Bosy Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 trza było do domu wracać i gołąbki robić) - Mniam... Zaprosisz?
Biolog Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 trza było do domu wracać i gołąbki robić) - Mniam... Zaprosisz? Nie wypada zapraszać do domu bez gospodarza - a to były gołąbki rozpaczliwki, bo pracuję cały weekend
Bosy Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Nie wypada zapraszać do domu bez gospodarza - a to były gołąbki rozpaczliwki, bo pracuję cały weekend Aż... Psiakostka... Sam sobie będę musiał zrobić !guns !V Sorki za OFF
Patryk92 Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Zauważyłem, że przyszła już do mnie. O 18 było +1 i mżawka. Godzinę temu było było -3 i 3cm śmiegu (pod śniegiem miejscami lód). Gdy jechałem po chleb rodziców autem postanowiłem sobie zrobić awaryjne hamowanie. Z 65km/h na prostej pustej drodze zajeło mi to ok 70m! (renault laguna 02r. abs, zimowe opony). Auto poprostu sobie zwalniało robiąc mi masarz stopy. Po południu widziałem w wiadomościach video z DE. Tam wczoraj w nocy pojawiły się niemałe zaspy. Oby u nas nie było tak źle.
kmodzele Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Ten wątek / dyskusję bym w ogóle usunął. Nie nastraja optymistycznie. Po co się martwić? Mało kłopotów w życiu? PS dziś wieczorem i w W-wie ciut pruszyło. Wracałem ok 20:00 z pewną taką nieśmiałością... Było +2 - +3
Marynarz Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 No i cóż, normalna kolej rzeczy... przyszła pani bura suka... trzeba będzie znowu czekać te parę miesięcy Dziś wracając o 21.00 po pracy do domu pruszyło wstrętnie razem z deszczem... Ale pocieszające jest to że niedługo dni znowu coraz dłuższe będą :D
Gryzon Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 No i ja już jutro parkuję na zimę. To co dzisiaj pada z nieba to już nie jest czysty deszcz No nic sezon zamykam wynikiem 7500-~12500 czyli prawie 5kkm nakręconymi na kółka. Prawie bo zabraknie kilku km do równych 12500 Podsumowując sezon: - zero awarii - Ten sezon jako pierwszy na 250ccm i w "moto" ubraniu gdyby nie lód to ....jeździłbym dalej Jestem baaardzo zadowolony i z niecierpliwością czekam na wiosnę. Do garażu/parkingu/pod kocyk/pod plandekę i ....POLEROWAĆ !
BiG Z Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 ja z sezonu tez zadowolony ale raczej bym jeszcze reflektowal na motomikolaja:)...moze sie uda...
LWfilip Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Tak trafiło,że ostatnią jazdę w moim sezonie, odbyłem w padającym śniegu (wczoraj, wieczorem ) To jeszcze nie były spadające bałwanki ale już mocno biała breja wymieszana z deszczem. Zaczęło się więc teraz już tylko do wiosny trzeba czekać. Trzymajcie się ciepło, ludziki
Marynarz Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Dzisiejszy poranek... Zima w wersji 0.1 Beta
Gość radiolog Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Tak trafiło,że ostatnią jazdę w moim sezonie, odbyłem w padającym śniegu (wczoraj, wieczorem ) To jeszcze nie były spadające bałwanki ale już mocno biała breja wymieszana z deszczem. Zaczęło się więc teraz już tylko do wiosny trzeba czekać. Ja bym tam jeszcze całkiem sezonu nie skreślał i mam nadzieję, ze 5 grudnia będzie przynajmniej sucho akurat na motomikołaje.
magduska Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 w Gdańsku pruszy z nieba takie białe coś ... ble ...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 To śnieg jest chyba. PS Właśnie, dlaczego bura, a nie biała ta suka, hę?
Sympatycy szorstki Opublikowano 25 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2010 PS Właśnie, dlaczego bura, a nie biała ta suka, hę? Wyjrzyj przez okno, w mieście nie jest biało tylko buro... pzdr
dragon513 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Ja jeszcze czekam z zimiwaniem. Mam nadzieje, że podobnie jak w zeszłym roku przejadę się w Wigilię i Sywlwestra, Tak trzymaj kolego dopuki można to jezdzimy !YES
tarzan Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 w Gdańsku pruszy z nieba takie białe coś ...ble ... To białe coś jeśli się nie mylę to jest śnieżynka ale nie jestem pewny !YES !YES W Łodzi dziś taką samą paskudę widziałem i to nie jedną!! !YES
GrzechoCnik Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 w Gdańsku pruszy z nieba takie białe coś ...ble ... To białe coś jeśli się nie mylę to jest śnieżynka ale nie jestem pewny W Łodzi dziś taką samą paskudę widziałem i to nie jedną!! W Świdniku dzisiaj od południa szwędają się takie po ulicach. A tak ich dużo, że wszystko się pobieliło Dobrze, że zdążyłem odstawić wczoraj z Wawy do garażu w Świdniku bo nie wiadomo czy w kolejne weekendy miałbym szansę przejechać 200km bez duszy na ramieniu Ja niniejszym sezon zakończyłem, ale kulajacych jeszcze pozdrawiam.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Listopada 2010 Administrator Opublikowano 29 Listopada 2010 No dobra... to chyba się zaczeło na dobre . Biada temu kto zapomniał o zimówkach !OK W Stolicy chodniki białe, ulice białe a sypie bez przerwy ... w sumie jest........ biało... Widział kto jakieś spychy i "solenie"? Jak tam ogólnie sytuacja na regionach?
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 29 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Listopada 2010 Biada temu kto zapomniał o zimówkach !OK Biada,oj biada. Ja jestem jeszcze na letnich.Wyjechać z bramy nie mogłem. Przynajmniej po mieście poruszam się z przepisową 50-ką chociaż i ta prędkość jest czasami za duża
Klubowicze krzytro Opublikowano 29 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2010 A może jakiś wypadzik na skuterach?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Listopada 2010 Administrator Opublikowano 29 Listopada 2010 Spoko... idę zobaczyć czy odpali i mogę ruszać Ps. Kamerka Centrum W-wa
Administrator Artix Opublikowano 29 Listopada 2010 Administrator Opublikowano 29 Listopada 2010 Widział kto jakieś spychy i "solenie"? Jak tam ogólnie sytuacja na regionach? !OK No widzial Na sieci dróg krajowych pracuje 882 jednostek sprzętu przeciw gołoledzi oraz odśnieżnego. Utrudnienia w postaci błota pośniegowego oraz lokalnej śliskości spowodowanej intensywnymi opadami śniegu oraz silnym wiatrem występują w: woj. lubelskim, woj. podkarpackim, woj. małopolskim, woj. śląskim, woj. opolskim, woj. łódzkim, woj. świętokrzyskim, woj. mazowieckim woj. dolnośląskim woj. wielkopolskim w południowo-zachodniej części województwa. większość dróg krajowych jest przejezdna, z wyjątkiem: odcinek dk 8 pomiędzy m. Kłodzko i m. Boguszyn(woj. dolnośląskie), odcinek dk 4 w okolicy m. Jadowniki i m. Wojnicz w kierunku Krakowa (woj. małopolskie), odcinek dk 46 Kłodzko – granica państwa gdzie pojazdy ciężarowe blokują podjazdy pod wzniesienia. Mowisz = masz
Klubowicze krzytro Opublikowano 29 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2010 Spoko... idę zobaczyć czy odpali i mogę ruszać to za pół godziny u ciebie? !OK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Listopada 2010 Administrator Opublikowano 29 Listopada 2010 Artix! Ty nie gadaj do mnie "jak z telewizora" tylko mów JAK JEST...
Administrator Artix Opublikowano 29 Listopada 2010 Administrator Opublikowano 29 Listopada 2010 No jak jest naprawde psa bym na dwor nie wyrzucil !OK jak przestanie padac snieg to gdzies po 6 h bedzie normalnie czyli czarno i mokro ale do tego czasu ile by nie jezdzilo sprzetu i sypalo soli to nie da sie posprzatac tego balaganu a tu takie male podsumowanie
Rekomendowane odpowiedzi