolejnego sezonu już bardzo blisko. Pozdrowienia dla wszystkich, którzy wciąż latają.
Jerry_R Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Wzajemnie ;-) Ja dopiero niedawno zaczalem zakladac podpinke. A kilka dni temu poczulem pierwszy raz zimno na dloniach, dzis zamontowalem motomufki i zakladam letnie rekawice pod spod. Do tego motokoc i nie ma na co narzekac !YES Dopoki nie bedzie sniegu lub lodu - rowniez mam zamiar smigac !scooter
GrzechoCnik Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Wszyscy w TV marudzą, że nie ma opadów a ja się cieszę. Dopóki temperatura plącze się koło zera i nie ma śniegu i lodu to jeżdżę. Pozdrawiam twardzieli.
Kaper Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Na razie jest OK, choć już nie tak fajnie jak w październiku. Drzewka łyse a w dzień nawet przy ładnej pogodzie jakoś tak szaro Rano, kiedy tak jak dziś jest na minusie, jadę do pracy chyba w sumie niewiele krócej niż 4oo. No ale w dzień, kiedy muszę się przemieszczać po Wawie jest o 5 klas lepiej niż dwuśladem, a i powrót po ciemaku (bosh, jaki ten dzień teraz krótki) jest całkiem zacny. Właśnie obejrzałem prognozę na jutro i chyba rano nawet powyżej zera się zapowiada. Suuuuper. A pojutrze jednoślad nożno-napędowy - wybieram się na Masę Krytyczną. Będzie może ktoś? Pozdrawiam,
Klubowicze Campto Opublikowano 24 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2011 Pogoda długoterminowa wskazuje, iż temperatury jeszcze w grudniu maja oscylować w okolicach nawet 10 - 13 stopni C. !OKK Jak dla mnie to oby tak było jak najdłużej. Dzięki temu skracam nadal czas dojazdu do pracy dwukrotnie ( a odległość spora bo ponad 30 km w jedną stronę).
greegi Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 No wczoraj pobilem swoj rekord. Moj temperaturomierz wskazal -7. Zwykle bylo kolo -3, a teraz taka mala niespodzianka. Cale szczecie ze w ciagu dnia zapowiadali troche wyzsze temp, bo bym chyba odpuscil
Marynarz Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 no i pada... zima pokazuje pazury że jednak będzie
GrzechoCnik Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 W tym roku trochę dłużej pojeździłem na !scooter Ale w końcu musiałem się zdecydować na zimowanie. W sobotę wywiozłem YaMajkę do Świdnika i utuliłem ją w garażu. Całe szczęście pogoda była piękna i ostatni raz nacieszyłem oczy słoneczkiem i zapachami z zielonych pól okrytych oziminą. Od dzisiaj jestem zapuszkowany !placz1 i [nie]cierpliwie będę stał swoje w korkach. Pozdrawiam tych co jeszcze dosiadają swoich 2oo.
Jerry_R Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Jakby mi ktos w wakacje powiedzial, ze w grudniu bede jeszcze jezdzil, to bym raczje nie uwierzyl. A jak patrze na prognozy - to zapowiada sie, ze jeszcze co najmniej ten tydzien pojezdze !YES
Klubowicze Piootr Opublikowano 12 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ostatnie dni takie ładne były, że trudno było nie pośmigać !scooter z radością . Dziś jednak postanowiłem sprzęcik wyczyścić, kociołek zalać pod korek, przykryć i tym samym ogłosić zakończenie sezonu 2011. Już czekam na wiosnę... Korzystając z okazji życzę wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się Świąt
Klubowicze Domel Opublikowano 13 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam, ja poddałem się już tydzień temu, maszyna otulona i śpi do wiosny. Na kilka miesięcy trza sie na stałe przesiąść do 4oo !sciana . Nie wiem jak ja to przetrwam !placz1 . Ale bądź co bądź przyznacie koledzy, że biometr był i tak dla nas bardzo łaskawy. Pozdrawiam.
Klubowicze krzytro Opublikowano 14 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2011 A ja jeszcze się nie poddaję
magart Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 A ja jeszcze się nie poddaję Krzytro i tej wersji się trzymamy ... choć za kilka dni i tak trzeba się będzie poddać zimie
GrzechoCnik Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Wczoraj i dzisiaj macie pięknie. Ciepło i sucho - czego wszystkim używającym 2oo życzę oby tak dalej. Tylko jeździć. I tak trzymać !OK
Kaper Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 I kolejny dzień spod znaku "piękny mamy listopad w tym grudniu" już za nami. Wszystkim kalendarzolewcom - szerokości
magart Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 No to się sezon 2011 zakończył i trzeba się przesiąść do Zajedwabiście Tłocznych Miejsc
malina666 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Solarki na mieście - zakończyłem sezon. Wczoraj jeszcze dosiadałem Yamahe XJ6 a dziś juz w autobusie.
Jerry_R Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ja na razie rowniez przystopowalem. Ale jak prognoza dla W-Wy sie spelni, kto wie: - 26.XII - 5 stopni, brak mrozu w nocy - 27.XII - 6 stopni, brak mrozu w nocy ..? !holiday
Rekomendowane odpowiedzi