Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Marca 2010 Temperatura miodna . Nie wytrzymałem i rozgrzałem trochę oponki. Wszystko fajnie na głównych drogach, ale na bocznych i tych prowadzących przez lasy nie jest już fajnie. Miejscami tworzą się spore kałuże po rozpuszczjącym się śniegu. Miałem wypucowany skuter, a po powrocie wygląda jak po jakimś off roadzie. Ale warto było !OK
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Marca 2010 No to żeś mnie Grzesiek trochę zniechęcił... Planowałem dzisiaj po powrocie z roboty, trochę pośmigać z Zegarem w kierunku Zegrza. Ale tam przez las się jedzie Żartuję oczywiście. Czas rozgrzać oponki !OK pzdr
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Marca 2010 Spoko, dacie radę i będzie . Śmigajcie, bo warto. PS. No i szorstko-zegarowo-baltonowa trójka niech się zapisuje na jajeczko. !OK
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 19 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Marca 2010 No to żeś mnie Grzesiek trochę zniechęcił... Planowałem dzisiajpo powrocie z roboty, trochę pośmigać z Zegarem w kierunku Zegrza. Ale tam przez las się jedzie !OK Żartuję oczywiście. Czas rozgrzać oponki pzdr Ja dzisiaj też nie wytrzymałem i pośmigałem pierwszy raz od zimy. Banan na gębie od ucha do ucha Szorstki,śmigałem dzisiaj nad Zegrze przez Zielonke i sucho jak pieprz-trasa miodzio
zyzio Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Sezon rozpoczęty... !scooter Wczoraj zapakowałem naładowane przez zimę akumulatorki do mojego SW i do małżonkowego Neos'a no i jazdy próbne wykonane. Dziś już do roboty na 2oo, najbardziej mi się podobało jak SW odpalił po dotknięciu rozrusznika, nawet jednego obrotu nie wykonał chyba a już silniczek tyr tyr..
Kaper Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 cudko, cudko. Odeszła i niech już do grudnia nie wraca. YES YES YES!!!
Noguru Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Ach i ja ogłaszam rozpoczęcie sezonu SW zapaliła za 1 razem !scooter i przejechałem 20km było zajebiście oczywiście banan pełna gęba hehehe
open69 Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 No to i ja się pochawlę - sezon otwarty Warto było czekać kilka miesięcy...dziś były moje pierwsze kilmometry na !scooter od 1995 roku...Jak to mówią : "banan do tej pory nie zszedł" Faktycznie na główniejszych trasach suchutko, milutko - ale na bocznych , dojazdowych już gorzej, dziury jak leje po granatach, nic tylko Pozdrófka, i do zobaczenia na trasie Jacek
Glub Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Odebrauem Motura z Motoristy. Śmignąłem do dziewczyny do Wesołej a potem do pracy na Targówek, po spektaklu powrót dod omu i oto jestem !scooter bogatszy o nawinięte 60 km !OKK
Barti Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Ja dzisiaj po pracy nie mogłem odrazu dojechać do domu !scooter tak jechałem i jechałem i wybierałem najdłuzszą drogę !OKK ahh ta wiosna !OKK
Marynarz Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Patrzę dziś w kalendarz i co widzę... !w00t !w00t !w00t no to mamy tą burą sukę zimę już z głowy !OKK !OKK !OKK do zobaczenia już na !scooter !OKK !OKK
Glub Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Marynarz- co ty robisz o tak pogańskiej porze w sobotę? Zieeew - dopiero wstałem - chyba muszę pojechać do Larssona
Marynarz Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Marynarz- co ty robisz o tak pogańskiej porze w sobotę? Jak to co ? !TAZ wybieram się do pracy
Barti Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Jak sie w końcu wybrałem żeby posmigać to zaczeło lać !TAZ
Marcin S. Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Jak sie w końcu wybrałem żeby posmigać to zaczeło lać Pada deszcz, pada deszcz, dzwonią dzwonki sań !vampire (Ja tylko 20km. Pod pretekstem zatankowania. Strasznie daleko mam na stację, nie? ) Pzdr. M.
kfcent Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 ja dziś się wyszalałem...piękna pogoda, nie dało się nie pocruzzować na mieście tyle moto że aż mnie ręka bolała od machania
Sympatycy szorstki Opublikowano 20 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Marca 2010 A miało być tak pięknie... Słoneczko się jednak nie przebiło. pzdr
MARCVS Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 No ja wczoraj też pośmigałem Zjechałem dopiero wieczorem, przed deszczem. Muszę się przyznać że jazda AN650 jest niesamowita!!!!!!!!!! Chciałbym jeszcze przetestować go na zakrętach Tego jednak nie zaryzykuję przy tej masie!!!! ze względu na wszędobylski piach w naszej okolicy !!!!!!!!! ALE WIOSNA JUŻ ZAPANOWAŁA !!!!!!!!!!
dr.big Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Temperatura co prawda +12°C , ale siapi deszcz ...
Mareczek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Słoneczko nad Gdańskiem świeci +13*C Jest pięknie, Wiosna
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2010 Mam nadzieję, że to słoneczko od Mareczka zaraz poświeci i u nas. Panie i Panowie wsiadajcie na swoje maszyny i w drogę....
upiór Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Topi Markowi resztę śniegu . Pozdrawiam .
misioooo Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Wiosna wiosna +16 i lekko pochmurnie, ale ciepło we Wrocławiu. Wczoraj wiosna przyjechała ze mną - po 500km podróży dotarła do nowego domu we Wrocławiu. Ot takie prywatne słoneczko: IRIS
Rekomendowane odpowiedzi