romarjo Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Już pierwszą 1oo km zaliczone i człowiek na nowo odrodzony !guns !wchair !wchair
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2010 Przestańcie już tutaj pisać !wchair Jak widzę ten temat to myślę, że znów gdzieś spadł śnieg !wchair
Waluś Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Śnieg jak śnieg, ale rano musiałem skrobać szybę w aucie. Lenistwo nie pozwoliło mi odprowadzić auta do garażu 200 m od domu !OK A tak przy okazji to ja juz nawinąłem ponad 300 km w zeszły wekend !OKK
iQ! Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ffff. Po tym co dzisiaj sie dzialo, temat wart odgrzebania...
superspeedo Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 A co się tam u Was w 100lycy działo, u nas słońce, tyle że zimny wiatr. Ja w pracy na 2oo
Kordian Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Dokładnie ta obecna pogoda jakoś nas nie rozpieszcza, zimno chłodno brrr
Gość Przemo84 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Dzis to jakas masakra. Trzy razy grad i deszcz mnie dopadł. Nie za fajnie. A temat powinien sie nazywac "bura suka...wiosna" Powaznie mam nadzieje ze w koncu mozna bedzie wieczorem wyjechac bo ostatnio cały czas marzne jezdzac w nocy.
Barti Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Poprostu jak padało to trzeba było poczekać 10 minut i znowu było słońce !scooter A że zimno? !scooter kalesonki i podpinki trzeba przeprosić i dalej jazda Bura suka juz sobie poszła !scooter i nie budzic mi to jej znowu !scooter
Gość Przemo84 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 To w koncu ja jestem szamanem tego tematu. Mówiłem ze zima sie skonczy jak nie bedzie sniegu i nie bedzie zimno. Teraz jest bura suka wiosna. Bo ni to ciepło ni gorąco. Nie wiadomo co moze cie zaskoczyc. A tego szaman nie ma w obowiazkach wróżyć.
LWfilip Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 U mnie , co prawda śniegu nie widziałem ale na dachach i w rowach, lekko biało. Tylko z rana, oczywiście. Myślę sobie, że dzień będzie ładny a zima już zdecydowanie poszła w piiiiiiiiiii...... . Swoją drogą to musieliście być niegrzeczni skoro jeszcze Was Bura na koniec, śniegiem potraktowała. To znak jak nic.
Marcin S. Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 kalesonki i podpinki trzeba przeprosić i dalej jazda No, jak spojrzałem za okno i zobaczyłem padający poziomo deszcz, na termometrze okolice zera, to się przeprosiłem... z samochodem Dziś już spoko. Nadal zimno, ale chociaż słońce świeci Pzdr. M.
LWfilip Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 kalesonki i podpinki trzeba przeprosić i dalej jazda No, jak spojrzałem za okno i zobaczyłem padający poziomo deszcz, na termometrze okolice zera, to się przeprosiłem... z samochodem Dziś już spoko. Nadal zimno, ale chociaż słońce świeci Pzdr. M. Tylko mięczaki wymiękają i przesiadają się do aut Twardy trza być a nie miętki
magart Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 A co się tam u Was w 100lycy działo, u nas słońce, tyle że zimny wiatr. Ja w pracy na 2oo W sumie to nic się nie działo - czasem opad śniegu, że szybkę w kasku zaklejało, a czasem poryw wiatru jak podczas sztormu na Bałtyku - takie tam małe psikusy wiosny
kordozor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zrobiłem sobie deflektor z pleksi i pogoda mi niestraszna.Fajna rzecz konieczna w tym modelu skutera,bo z fabryczną szybką jest tragedia,zawirowania powietrza i hałas niesamowity.Gorzej z wyczuciem prędkości bo jadę 80 a cisza i spokój wiec wydaje się że jeszcze dużo czasu do hamowania a skrzyzowanie zbliża się szybko. Pozdrawiam
GrzechoCnik Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ja się przeprosiłem z turystyczną szybą. Założyłem przedwczoraj po 2 dniowej przerwie. No i dobrze zrobiłem. Dzisiaj po pracy przejazd 200km więc nie wywołujcie już wilka z lasu, bo tylko "główny meteorolog" wie jakie niespodzianki pogodowe mnie czekają. pzdr
Sympatycy szorstki Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Wczoraj i ja odpuściłem sobie jazdę bo widziałem, że może padać to białe g.... Temperatura na mnie wrażenia nie robi, ale opady powodują, że zazwyczaj odpuszczam jeżdżenie. Na szczęście dzisiaj już jest znacznie lepiej, zgodnie ze starym powiedzeniem: "kwiecień - plecień, bo przeplata, trochę zimy trochę lata". pzdr
jack daniels Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 I co mam na to odpowiedzieć? Jeżeli w Kotlinie Jeleniogórskiej tylko dwa miesiące do sqteriowania? J.D.
GrzechoCnik Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jack_daniels nie przesadzaj. Trochę czasu temu byłem w wojsku w Jeleniej. I wcale tak źle nie było. Pogoda była nawet ładna. Chyba że nam się klimat zmienił od tamtego czasu. !OK
kmodzele Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zrobiłem sobie deflektor z pleksi i pogoda mi niestraszna.Fajna rzecz konieczna w tym modelu skutera,bo [...] Kolego, ja Cię proszę - wrzuć no tu ze dwa zdjęcia tego swojego deflektora. Taa, wiem że to OT, ale to On zaczął!
Olsen Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zrobiłem sobie deflektor z pleksi i pogoda mi niestraszna.Fajna rzecz konieczna w tym modelu skutera,bo [...] Kolego, ja Cię proszę - wrzuć no tu ze dwa zdjęcia tego swojego deflektora. Taa, wiem że to OT, ale to On zaczął! !scooter Dołączam się do prośby. W czwartek jeździłem, mimo że zapowiadali opady. Miałem dwóch klientów do obskoczenia, a do jednego z nich nie dojeżdża metro. Miałem to szczęście, że grad zaczął walić tuż po tym, jak zaparkowałem skuter (akurat zakładałem disclocka), a jak odjeżdżałem, to już świeciło słoneczko.
Klubowicze Jordan Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Ja w czwartek pojechałem do Janek później wróciłem do domu i znajomy wyciągnął mnie do Sochaczewa. W sumie 190km warunki nie były takie złe. Opady gradu czy śniegu z deszczem nie zalegały na drodze, 4-6,5' po południu max 9'. Śnieg z deszczem, miejscami drobny grad, tylko 1/4 drogi w słońcu i bez opadów. Trochę mnie przewiało bez podpinki w spodniach i kurtce. Owiewki i szyba trochę osłaniały, ale znajomy jechał Hornetem i bez żadnych owiewek tak przemarzł że do dziś nie chce sie wyciągnąć na jazdę.
Mr.T Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 znowu się zaczyna !happybth dziś o 6:30 termometr pokazał 0,5 oC więc wpiąłem podpinkę w spodnie - od razu lepiej się zrobiło, było ciepło przez 30km
magart Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 znowu się zaczyna !happybth dziś o 6:30 termometr pokazał 0,5 oC więc wpiąłem podpinkę w spodnie - od razu lepiej się zrobiło, było ciepło przez 30km I po coś ten wątek wygrzebał Panie kolego !happybth Jeszcze mógł sobie posiedzieć w archiwach do końca października !OKK
ptaku_1 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Ja dzis wymieklem i wsiadlem do 4oo, temperatura o 06,00 u mnie na wiosce -1. Cos czuje ze w nastepnym tyg Burek pojdzie spac na pare miesiecy.
Rekomendowane odpowiedzi