Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pisklak!a cos ty za portal wyczail?gdzie tak napisali??bo az mi ciarki przeszly.co do pogody to u mnie dzis mialo padac nie padalo i wczoraj tak samo wiec wiesz...duzy dystans do pogodynek..choc niestety nie do konca :)

Proszę bardzo:

http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190..._w_czerwcu.html

Co prawda kawałek drogi od Wrocławia ale bądźcie przygotowani ;-)

Pozdr.

Pisklak

Opublikowano

W mordę, kto to białe g... zamawiał !YES !tut :angry: !OKK Musiałem dziś rano uznać wyższość komunikacji zbiorowej !happybth !YES !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

Temperaturka ładnie w plusie...tylko to białe draństwo leci z góry.

Opublikowano

"Spadł zdrajca nocą i cicho legł" - (a tak przy okazji ktoś wie kto to powiedział?)

B)

Ale teraz już spływa, gdyż wyszło słonko :)

Idzie wiosna, mówię Wam idzie...

Opublikowano
"Spadł zdrajca nocą i cicho legł" - (a tak przy okazji ktoś wie kto to powiedział?)

B)

Ale teraz już spływa, gdyż wyszło słonko :)

Idzie wiosna, mówię Wam idzie...

obstawiam słowa piosenki Andrzeja Rosiewicza !happybth B)

ps. powróżyć, powróżyć - google prawdę Ci powiedzą :):D

• Sympatycy
Opublikowano

"Wstań Zenek, wstań !" albo "Zenek blues" A. Rosiewicz :)

A u mnie przed chwilą była taka śnieżyca, że szok !happybth

Myślałem, że "bura" została już odwołana, a tu śnieżek "prószy"

i upał nieco zelżał... B)

pzdr

Opublikowano

może ktoś ma do pożyczenia gogle na motor vel narty, żeby można było spokojnie patrzeć gdzie się idzie w tą zawieruchę ? :)B)

Opublikowano

Przez 3 godziny zwiewałem 4oo przed zawieruchą z Wawy do Świdnika, a jak już dotarłem na miejsce to mnie dopadła i białym napadła ;)

Mam nadzieję że do najbliższego wtorku jej przejdzie, bo mam zamiar wrócić do Wawy !OK

oby do wiosny !!

Opublikowano

Wrocław też z lekka przysypany :P

Opublikowano

A ja dzisiaj śmignąłem Czarną !happybth !happybth

• Sympatycy
Opublikowano
A ja dzisiaj śmignąłem Czarną  !happybth !happybth

Fajnie, będziesz dobrze widoczny na białym !piwko !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

Trójmiasto też ma nową !happybth białą kołderkę. !happybth

Opublikowano

W Jeleniej Górze ponownie regularna zima.

Zwracam się z prośbą do Szanownych Władz Burgmani niech podejmą jakieś kroki w celu przeciwdziałania takiej sytuacji. !happybth !happybth !happybth J.D.

Opublikowano

snieg i mróz...kurde.oby jak najszybciej to puscilo..dobrze ze chociaz delikatnie popadalo !happybth

Opublikowano
A ja dzisiaj śmignąłem Czarną  !tut !tut

Fajnie, będziesz dobrze widoczny na białym !tut !OKK

Nie grozi - poranny przelot był bez śniegu, a teraz tydzień przerwy dla Czarnej - po pracy śmigam na narty !happybth !happybth . Mam nadzieję, że przez tydzień bura odejdzie na dobre i w poniedziałek za tydzień spokojnie wrócę !happybth do domu.

fiu, fiu patrząc za okno stwierdzam, że miałem szczęście z pogodą !piwko

Opublikowano
magart  napisano 5-03-2010, 8:14

A ja dzisiaj śmignąłem Czarną tongue.gif smile.gif

jak widzę co za oknem to możesz mieć ciekawy powrót z roboty :/

• Klubowicze
Opublikowano

Niestety bura..... wróciła. Kalisz pod białą kołderką, która robi się coraz grubsza.

Opublikowano
A ja dzisiaj śmignąłem Czarną !happybth !happybth

No, oby przeszło, bo ja do firmy dziś biały wszedłem..

Opublikowano

!OK

Opublikowano

Ja dzisiaj dwa razy odśnieżałem !happybth Martwią mnie natomiast prognozy długoterminowe - w przyszłym tygodniu bura odpuszcza, a po 21 marca wraca - mało zawału nie dostałem po przeczytaniu takich bredni.

Opublikowano

U mnie na Kujawach jest ponownie biało :lol:whist i dość zimno. :ph34r: .Około zera a w porywach lekki minus. Jeśli taki stan się utrzyma to swoje przeloty będę musiał ograniczyć do minimum. A miałem plany :D .Jezdnia czarna ale zdradziecka jest. Cierpliwości, to minie, kiedyś.

Opublikowano

No bura jest zupełnie...

Ja rozumiem, że w marcu jak w garncu, ale dlaczego ten garniec taki zimny i śnieżny ...

Przydaje się pokrowczyk spod choinki - pod pracą, czy na mieście nie muszę odśnieżać, a tylko strzepuję. Ale i tak jazda "z wyostrzonymi zmysłami" i chwilami pół-pieszą prędkością, to nie jest mój ulubiony sposób korzystania ze !OK .

Pozdrawiam,

Opublikowano

Przeżywam późno zimowe załamanie nerwowe w oczekiwaniu na początek nowego sezonu... !OKK

Opublikowano

-11 na budziku! Co to qrde ma być? Do -10 daję radę, choć przyjemność niewielka... Ale poniżej -10... odpadam niestety !OKK Rękawiczki mi nie wytrzymują takiego mrozu ;)

Opublikowano

Ja się chyba jednak skuszę..

I się skusiłem. Droga sucha, słoneczko świeci, paluszki marzną.. czego chcieć więcej ;)

Ale Buza Suka może już sobie pójść.. !OKK