medipos Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Tiaaa, w tym tygodniu miałem zabrac squta z pracy..... rozpocząć sezon :-(((
MARCVS Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 A ja patrzyłem na długoterminówkę!!! A tam jak byk pokazane, że dla naszego rejonu do 31-go szału nie będzie!!!! Nie ma się co oszukiwać!!!!! Zima kontratakuje !!!!! Jednak my to przetrzymamy!!! Jak tylko trochę puści od razu melduję się na drodze
Geni Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Nie marudzić. U mnie nic nie spadło, słoneczko, asfalt suchutki. Może co dowali jeszcze, ale na pewno nie na długo.
romarjo Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 A może ma ktoś znajomego szamana co by odprawił modły na rzecz pogody !happybth
Gość Przemo84 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Bede waszym szamanem. -Zima bedzie trwała... dopuki nie stopnieje snieg i beda ujemne temperatury No mam nadzieje ze teraz to was pocieszyłem... !happybth
monk Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Nie bym uprzedzenia jawił, Raczej z sobą obcowanie. Takich myśli siem nabawił, Drodzy Panowie i Panie. Bura Suka się panoszy, Śniegiem wiosnę nam blokuje, Na chodniki ciągle proszy. Żadna wiosna nie skutkuje. Rzecze szaman głuchem słowy, Słyszcie mnie motocykliści, Nie zdejmiecie czapek z głowy, Nim ofiara się nie ziści. Ofiarować mi musicie, Wykrętaczy naturyi: Dwóch kaczkowych i lisice, Co się wiośnie naprzykrzyli. Knypka Leszka, Jarka brata, Wypartaczy co nie mała, Podpisali cyrografa, By się zima nam ostała. Hankę przeto, ich siostrzycę, Co do zimy walcowała, Wzorem iść im za łotrzycę, Wiosnę, lato przeklinała. Gdy ofiara się wypełni, na Naturze już wymuszę, Szamanowe słowo spełni.. I na skuter sam wyruszę! monk.
Sympatycy szorstki Opublikowano 15 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 15 Marca 2010 A ja patrzyłem na długoterminówkę!!! Nie patrz na to, bo prognozowanie pogody na więcej niż 72 godziny, to czysta szarlataneria. Sprawdzalność modelowania na 48 godzin daje w miarę rozsądne wyniki, chociaż nigdy nie 100%. Natomiast wszystko powyżej, to już "wróżenie z fusów" albo mydlenie oczu... Zwróć uwagę na tekst w stylu: "zachmurzenie duże z większymi przejaśnieniami, możliwe przelotne opady deszczu" i masz prognozę na 50% !happybth pzdr
GrzechoCnik Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Nooo gratki Monk !happybth Twórczo się rozwijasz. Jeszcze kilka dni zimy i cały tomik wydasz
sebulba1971 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Ale jak pięknie było dzisiaj rano szkoda tylko że się kijowo jeździło !happybth
magart Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Nooo gratki Monk Twórczo się rozwijasz. Jeszcze kilka dni zimy i cały tomik wydasz "Zimowy tomik poezji Monka - lat 13 i 3/4" . Bartek rozumiem, że dla burgmanii będą egzemplarze z autografem !happybth
MARCVS Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 A ja patrzyłem na długoterminówkę!!! Nie patrz na to, bo prognozowanie pogody na więcej niż 72 godziny, to czysta szarlataneria. Sprawdzalność modelowania na 48 godzin daje w miarę rozsądne wyniki, chociaż nigdy nie 100%. Natomiast wszystko powyżej, to już "wróżenie z fusów" albo mydlenie oczu... Zwróć uwagę na tekst w stylu: "zachmurzenie duże z większymi przejaśnieniami, możliwe przelotne opady deszczu" i masz prognozę na 50% pzdr Ja wiem ze naszym prognostom nie można wierzyć W związku z powyższym maszyna stoi gotowa do drogi Jak tylko nawierzchnie się zaczernią, wyjeżdżam!!! !scooter
monk Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Nooo gratki Monk !tank Twórczo się rozwijasz. Jeszcze kilka dni zimy i cały tomik wydasz "Zimowy tomik poezji Monka - lat 13 i 3/4" . Bartek rozumiem, że dla burgmanii będą egzemplarze z autografem !scooter Osobiście wolałbym, aby Buza Suka pożegnała się z funkcją pegaza, przynajmniej na ten sezon ..ale gdyby miała tutaj rządzić jeszcze 13 i 3/4 lat, to kto wie BTW, dziś widziałem maxi na trasie AK/Prymasa, kierownik był w czarnym kasku. Nie dowidziałem czy miał dodatkowe płozy.. ale pozdrawiam
Glub Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Bede waszym szamanem.-Zima bedzie trwała... dopuki nie stopnieje snieg i beda ujemne temperatury No mam nadzieje ze teraz to was pocieszyłem... nosz kurde jak góralska prognoza: pogoda bedzie lub ni- jak bedzie to wam powiem:P
MARCVS Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 U nas Śniegu po falbanki na razie pozostaje tylko skuter śnieżny http://picasaweb.google.pl/lh/photo/skwGp4...feat=directlink
Patryk92 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Wyszedłem rano z domu w kurtce bo pewnie będzie zimno, a wrócilem w podkoszulku. Patrze na prognoze i chyba mamy wiosne. Musze się przyzwyczaić do "ważyw" !TAZ , bo dziś się lekko przestraszyłem jak na światłach podjechało coś żółtego zatrzymując się kilka cm ode mnie. Po tej scenie widziałem już każdego i robiłem im miejsce (raz nawet lekko przestraszyłem instruktora, którego zapomniałem uprzedzić, że nie jade, tylko podjeżdzam robiąc miejsce. Dostałem opiernicz w stylu "a co cie on obchodzi" ) Ide uruchomić skuter i zrobić sobie jakąś wycieczke.
Noguru Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 No jak dobrze pójdzie jutro budzę SW ze snu zimowego dzisiaj ładuje serduszko oby było cieplej już się doczekać nie mogę heheh
upiór Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Witam !TAZ . Dzisiaj w Toruniu o godzinie 13.00 było 14,5 na plusie . Tak więc Szaman nie kłamał , wiosna idzie .
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 18 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2010 Przejechałem dzisiaj kawałeczek,przyjemne ciepełko !TAZ ,ale Łódż po ostatnich opadach śniegu stoi na wodzie
phil Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 W wawie jak jeździłem właśnie pokazywało 9stopni !YES
Abach Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Dzisiaj w Toruniu o godzinie 13.00 było 14,5 na plusie . Upiorku popchnij trochę tego ciepła na północ, bo coś przychodzi z oporami. Choć muszę przyznać, że noc pierwszy raz zapowiada się bez minusowych temperatur !YES
Patryk92 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Właśnie wstawiałem samochód do garażu. Pokazywał 8 stopni. Chyba bura odeszla na jakiś czas. Teraz to będzie ciężko umówić się na wymianę opon.
Gość Piotr sq2frv Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 U mnie w firmie dziś stwierdzili, że przyszła wiosna. Ja na to: - A co, przyleciały jaskółki? - Nie, ale przyjechałeś do roboty skuterkiem. !scooter Na weekend zapowiadają +14 - można śmigać !scooter
gumis Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 wczoraj szybko z pracy do domu, wyciąganie tmaxa, akumulator włożony i pierwsze odpalenie od listopada...pierwsza jazda od 4 miesięcy i drżenie rąk przy wsiadaniu - bezcenne
Rekomendowane odpowiedzi