Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Ja sobie poczekam jak przyjdzie prawdziwa wiosna i słoneczko wtedy wyjadę teraz mi się nie chce jest jeszcze paskudnie :blink:

• Sympatycy
Opublikowano
Ja sobie poczekam jak przyjdzie prawdziwa wiosna i słoneczko wtedy wyjadę teraz mi się nie chce jest jeszcze paskudnie :blink:

No to już w sobotę mogą nastać takie okoliczności przyrody:KLIK

pzdr

Opublikowano
Mieli rację z tą pogodą. Mimo, że mrozu nie było rano, to drogi w mojej

okolicy, pokryte były pośniegowym glutem, a w Rembertowie, mniejsze

uliczki były całkiem oblodzone. Ogólnie, znowu było ślisko i niebezpiecznie. ;) 

Ciekawym, czy ktoś z Mazowsza dzisiaj wyjechał na  :blink:

pzdr

Ja na ten przykład Panie Kolego śmignąłem do fabryki :) .

Poza ustającym deszczem, nie odnotowałem po drodze jakichś nieprzyjemności w postaci oblodzeń ;)

Opublikowano

:) A ja w tym temacie cały dzionek sqterowałem. :blink:

Na wykreślniku +11 i radości co nie miara.

Jeszcze tylko przedwiośnie, a potem jeździmy , jeździmy i jeździmy. ;);) !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

Dzisiaj, po paru miesiącach, pożegnałem burą suke i otworzyłem sezon !tut

Pogoda piękna,ciepło ,sucho, 150 km nakręcone, a takiego banana na gębie to nie pamiętam kiedy miałem !tut

Gp-tka przegoniona po trasie S8 i musze przyznać ,że nic jej nie ubyło z zeszłego roku !happybth Bójcie się T-maxy ;) !happybth

Opublikowano

No to i ja się przejechałem. Piastów—Ursus—Piastów.

Delikatnie.

Opublikowano

wypad "na kawę" do znajomych do Biłgoraja i 300km pękło !tut

Opublikowano

Dziduję X-Maksem od początku tygodnia, a w styczniu i lutym ujeżdżałem takie wynalazki jak Yamaha Nouvo Elegance 135, Honda Click i Honda Airblade 110. W samym T-shircie, raz nawet w sandałach. !tut

• Klubowicze
Opublikowano

Ja dziś zaliczyłem jazdę do Niemiec z "plecaczkiem" po... Cukier !OK U nich w sieci SKY kosztuje 45 centów, czyli prawie połowę tego, co u nas w sklepach... Słodkie Piaggio Sugar ;) bo cała kanapa w cukrze była... Jutro też ciepło, to pośmigam by poprawić sobie humor :blink: Dziś dowiedziałem się, że z dniem 1 maja tracę pracę (po 15 latach na Poczcie Polskiej)... Nic, życie się kołem toczy, więc wasze zdrowie :blink:

• Sympatycy
Opublikowano

Ale wam zazdraszczam łapania kaemów na !scooter .

Ja musiałem przeganiać zimę do morza !piwko , trochę się tym "zmordowałem" !w00t i zostałem niedopuszczony do ruchu w dniu dzisiejszym ;)

Opublikowano
Ale wam zazdraszczam łapania kaemów na  !scooter .

Ja musiałem przeganiać zimę do morza !w00t , trochę się tym "zmordowałem"  :lol:  i zostałem niedopuszczony do ruchu w dniu dzisiejszym  :)

Grzesiu, solidaryzuje się z Tobą w ten dzień, mnie też dziś nie było dane śmigać !piwko . Ale cóż . ;);):(

Nadrobimy ;);)

Opublikowano

No to ja Burą pożegnałem :( .

ZACNA przewietrzona olej świeży się porozkładał !piwko !w00t , tak więc wiosna !scooter .

Pogoda pod Aleksandrowem pierwsza liga temperatura około 12 ,15 na + .

• Klubowicze
Opublikowano

No! Ekscytacja ściągnięta z garażu na podblokowy parking. 120 km zaliczone. Samochód został w garażu. A właśnie w telewizorni powiedzieli, że od czwartku znowu zima !scooter Żeby się te słowa w g... obróciły!

• Sympatycy
Opublikowano
Ale wam zazdraszczam łapania kaemów na  !scooter .

Ja musiałem przeganiać zimę do morza !vampire , trochę się tym "zmordowałem"  !OKK  i zostałem niedopuszczony do ruchu w dniu dzisiejszym  :(

Grzesiek, łączę sie w bólu :( Miałem na szczęście lajcikowy łikend,

więc udało mi się wykorzystać okoliczności przyrody i wczoraj pojeździłem

wokół Warszawy, a dzisiaj z żonką, polansowaliśmy się troszkę na trasie

Ząbki - Ursynów - Centrum - Ząbki :(

Nakręcone w łikend - ok. 120 km :D Lewa ręka boli od pozdrawiania ;)

Żeby było jasne, Włoszka pokazała mi na wyświetlaczu +15 stopni B)

pzdr

Opublikowano
A właśnie w telewizorni powiedzieli, że od czwartku znowu zima !vampire Żeby się te słowa w g... obróciły!

A kysz!

Bo na razie rowerem mam większy przebieg w 2011 niż !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

No, dzisiaj po prostu bajka. Włoski termometr pokazywał mi rano,

jak jechałem do fabryki: +11 stopni, a teraz podobno jest już 17 !tut .

Mam nadzieję, że tak jak ostatnio, nie sprawdzą się prognozy

i kolejne dni nadal będą ciepłe i suche !tut

pzdr

Opublikowano

A mój Tmaksik w garażu 200km od domu. Zgłupieje zaraz normalnie !V !V Ja chcę jeździć!! !TAZ !TAZ

Opublikowano

A ja dziś przejechałem !TAZ się do Ustronia i 140km nakręciłem z bananem na twarzy !V, termometr w pewnym momencie w słoneczku pokazał 20 stopni !V W Ustroniu było 16 stopni (stoki nadal czynne ;) to dla zainteresowanych) i tylko tak dalej kochane słoneczko !TAZ

Opublikowano

W pięknych okolicznościach miejskiej dżungli rozpocząłem dziś swój pierwszy maxisezon i na początek pękło 190 km !TAZ

• Klubowicze
Opublikowano

UWAGA! Zaobserwowałem nietypowy efekt zimy!

Otóż moje spodnie moto znacznie skurczyły się przez zimę !TAZ Jesienią, kiedy odwieszałem je do szafy, były w sam raz. Zapinały się bez problemu. Teraz ledwo je dopiąłem, a i tak jeden zatrzask (napa) przy pasku notorycznie się odpina :huh:

Czy ktoś jeszcze zaobserwował takie dziwne zjawisko kurczenia się odzieży w okresie zimowym??? !TAZ

Może powinienem to opisać w dziale "Ubiór maxiskuterzysty"...

!V !V :D

Opublikowano

Otóż moje spodnie moto znacznie skurczyły się przez zimę

Ehh, żeby tylko spodnie.... !TAZ

Opublikowano

Otóż moje spodnie moto znacznie skurczyły się przez zimę ;) Jesienią, kiedy odwieszałem je do szafy, były w sam raz. Zapinały się bez problemu. Teraz ledwo je dopiąłem, a i tak jeden zatrzask (napa) przy pasku notorycznie się odpina :lol:

Czy ktoś jeszcze zaobserwował takie dziwne zjawisko kurczenia się odzieży w okresie zimowym??? :lol:

Kiedyś zdarzyło mi się, że po zimie nie mogłem wbić się w tarborowskie skóry. Za to tej zimy udało mi się trochę schudnąć - zapewne za sprawą zmiany klimatu na tropikalny.

I proszę nie siać paniki. Drobne ochłodzenie, owszem, będzie, ale zima już nie wróci. A po ochłodzeniu będzie ocieplenie i znowu będzie można komfortowo śmigać w samych dżinsach.

Opublikowano

No nareszcie ruszyłem skutem na miasto. Jokoś strasznie dłużyła mi się ta zima.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też wczoraj rozpocząłem sezon. Nakreciłem 120 km po Stolicy - fajnie było :lol: Dziś znów przyszedł chłód :lol: - niech wraca skąd przyszedł