prodzyn Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Dzisiaj pierwszy dzień odwilży w CK... oby skutecznie i bezpiecznie (bezpowodziowo)...
reno Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 u nas też wszystko kapie z optymistycznym akcentem słońca i ciepełka. czy to już......
dr.big Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Termometr w samochodzie ... +4°C ... wiosna idzie !happybth ...
Sympatycy pawel883 Opublikowano 18 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Lutego 2010 Dziś w nocy jak wychodziłem do pracy (1;15)ptaki oszalały, zaczeły świergotać pierwszy raz w tym roku.Idzie wiosna!!!
misioooo Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Idzie !happybth Pisałem przecież 2-3 dni temu, że już koniec zimy ;P We Wrocłąwiu na Stalowej teraz +8 stopni. Niestety - drogi całe mokre i w kałużach :/ Nie może się to za szybko topić, bo nas pozalewa woda wtedy ;P
Klubowicze Profesor Opublikowano 18 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Lutego 2010 U nas dzisiaj +4 -wszystko topnieje, słoneczko przyświeca, jakby wiosną zapachniało.....
Baśka13 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Kie...ml?ticaid=19aad
Piro Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Na szczęście wiarygodna prognoza pogody obejmuje 2 - 3 dni więc myślę że spokojnie możemy patrzeć optymistycznie na sprawę. Ja mam nadzieję że w połowie marca już będzie można trochę polatać
GrzechoCnik Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Dzisaj RANO +4 !!! Huuuuurrrrraaaaa !!!! !happybth No to kto już wyciągnął swojego rumaka i wyruszył na szlak? Ja dopiero w marcu !happybth
Kaper Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Ja wczoraj przeturlałem się z pięć kółeczek po osiedlu (a nie po garażu jak 2 czy 4 tyg. temu) dla przepalenia silnika i podładowania akumulatora. Ale na dojazdy do pracy jeszcze się nie piszę. Co prawda czarno, ale dalej wąsko, no i miejscami baaardzo (cała wysokość kapcia) mokro. Pozdrawiam,
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Lutego 2010 Czy Wy, młodzi, nie znacie starych przysłów pszczół ??? W marcu jak w garncu !V, Kwiecień - plecień, bo przeplata, trochę zimy !yeah , trochę LATA !NOT Tak było drzewiej, ostatnie lata, nieco cieplejsze były, ale normalność wraca. Jakby co, to Al Gore nobla dostał, więc może wie coś więcej !happybth !happybth pzdr !happybth
Geni Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Al wie, że na zrobieniu propagandy do naturalnych zmian klimatu można zrobić z koleszkami niezły geszeft !yeah .
magart Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 A ja wczoraj otworzyłem sezon 2010 małą wycieczką Tarchomin-Jabłonna. Od poniedziałku kocyk na sprzęt i jazda do roboty. Żegnaj komunikacjo miejska (oby do późnego grudnia !OK). Do zobaczenia na drogach Wawy i nie tylko !happybth
Glub Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ślisko na asfalcie, więc ja odpuszczam taką zabawę!OK
Dakota Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Ja też zacząłem dziś sezon !OK Moja chińszczyzna i 50-tka żonki rozruszana po zimowym śnie. Mam nadzieję że zima już prędko nie wróci.
drzewo Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Ja wczoraj miałem swój pierwszy raz w tym roku !OK . Po 20 minutach wydobywania suzi z kanciapy na ogrodzie (jakieś 20 metrów po zaśnieżonym trawniku) udało mi się wyjechać na suchy asfalt. 30 km radości po prawie dwumiesięcznej przerwie... Dziś już sobie odpuszczam bo asfalt jakiś taki świecący... mam nadzieję że już niedługo...
Marynarz Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Dla wszystkich którym dziś nie było dane (tak jak mi) przejażdżka video na burgim 650 z fajnym podkładem "motori, motori..."
phil Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Nareszcie!! Skuter odpalony - nowe klemy i akumulator. Pierwsze 20km w sezonie odbyte !happybth Ślisko w ch.j Kiedy już zacząłem się cieszyć przejażdżką i otworzyłem szybkę kasku by poczuć powiew świeżego powietrza... pan z subaru odpalił spryskiwacze !OK Mimo wszystko warto było się przewietrzyć. Niestety póki temperatura nie wzrośnie do +3 i więcej ciężko będzie się skutecznie przemieszczać. Pasy namalowane masakra...
Glub Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 te dziury to dopiero masakra- trza się od nowa nauczyć !happybth
Barti Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Wow, zerknełem na stronke pogodynka.pl i oczom nie wierze !happybth To już chyba wiosna idzie i to na całego. Jak sie jeszcze trochę stopi do białe (miejscami czarne i brudne) coś ty wyciagam !happybth sprzęt z garażu Jak narazie to zastanawiam sie jak miałbym sie gdziekolwiek zaparkować, bo jak nie góra śniegu to jakiś ubity na chodnikach. !happybth Sprzęt przygotowany, kurtka przeprana, jeszcze tylko kominiarkę wyprasuje w kancik (w końcu trzeba jakoś wyglądać na rozpoczęcie tego sezonu) i na drogę kierowników 4oo straszyć !OK !OK
Makrotek Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Ja jeszcze poczekam aż będzie parę stopni na plusie z rana. Oby jak najszybciej, bo na sama mysl o korkach az mnie skreca...
Rekomendowane odpowiedzi