voit Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 kmodzele napisał(a): jack daniels napisał(a): [...]Mianowicie jak nasypało białym to nawijałem linkę nylonową na tylne koło CZ-ty 350 i delikatnie manewrując manetką bezproblemowo przez zaspy docierałem do celu.[..] Ale że niby co ta nylonowa żyłka dawała? Nie żyłka tylko linka, a spełniała rolę podobną do łańcuchów śniegowych w aucie. Przemo84, a którą część Mazurów tak sobie upodobałeś? O, chyba napisałem w tym samym czasie co Bigu
Bobas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 No ja też już mam powoli depresję Jak wyjdzie pierwsze słońce i stopnieją śniegi to wsiadam na skuta i jadę przed siebie jak tylko daleko dam radę !placz1 A potem zatankuję !sciana i dalej będę jechał i jechał i jechał i ...........
misioooo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ... i pchał, bo paliwa zabrakło na autostradzie Mała drzemka na siedząco w kasku na głowie ponoć pomaga - po przebudzeniu wrażenia jakby się jechało !happybth
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2010 misioooo napisał(a): ... i pchał, bo paliwa zabrakło na autostradzie !happybthMała drzemka na siedząco w kasku na głowie ponoć pomaga - po przebudzeniu wrażenia jakby się jechało !happybth Oj misioooo, misioooo! Ty chyba tak z własnego doświadczenia od chodzenia w nowym kasku po domu. Worlan ma rację niech ta wiosna szybciej przyjdzie bo wszyscy dostaniemy kręćka. !happybth Całe szczęście, że dzień coraz dłuższy. !happybth
misioooo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 I temperatury iście letnie w porównaniu do tych sprzed kilku dni (we Wrocławiu było -15 do -20 za dnia, a od wczoraj ~0 w dzień) !happybth Normalnie chyba wozityłka B&W odpalę i pośmigam sobie.
phil Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Przeglądając prognozy długoterminowe jestem lekko podłamany... Luty śnieżny i mroźny W tym miesiącu nadal będzie prawdziwie zimowo. Mniej niż w styczniu dni minie pod znakiem opadów śniegu. Możemy też liczyć na nieco więcej przejaśnień i rozpogodzeń. Temperatura będzie niższa od tej w styczniu, dlatego spodziewamy się kilku bardzo mroźnych epizodów. Marzec również zimowy Marzec będzie stanowić kontynuację lutowej pogody, a więc będzie zimno i śnieżnie. Wszystko wskazuje na to, że tegoroczna wiosna nadejście później niż zazwyczaj. Kwiecień mokry i chłodny Kwiecień będzie bardzo nieprzyjemny. Musimy się liczyć z dużą ilością mokrych dni i pochmurnym niebem. Dzięki temu temperatura będzie niska i może nie przypominać wiosny. Masakra... mam nadzieję, że jak zwykle meteorologowie dadzą du.y i nic z tego się nie sprawdzi. Doszło do tego, że jeżdżę po parkingu w bloku !happybth
voit Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Phil, Ty tu z takimi prognozami nie wyjeżdzaj, bo sobie jeszcze ktoś żyły otworzy. !happybth !happybth Trzymajmy się tego że luty szybko zleci a marzec pozwoli przynajmniej w połowie pośmigać. !happybth !happybth !happybth !happybth
mak Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 misioooo napisał(a): I temperatury iście letnie w porównaniu do tych sprzed kilku dni (we Wrocławiu było -15 do -20 za dnia, a od wczoraj ~0 w dzień) Normalnie chyba wozityłka B&W odpalę i pośmigam sobie. Ja dzisiaj mijałem gościa na Super9. Mój samochód pływał po lodowej breji, a ten na 2oo... !happybth
magart Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 phil napisał(a): ...Doszło do tego, że jeżdżę po parkingu w bloku !happybth Skądś to znam !happybth
misioooo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 We Wrocku teraz to normalnie wiosna na dworze. Spory "+" na termometrach, z dachów się woda leje, drogi roztopione i w miarę przejezdne, słoneczko świeci! !happybth Niestety pewnie na wieczór znowu chwyci mróz i ślizgawka będzie !happybth Ale wiosnę już widzę za oknem !happybth !happybth
mecenas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 phil napisał(a): Masakra... mam nadzieję, że jak zwykle meteorologowie dadzą du.y i nic z tego się nie sprawdzi. Doszło do tego, że jeżdżę po parkingu w bloku !OKK Szczęściarz.... ja nie mam parkingu :-(
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2010 Normalnie fiksujemy. !OK Ja dzisiaj najpierw rozbiłem lód przed garażem, a potem chociaż chwile posiedziałem na moim skrzydełku. Ale fajnie. !OKK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2010 Normalnie fiksujemy. !OK Ja dzisiaj najpierw rozbiłem lód przed garażem, a potem chociaż chwile posiedziałem na moim skrzydełku. Ale fajnie. !OKK Admin proszę o wykasowanie jednego postu , jakoś wkleił się dwa razy. Przepraszam
Sympatycy szorstki Opublikowano 29 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Stycznia 2010 Wrzonio napisał(a): Normalnie fiksujemy. !placz1 Ja dzisiaj najpierw rozbiłem lód przed garażem, a potem chociaż chwile posiedziałem na moim skrzydełku. Ale fajnie. !happybth Ja co prawda ósemek nie kręciłem po garażu, ale też właśnie wróciłem z niego... !placz1 Tak sobie postałem i popatrzyłem na moją Włoszkę !placz1 Ogólnie jestem rozdarty, uwielbiam narty i jeżdżenie !OKK !OK pzdr
Marynarz Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 szorstki napisał(a): Ogólnie jestem rozdarty, uwielbiam narty i jeżdżenie to może trzeba sobie sprawić takie cudeńko
Sympatycy szorstki Opublikowano 29 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Stycznia 2010 Gdyby nasz klimat był nieco stabilniejszy, może... Aczkolwiek, takie cudeńko, pewnie byłoby poza moim zasięgiem pzdr
Gość Przemo84 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Cytat Przemo84, a którą część Mazurów tak sobie upodobałeś? Ogólnie lubie całe mazury ale jezdze w okolice mragowa. Dokładnie gmina Piecki. Lubie tam byc. Jakas powoli Panowie i Panie bliżej niz dalej.
pisklak Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Już jak jesteśmy przy pojazdach zimowych to jest co prawda puszka, ale ładnie sobie radzi na śniegu Pozdr. Pisklak
Gość Przemo84 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Cytat Polecam miejscowość Narty (Jezioro Swiętajno) i Brajniki (Jezioro Brajnickie) Dobrze wiedziec. Cos mi nazwa mówi ale nie do konca. Daj jakies blizsze namiary. Jak tylko sie ciepło zrobi to napewno sie pokaze. Jestem fanem łowienia i pieknych krajobrazów.
phil Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Cytat pisklak napisano 29-01-2010, 23:02 Już jak jesteśmy przy pojazdach zimowych to jest co prawda puszka, ale ładnie sobie radzi na śniegu wink.gif Snow Subaru Bardzo lubię filmiki Kena Blocka. Gościu jest niesamowity w tym co robi a pomysłów jak widać ma bez liku ( co za tym idzie chyba kieszeń bez dna !OKK ).Wracając do tematu.. na tyle mi odbiło, że ... kupiłem już rękawice motocyklowe zimowe nieprzemakalne, nowy aku do założenia z początkiem sezonu, nowe filtry... szykuję się do malowania dwóch plastików, wymiany jednego, zakupu ciepłych butów i spodni... !happybth jednym słowem dostałem niezłego pierdolca na punkcie skuteryzmu w miejscu !piwko U was też tak się to objawia?!
romarjo Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Dziś piękna pogoda !yeah poszedłem do garażu pogadać z Majką założyłem aku i odpaliłem i usłyszałem piękne dla uszu brzmienie !yeah
Barti Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 romarjo napisał(a): Dziś piękna pogoda poszedłem do garażu pogadać z Majką założyłem aku i odpaliłem i usłyszałem piękne dla uszu brzmienie Ja chyba wolałbym do garazu nie chodzic mimoże dzisiaj pododa była zachecająca Jakbym się z !w00t rozgadał to pewnie zeszło by sie do następnej zimy chociaż chyba predzej do końca benzyny w baku !bicz Gdzie te roztopy? gdzie wiosna?
Użytkownicy Tony Opublikowano 6 Lutego 2010 Użytkownicy Opublikowano 6 Lutego 2010 "Gdzie ta wiosna" A na przykład tutaj http://pixdaus.com/?sort=search polecam w okienko "search" wpisać "spring" a dla poprawy humoru "road"
Rekomendowane odpowiedzi