Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda gadać coś mnie katarek łapie cholera zimo wypad :lol:whist

Opublikowano

@GrzechoCnik :lol: wykrakałeś. Nie daruję Ci, właśnie zaczyna padać śnieg. I żeby nie używać słów ogólnie uznanych za obraźliwe idę się napić. No i wylądował, cały misterny plan w pi.....uuuuuu.

• Sympatycy
Opublikowano
I żeby nie używać słów ogólnie uznanych za obraźliwe idę się napić.

I to jest słuszna koncepcja ;);)

Jak posłuchałem wczoraj i poczytałem tę całą histerię "że zima

znowu uderzy", to stwierdziłem, że dzisiaj do roboty nie jadę :lol: .

Teraz żałuję, bo w Warszawce było dość ciepło i do tej pory nic

nie pada whist

pzdr

Opublikowano

LWfilip: "o wypraszam to sobie..." ja tylko zacytowałem za TVP1

Szorstki: sorki, że odwiodłem cię od przyjemności, ale nie mówiłem nic o Wawie, a raczej przeciwnie, że sobie i innym nie życzę tego co najgorsze.

No i znowu wszystko na tą biedną Kasandrę !happybth

pzdr !happybth

Gość Przemo84
Opublikowano

Ja sie dziś wybrałem na skuterku do Warszawy brata odwiedzic. Trzasnąłem 60km. Oprócz wyczuwalnego chłodu jechało sie fajnie. Ulga w korkach.

Niestety gdy wracałem widziałem motor lezacy na wjezdzie na most Grota od strony zacisza, karetke, policje. Karetka stała na sygnale. Mam nadzieje ze nic sie nie stało powaznego tylko błache obrażenia. Poczatek sezonu a taki fatalny. To przestroga i współczucie.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

No pewnie i wszystkiemu winna ta TVP . I pewnie, że kłamie. A Ty GrzechoCnik będziesz siedział za rozpowszechnianie. I przez to zamieszanie przylazła S....ka i pełno tego badziewia leży wszędzie. Miały być loty do pracy i z powrotem i nici. Ale przetrzymam kanalię, we wtorek, kolejne spotkanie z YBR. Aby do wiosny, aby do wiosny, aby do wiosny.

Opublikowano

Nie było tak źle jak zapowiadali !happybth

Chyba wspólnymi siłami "napędziliśmy Burej Suce stracha" !happybth !happybth

Opublikowano

!happybth

Opublikowano

Oby sie progonozy sprawdziły bo przyszły weekend zapowiada się wolny więc może w końcu jakiś dluższy wyjazd bym wykombinował !happybth

Te trasy praca - dom, dom - praca też są ok ale brakuje ciepełka i beztroskiego śmigania ku zachodzącemu słońcu !happybth

Opublikowano

Tez widzielismy z malzonka ten motocykl na Grocie, ale nie wygladal na mocno zmasakrowany, mam nadzieje ze koledze z Yamahy nic sie nie stalo powaznego...

A ja wlasnie odpalilem skuterek i zrobilem kilka rundek po osiedlu a tu snieg:(

Odpalil za pierwszym razem bez zadnego problemu a stal cala zime (sorry, jeszcze postoi)

Rok temu w najciezsza zime mielismy 3 tygodnie w Rio:( , tegoroczna zima jest za dluga...

stanowczo....czas by juz sie przymierzyc do tej nowej Multistrady i Tenerki:) tak tyllko hipotetycznie:)!happybth:)

pozdr.pollaccos

Gość Przemo84
Opublikowano

Mi też sie wydaje ze nic poważnego sie nie stało. Kierowcy zapomnieli przez zime o motorach i to pewnie stad problemy. Karetka stała wiec pewnie opatrzyli kolesiowi rany i pojechał dalej. Jeszcze sprawa z policja. Dzis pogoda do d..y. Myslałem wczoraj ze bede w sniegu smigał ale sie udało bez a dzis moge tylko popatrzec. Ech. i tak juz niedaleko do tej prawdziwej wiosny. Pozdro for all.

Opublikowano

W końcu i ja nie wytrzymałem. Pomimo, że chodzę jeszcze o kulach po niedawnym uszkodzeniu więzadeł kolana dzis podpiąłem akumulator, sprzęcik zagadał po zimie od pierwszego zakręcenia. Spiąłem stabilizator na nodze na sztywno i w drogę. Wystarczyło 40 minut jazdy i od razu chce się żyć. Trzeba tylko patrzeć 50 m dalej przed siebie niż zwykle bo z dziurami to jakaś masakra.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dziury jak dziury, ale ten PIACH!!!

Masakra!!!

ciekaw jestem ilu kierowników 2oo musi się na nim wyłożyć, żeby zaczęli go sprzątać???!!!

Ci nasi drogowcy są do kitu!!!

Wystarczy wyjechać tylko do cywilizowanego kraju unii jakim są Niemcy i od razu widać że tam dbają o czystość na drogach!!!

Tam już dawno piach posprzątany!!!

I motków dużo jeździ :ph34r:

Zresztą jest wśród nas kolega który może to potwierdzić !OK

Opublikowano

Ja to bym o drogach tak otwarcie na tym portalu nie mowil:)

Fiat Bravo za odwage!!!!:ph34r:;)!OK

Opublikowano

Dzisiaj wstaje o 6 rano a tu biało za oknem ach ta zima i -2C :ph34r: Gdzie ta wiosna !OK

Opublikowano

Zima fajnie nartki były ..... snowboard ale sezon czas zacząć - wczoraj już śmigałem ale tylko kawałeczek i bez przedniej czaszy ale fragmencik był. A jeśli dziś zdążę skończy elektryke i inne pierdoły serwisowe zrobić przyprowadzam skuta pod domek i od jutra start na całego

Opublikowano

A u mnie, dla odmiany, słoneczko pali w ryjek i po oczach :ph34r: .Normalnie, wiosennie choć można wietrzyć podstęp bo jakoś tak za ładnie. Wczoraj przeprosiłem się z moją 50 i odbywają się już mikrolociki choć między płatkami śniegu. Z tym piachem to prawda. Bardzo niebezpieczna to przypadłość naszych drug. Trzeba się nauczyć z tym żyć ;) Ja bardziej obawiam się tych małych i trochę większych kamyków. Właśnie wczoraj pokleiłam plexi bo lekko pękła przy srubie i zacząłem przyglądać się rysom po kamieniach. Dobrze, że jest ta szyba.A kamienie i piach są bebe !OK Aby do wiosny, aby do wiosny, aby do wiosny.

Opublikowano

No i dowaliło w Wawie! Śnieg pada, Śnieg pada, nie cieszą się dzieci !happybth

Bo już go mają dosyć. Mam nadzieję, że przez ten tydzień przejdzie tej BUREJ, bo już na Grzegorza miała iść do morza,a nie poszła.

A siiiooo do morza !happybth !piwko !OKK

PS

Sorki, zapomniałem: Tylko nie przez Świecie !!!

Opublikowano

Pojechaliśmy do rodziny suchą drogą i wracając (godzina 17) zastaliśmy takie coś - 2h opadów (maksymalna prędkość przelotowa 70km/h, widoczność momentami jedynie do poprzedzającego samochodu)

DSC00202-1.JPG

A tak wyglądał samochód po dojechaniu do domu (zdążył 20min odstać przed zrobieniem zdjęcia i już część "śniegu" znalazła się na podłodze)

IMG_0438-1.JPG

Na dodatek ciągle pada :D . Na balkonie mam obecnie 18cm śniegu

Opublikowano

Jakaś BuroSukowaMassakra.. tak wygląda moje "za oknem"..

I znowu trza się przeprosić z ZTMem..

IMG_2134.JPG

Opublikowano

To jakaś masakra pogodowa...

czy taka zima w marcu to coś normalnego? Drzewiej tak bywało? Czy też anomalia pogodowa?

Opublikowano

Oczywiście, że przez Świecie nie miała iść do morza ale se przeszła. Jeśli to ma pomóc w ostatecznym końcu tego badziewia to jakoś to zniosę. Tym bardziej, że od wtorku idę na zaległy urlop i będę mógł używać napojów wyskokowych prawie do woli. Kiedy to piszę to jest kilka stopni mrozu i biała, cienka warstwa śniegu. Czyli coraz mniej. Aby do wiosny, aby do wiosny, aby do wiosny.

Opublikowano

No to się naodśnieżałem z rana ;) - dobrze, że łopaty nie wywiozłem.

Opublikowano

Tak !! ;)

Proszę sobie obejrzeć pogodę - Czw. 6stopni w Wawie - Pt. 11 stopni w Wawie

Wczorajsza śnieżyca to ostatnie tchnienie burej !! Już niedługo... ;)