Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za to wczoraj dało się polatać.

Dojrzała 23 latka zapaliła od pierwszego trącenia.

Zatankowałem wiosenne paliwko i nawineliśmy pierwsze dwie dyszki na skuterowe kółeczka. !OKK

Opublikowano

ja tak patrze tylko i nic juz nie mowie...za bardzo chwalilismy ta wiosne.ogolnie ptaki cos spiewaja sobie krokusy we wrocku wyszly..sasiad sprzata garaz to moze rzeczywiscie ta wiosna idzie:)

Opublikowano

BigZ luzik. W sobotę i niedzielę śmigałem !YES Dziś z rana -12 to dałem na luz...

• Klubowicze
Opublikowano

Spoko za 12 dni BURA odejdzie na pewno <_<

Opublikowano

Ja dałem sobie luzik, ostatnie kilka dni śmigałem na nartach w Bałtowie, w sumie tez pochylałem się w zakretach <_<

Opublikowano

Moja Córa była zdegustowana, że wczoraj nie śmignęliśmy do szkoły. A twierdzi, że w 4oo by słabo w kasku (dostała nowy na Dzień Kobiet) wyglądała. Dziś rano też -10 ... no bez przesadyzmu.

Wołajmy chórem: ODEJDŹ !!! <_< !YES :lol:

Opublikowano

Drogi w miarę czarne to troszkę zaczynam jeżdzić :) pierwsza jazda była w zeszłym tygodniu w weekend, wrażenia banan od ucha do ucha :)

Opublikowano
Wołajmy chórem: ODEJDŹ !!! :):(:)

Dołączam do chóru! Wczoraj zrobiłem kilka km, żeby sprawdzić czy dobrze przygotowany do sezonu, a miałem nadzieję że już zrobię przemeblowanie w garażu i 4oo pójdzie na odwyk. Jednak żeby zrobić 200km jednym ciągiem to muszę mieć przynajmniej trochę powyżej zera. A tu głęboki minus.

AAA SIOOOOOO :)

Opublikowano

JA CHCE JUZ WIOSNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TA ZIMA TO OBCIACH, SYF MALARIA, ZA DLUGO!!!!!!!!!!!

POZDR.POLLACCO

Opublikowano

Otto to !scooter i tu się zgodzę z przedmówcą. Zima won! Słoneczko for free. Aby do wiosny, aby do wiosny, aby do wiosny.

Opublikowano
JA CHCE JUZ WIOSNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TA ZIMA TO OBCIACH, SYF MALARIA, ZA DLUGO!!!!!!!!!!!

POZDR.POLLACCO

No baaa. W tym przypadku to bez rymu" " Zima dusi ten kraj" !!!

a może Śnieg?

• Klubowicze
Opublikowano

A ja jeśli panowie pozwolą,też bardzo chętnie poproszę aurę wiosenną !scooter

Opublikowano
A ja jeśli panowie pozwolą,też bardzo chętnie poproszę aurę wiosenną ;)

Przyłączam się do prośby. ;)

Obecnie w Gdańsku jest pięknie ---- wiosna, słoneczko świeci. ;)

Zapowiadają że od soboty znowu zima !scooter !w00t !YES

Opublikowano

W Azji przeganiają złą pogodę samolotami, ma ktoś jakieś znajomości?

Z drugiej strony.. nasze iskry mogą przeganiać co najwyżej komary, a f16tki.. może lepiej aby nie latały..

Apage, Bura Suko!

Opublikowano
W Azji przeganiają złą pogodę samolotami, ma ktoś jakieś znajomości?

Z drugiej strony.. nasze iskry mogą przeganiać co najwyżej komary, a f16tki.. może lepiej aby nie latały..

Apage, Bura Suko!

F16stki jednak latają, bo co chwilę słyszę je :)

Mieszkam akurat pod korytarzem powietrznym m.in. tych sprzętów :)

Opublikowano

a w Krakowie przez okno widzę: śnieg, śnieg

Opublikowano

Kujawy dzisiaj były słoneczne można było plecki na skuterze ogrzać !piwko !holiday

Opublikowano

I to mnie właśnie boli. Moja małżonka ma w planie rozpocząc pierwsze loty, właśnie jutro bo niby też ma być słonecznie. A mnie w pracy chyba szlak jaśnisty trafi, że nie mogę jeszcze wyjechać z garażu bo papiery od maszyny jeszcze nie gotowe. Itak ciągle coś wyskakuje jak diabeł z pudełka. Dobrze, że choć trochę pojeździłem, dziś Yamahą YBR. No całkiem fajny motorek. Aby do wiosny, aby do wiosny, aby do wiosny.

Opublikowano

Mój pierwszy raz..Nowy nabytek choć używka-Wyprowadzam yamaszkę z garażu-stawiam na chodniku,opuszczam drzw(i-są uchylane).Zonk! samą krawędzią walę o lampkę nad tablicą rejestracyjną.w popłochu pcham drzwi do góry...nie do końca..chcę obejrzeć straty-ZONK! drzwi walą mnie w łeb(jestem w kasku nówka n103.)Wkk.. na maksa walę te wrota do góry.strat nie ma trochę ta lampka się przygięła ale jest na elastiku który udaje się wepchnąć na miejsce.Kask bez rys..Uff spokojnie odpalam i czekam aż silnik złapie temp.Ale co to jakaś ?

ikona śnieżynka miga??? aha miałem to w nissanie primiera.Tu też jest termometr a że jest tylko+3 to taki alarm że może zamarzać nawierzchnia.Robię25 km>Wszystkie zakupy udane-kurtka,kominiarka,kask,spodnie,nawet letnie rękawiczki >ale choć to skuter to daje po nogach a butów nie kupowałem ...

Wracam do domu-zaglądam do barometru-leci na łeb.Czyli się zepsuje aura.Ale już jej chwile policzone-musi ustąpić.Idzie NOWE- WIOSNA.

Szerokości i przyczepności.

Opublikowano

LWfilip: nie płacz tak bardzo, bo w prognozie pogody na TVP1 zapowiadali opady śniegu z deszczem w waszym rejonie.

Czego ani Wam ani sobie więcej nie życzę, bo w Świdnku 5cm napadało !happybth !happybth :D

Opublikowano

A ja wyglądam na zewnątrz i oczom nie wierzę!!!!

Od kilku dni już jeżdżę, i testuję nowy nabytek !happybth, a tu wyglądam i co widzę???

Wszędobylski biały puch!!!!!

Co najgorsze, dalej sypie!!!!

A niech to..... !happybth

Opublikowano

Kto dziś jest :lol: kiem? Coś mi się wydaje, że dziś będzie wyścig z czasem, aby wrócić do domu przed śniegiem.. od N idą podobno chmury śniegowe.. już, a ja jeszcze muszę siedzieć .. whist

Opublikowano
Kto dziś jest  :lol: kiem? Coś mi się wydaje, że dziś będzie wyścig z czasem, aby wrócić do domu przed śniegiem.. od N idą podobno chmury śniegowe.. już, a ja jeszcze muszę siedzieć .. whist

i temperatura spadła ;) jest - 2 ;) wiec jak śnieg spadnie może być ślisko

Opublikowano

U mnie w południe padał śnieg, a teraz deszcz. Można powiedzieć, że mżawka. Przejechałem dziś na skuterze aż 17m.