Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dzisiaj zrobilem 30 km po Warszawie tak na rozgrzewke i było świetnie !tut Już troche zapomniałem jak to jest. Nie mogę doczekać jak będzie cieplej !piwko

Opublikowano

No to jeszcze o dziurach.

Dzisiaj rano w radiu usłyszałem że w Wawie naprawiają około 120 dziur dziennie i że naprawa zajmie im jeszcze jakiś tydzień.

Ale nie wydaje mi się żeby to było takie optymistyczne.

Wyobraźcie sobie np. idę na tydzień na urlop na początku marca, wracam a tu nie ma dziur. !piwko

pzdr

Opublikowano
Wyobraźcie sobie np. idę na tydzień na urlop na początku marca, wracam a tu nie ma dziur. thumbup.gif

Stary jak przeczytałem to zdanie to gęba zaczęła mi się cieszyć nie wiadomo na co !tut

Wracam a tu nie ma dziur !piwko

Opublikowano
Wyobraźcie sobie np. idę na tydzień na urlop na początku marca, wracam a tu nie ma dziur. thumbup.gif

Stary jak przeczytałem to zdanie to gęba zaczęła mi się cieszyć nie wiadomo na co :P

Wracam a tu nie ma dziur !tut

!tut Ależ ten świat potrafi nas zaskoczyć pozytywnie hi hi !piwko

Opublikowano

Zbyt piękne żeby było prawdziwe odnośnie dziur, a zima niestety nas nie opuszcza było już ładnie a tu !piwko nasypało znowu drogi białe !tut

Opublikowano

A mnie nadal nosi... właśnie wróciłem z jeżdżenia... jak już nic nie było widać zza dwóch szyb wróciłem !tut W piątek jak będzie słoneczka ciut to i do pracy skoczę !piwko

Opublikowano
A mnie nadal nosi... właśnie wróciłem z jeżdżenia... jak już nic nie było widać zza dwóch szyb wróciłem :P W piątek jak będzie słoneczka ciut to i do pracy skoczę whist

a mnie już nie nosi, właśnie dzisiaj rozstałem się ze swoim Madisonem !tut

Ojj ty biedaku !tut Teraz szukaj sprzęta po pogoda już prawie jest !V zx_space masz juz na oku jakiś !piwko ?

Opublikowano
A mnie nadal nosi... właśnie wróciłem z jeżdżenia... jak już nic nie było widać zza dwóch szyb wróciłem :P W piątek jak będzie słoneczka ciut to i do pracy skoczę :)

a mnie już nie nosi, właśnie dzisiaj rozstałem się ze swoim Madisonem :(

Ojj ty biedaku :( Teraz szukaj sprzęta po pogoda już prawie jest :D zx_space masz juz na oku jakiś :o ?

na oku mam kilka ale jeszcze kaski mało B)

Zdradź choć trochę na czym teraz chcesz się wozic !w00t Na co się zapatrujesz?

Opublikowano

w Krakowie chyba koniec zimy bo dzisiaj odwiedził mnie Pilot swoim białym burgmankiem z uśmiechem większym niż kask na głowie. stwierdził że już musiał.

brawo.

Opublikowano

I ja się pochwalę. Dziś w Wwie +3, ptaszki ćwierkają. No więc i jestem w pracy Xcitingiem. Jest super. Trochę mokro, brudno, ale na szczęście na mojej trasie nie ma dużych dziur. O dziwo pomimo ostrożniejszej jazdy, podróż trwała tyle co zwykle. Może dlatego, że w przeciwieństwie do jesiennych wojaży teraz jest jasno.

Polecam. Aha, pamiętajcie o czymś przeciwdeszczowym na wszelki wypadek. :D

Opublikowano

Jescze wprawdzie mokro, ale jeździć trzeba. Ja dziś do pracy już też przyjechałem "konno" !placz1

Opublikowano

W Zabrzu dzisiaj +14 i 30 km pękło !OKK

Opublikowano
Dzisiaj rano w radiu usłyszałem że w Wawie naprawiają około 120 dziur dziennie i że naprawa zajmie im jeszcze jakiś tydzień.

na ursynowie od wczoraj wodzę jak naprawiają dziury pozimowe....

więc jest szansa że nie będzie fatalnie.

• Sympatycy
Opublikowano
W Zabrzu dzisiaj +14 i 30 km pękło !OKK

Kurna, podgrzewany macie ten Śląsk, czy co ??? !OKK !OKK

Opublikowano

W Kowalewie o 13,00 było 9 na plusie !OKK .

Opublikowano

Ja dzisiaj ogladalem pogode i ma byc na dolnym slasku juz deszczowo dzis w nocy i ma padac kilka dni.kiedy to cholera przejdzie.Ja chce wiosny takiej serio serio:)a dzis..dzis to bylo jak jechalem w pewnym momencie 12 stopni

Opublikowano

Ja wczoraj zacząłem sezon pełną parą na Xcitingu (pierwsza jazda od zakupu w styczniu) :P

Zajebiaszczo po prostu. Pogoda dopisała etc. Dziś z rana do roboty (oczywiście na ;) ) nieco chłodniej, w nocy mrozek lekki był jakiś, ale co tam. Banan na pyszczku więcej wart niż 10min na ubieranie się ciepło

Opublikowano

W mordę, ale dzisiaj było rześko w czasie porannej jazdy do pracy na ;) ... I kierownicy 4oo jacyś dzisiaj strasznie ospali - jak na piątkowy poranek to masakra ...

Miłego weekendu życzę wszystkim - oby na :P

tia - pierwszy w tym roku bak "wypalony" i pierwsze 260 km nawinięte

Opublikowano

Wyruszyłem dziesiaj pierwszy raz w sezonie 2010 na 2oo, a tu taka gołoledź, że ustać było ciężko. Wlokłem sie 30 km/h. Ale mimo wszystko warto było! !w00t

Opublikowano

Wchodzę na jeden z portali i widzę nagłówek:

"Od jutra śnieg, od czwartku mróz! Ciepło... w czerwcu "

Jeśli w to wierzyć to najbliższa perspektywa nie wygląda najlepiej :)

Pozdr.

Pisklak

• Użytkownicy
Opublikowano

Takie "pogańskie" portale trzeba omijać szerokim łukiem albo :):):)

Opublikowano

Pisklak!a cos ty za portal wyczail?gdzie tak napisali??bo az mi ciarki przeszly.co do pogody to u mnie dzis mialo padac nie padalo i wczoraj tak samo wiec wiesz...duzy dystans do pogodynek..choc niestety nie do konca :)