Sent Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Dobiję Was !winkiss W Szczecinie 6*C normalnie, 11 *C pokazywał termometr na słońcu !scooter Czuć wiosnę !scooter
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 28 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2011 Potwierdzam... W Świnoujściu (100km od Szczecina) w słońcu termometr dobijał do 10stC. Słoneczko aż miło, ale w cieniu jeszcze trochę "trzepie" po polikach...
emge Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 U nas mrozi niestety, ale jeszcze trochę !scooter
malina666 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Już robi się coraz cieplej. Słońce swieci, snieg topnieje. Roztoka w 2011 roku odbędzie się mniej więcej którego marca? 13 marca? A mieliśmy spotkac sie już w lutym
SimonWarka Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 W sobotę niestety znów powrót śniegu z deszczem, więc nadal czekamy :|
Gość radiolog Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Prognoza moze sie jeszcze 3 razy zmienić !OKK
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 2 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2011 A ja ku mojej wielkiej radości dzisiaj z domku do roboty !scooter coby go do sezonu godnie przygotować !vampire
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2011 Przepowiadają na dziś nawet do +6, więc auto zostało w pracy, a przyjechałem z nocki skutem... Jeszcze szron na krzakach, ale przyszła mgła, więc niechybny znak, że ciepłe powietrze idzie... Poczekam na słoneczko i parę kółek zaliczę !scooter
GrzechoCnik Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Ja z mojej syberii to pewnie do maja nie wyjadę. Dzisiaj na wsch. Polski w nocy było do -11stC. A 2 lata temu to na Dzień Kobiet była piękna letnia pogoda. ZIMA - WYPAD !!!
magart Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Ja z mojej syberii to pewnie do maja nie wyjadę. Dzisiaj na wsch. Polski w nocy było do -11stC.A 2 lata temu to na Dzień Kobiet była piękna letnia pogoda. ZIMA - WYPAD !!! Grzegorz, Majeczkę do Wawy i heja na drogi. "Żwirki i Wigury" tylko czeka na Was !scooter
irasos Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 No ja dzisiaj nie wytrzymałem +7 na termometrze więc wykorzystałem dzień wolnego i od rana misja w garażu. Akumulator do pełna, posprawdzanie płynów, wymiana oleju. Zajęło mi to troszkę czasu ale radość z pierwszego wyjazdu bezcenna Przejechałem niewiele bo około 30 km ale sezon uważam za otwarty w moim przypadku i zima została przepędzona
Mick71 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 To i ja się pochwalę, sezon otwarty. Ciepło nie jest, ale wrażenia z przejażdżki bezcenne
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2011 Mi już stówka pękla
dr.big Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Ja juz w tym roku przekroczylem tysiac . Dzisiaj przy lekko zachmurzonym niebie temperatura dochodzila do 15°...
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 9 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2011 Czas uznać że bura odchodzi i odkurzyć sprzęt. Prze tę zimę czuję wyraźny zastój nadgarstka.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Marca 2011 Administrator Opublikowano 9 Marca 2011 Prze tę zimę czuję wyraźny zastój nadgarstka. Już się tak nie chwal swoim udanym pożyciem seksualnym! Fakt, zima już chyba nie wróci... wczoraj nawet testowałem z kolegą jego nowe alusy z letnim ogumieniem Dziś w ciągu dnia w Wawie +7 !OK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2011 i ja powiedziałam burej pani dowidzenia dziś po pracy przejechałam się !OK na około Rybnika nareszcie :)
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2011 Prze tę zimę czuję wyraźny zastój nadgarstka. Już się tak nie chwal swoim udanym pożyciem seksualnym! ---------------------------------- A ja chciałem sobie jutro śmignąć do fabryki, ale patrzę sobie na ICM i widzę, że pogoda ma się pogorszyć nieco: KLIK Dzisiaj było takie piknie i nie mogłem jechać !OK pzdr
dr.big Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Prze tę zimę czuję wyraźny zastój nadgarstka. Już się tak nie chwal swoim udanym pożyciem seksualnym! Zybex, Beemka ma przeciez tempomat, to nic sie nie poprawi . PS. A pogoda? Na nastepne dni zapowiadaja po 6- 7 stopni .... w nocy !OK ...
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 9 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2011 W weekend ma być 10-13 st. i słoneczko. Jeżeli tak będzie,ściągam prześcieradło z Gp-tki,montuje aku i jade śmigać. !OK
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 9 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2011 Panowie! Grunt to poczucie humoru- i oto chodzi- coraz cieplej. (interpretacja dowolna - orientacja niezmienna)
Arkadiusz Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Dziś w klombiku na działce ujawniłem że tulipany już wyszły z ziemi na jakieś 3-4 cm, więc myślę że to już wiosna !tut .
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2011 Mieli rację z tą pogodą. Mimo, że mrozu nie było rano, to drogi w mojej okolicy, pokryte były pośniegowym glutem, a w Rembertowie, mniejsze uliczki były całkiem oblodzone. Ogólnie, znowu było ślisko i niebezpiecznie. Ciekawym, czy ktoś z Mazowsza dzisiaj wyjechał na !tut pzdr
tomektt Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 W Poznaniu wreszcie od Berlina przyszła wiosna.Wczoraj miałem 10+. Trochę wiało, ale podmuchy były wiosenne. Na ulicach widać coraz więcej 2oo. Dziś słoneczko i znów plusikowo. Mój piaggiolot wczoraj dał w tym roku pierwszy raz głos i przekręcił kółka !tut .
Rekomendowane odpowiedzi