Barti Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Ja dzisiaj zrobilem 30 km po Warszawie tak na rozgrzewke i było świetnie !tut Już troche zapomniałem jak to jest. Nie mogę doczekać jak będzie cieplej !piwko
GrzechoCnik Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 No to jeszcze o dziurach. Dzisiaj rano w radiu usłyszałem że w Wawie naprawiają około 120 dziur dziennie i że naprawa zajmie im jeszcze jakiś tydzień. Ale nie wydaje mi się żeby to było takie optymistyczne. Wyobraźcie sobie np. idę na tydzień na urlop na początku marca, wracam a tu nie ma dziur. !piwko pzdr
phil Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Wyobraźcie sobie np. idę na tydzień na urlop na początku marca, wracam a tu nie ma dziur. thumbup.gif Stary jak przeczytałem to zdanie to gęba zaczęła mi się cieszyć nie wiadomo na co !tut Wracam a tu nie ma dziur !piwko
Kordian Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Wyobraźcie sobie np. idę na tydzień na urlop na początku marca, wracam a tu nie ma dziur. thumbup.gif Stary jak przeczytałem to zdanie to gęba zaczęła mi się cieszyć nie wiadomo na co Wracam a tu nie ma dziur !tut !tut Ależ ten świat potrafi nas zaskoczyć pozytywnie hi hi !piwko
Baśka13 Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Zbyt piękne żeby było prawdziwe odnośnie dziur, a zima niestety nas nie opuszcza było już ładnie a tu !piwko nasypało znowu drogi białe !tut
phil Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 A mnie nadal nosi... właśnie wróciłem z jeżdżenia... jak już nic nie było widać zza dwóch szyb wróciłem !tut W piątek jak będzie słoneczka ciut to i do pracy skoczę !piwko
Barti Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 A mnie nadal nosi... właśnie wróciłem z jeżdżenia... jak już nic nie było widać zza dwóch szyb wróciłem W piątek jak będzie słoneczka ciut to i do pracy skoczę a mnie już nie nosi, właśnie dzisiaj rozstałem się ze swoim Madisonem !tut Ojj ty biedaku !tut Teraz szukaj sprzęta po pogoda już prawie jest !V zx_space masz juz na oku jakiś !piwko ?
Barti Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 A mnie nadal nosi... właśnie wróciłem z jeżdżenia... jak już nic nie było widać zza dwóch szyb wróciłem W piątek jak będzie słoneczka ciut to i do pracy skoczę a mnie już nie nosi, właśnie dzisiaj rozstałem się ze swoim Madisonem Ojj ty biedaku Teraz szukaj sprzęta po pogoda już prawie jest zx_space masz juz na oku jakiś ? na oku mam kilka ale jeszcze kaski mało Zdradź choć trochę na czym teraz chcesz się wozic !w00t Na co się zapatrujesz?
reno Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 w Krakowie chyba koniec zimy bo dzisiaj odwiedził mnie Pilot swoim białym burgmankiem z uśmiechem większym niż kask na głowie. stwierdził że już musiał. brawo.
Bierut Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 I ja się pochwalę. Dziś w Wwie +3, ptaszki ćwierkają. No więc i jestem w pracy Xcitingiem. Jest super. Trochę mokro, brudno, ale na szczęście na mojej trasie nie ma dużych dziur. O dziwo pomimo ostrożniejszej jazdy, podróż trwała tyle co zwykle. Może dlatego, że w przeciwieństwie do jesiennych wojaży teraz jest jasno. Polecam. Aha, pamiętajcie o czymś przeciwdeszczowym na wszelki wypadek.
teston Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Jescze wprawdzie mokro, ale jeździć trzeba. Ja dziś do pracy już też przyjechałem "konno" !placz1
Dzięgiel Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 W Zabrzu dzisiaj +14 i 30 km pękło !OKK
Glub Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Dzisiaj rano w radiu usłyszałem że w Wawie naprawiają około 120 dziur dziennie i że naprawa zajmie im jeszcze jakiś tydzień. na ursynowie od wczoraj wodzę jak naprawiają dziury pozimowe.... więc jest szansa że nie będzie fatalnie.
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2010 W Zabrzu dzisiaj +14 i 30 km pękło !OKK Kurna, podgrzewany macie ten Śląsk, czy co ??? !OKK !OKK
upiór Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 W Kowalewie o 13,00 było 9 na plusie !OKK .
BiG Z Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja dzisiaj ogladalem pogode i ma byc na dolnym slasku juz deszczowo dzis w nocy i ma padac kilka dni.kiedy to cholera przejdzie.Ja chce wiosny takiej serio serio:)a dzis..dzis to bylo jak jechalem w pewnym momencie 12 stopni
misioooo Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Ja wczoraj zacząłem sezon pełną parą na Xcitingu (pierwsza jazda od zakupu w styczniu) Zajebiaszczo po prostu. Pogoda dopisała etc. Dziś z rana do roboty (oczywiście na ) nieco chłodniej, w nocy mrozek lekki był jakiś, ale co tam. Banan na pyszczku więcej wart niż 10min na ubieranie się ciepło
magart Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 W mordę, ale dzisiaj było rześko w czasie porannej jazdy do pracy na ... I kierownicy 4oo jacyś dzisiaj strasznie ospali - jak na piątkowy poranek to masakra ... Miłego weekendu życzę wszystkim - oby na tia - pierwszy w tym roku bak "wypalony" i pierwsze 260 km nawinięte
Niunio Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Wyruszyłem dziesiaj pierwszy raz w sezonie 2010 na 2oo, a tu taka gołoledź, że ustać było ciężko. Wlokłem sie 30 km/h. Ale mimo wszystko warto było! !w00t
pisklak Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Wchodzę na jeden z portali i widzę nagłówek: "Od jutra śnieg, od czwartku mróz! Ciepło... w czerwcu " Jeśli w to wierzyć to najbliższa perspektywa nie wygląda najlepiej Pozdr. Pisklak
Użytkownicy Tony Opublikowano 2 Marca 2010 Użytkownicy Opublikowano 2 Marca 2010 Takie "pogańskie" portale trzeba omijać szerokim łukiem albo
BiG Z Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Pisklak!a cos ty za portal wyczail?gdzie tak napisali??bo az mi ciarki przeszly.co do pogody to u mnie dzis mialo padac nie padalo i wczoraj tak samo wiec wiesz...duzy dystans do pogodynek..choc niestety nie do konca
Rekomendowane odpowiedzi