Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  kmodzele napisał(a):
  jack daniels napisał(a):
[...]Mianowicie jak nasypało białym to nawijałem linkę nylonową na tylne koło CZ-ty 350 i delikatnie manewrując manetką bezproblemowo przez zaspy docierałem do celu.

[..]

Ale że niby co ta nylonowa żyłka dawała?

Nie żyłka tylko linka, a spełniała rolę podobną do łańcuchów śniegowych w aucie.

Przemo84, a którą część Mazurów tak sobie upodobałeś?

O, chyba napisałem w tym samym czasie co Bigu

Opublikowano

No ja też już mam powoli depresję :angry:

Jak wyjdzie pierwsze słońce i stopnieją śniegi to wsiadam na skuta i jadę przed siebie jak tylko daleko dam radę !placz1

A potem zatankuję !sciana i dalej będę jechał i jechał i jechał i ...........

Opublikowano

... i pchał, bo paliwa zabrakło na autostradzie :angry:

Mała drzemka na siedząco w kasku na głowie ponoć pomaga - po przebudzeniu wrażenia jakby się jechało !happybth

• Klubowicze
Opublikowano
  misioooo napisał(a):
... i pchał, bo paliwa zabrakło na autostradzie !happybth

Mała drzemka na siedząco w kasku na głowie ponoć pomaga - po przebudzeniu wrażenia jakby się jechało !happybth

Oj misioooo, misioooo! Ty chyba tak z własnego doświadczenia od chodzenia w nowym kasku po domu. :angry:

Worlan ma rację niech ta wiosna szybciej przyjdzie bo wszyscy dostaniemy kręćka. !happybth

Całe szczęście, że dzień coraz dłuższy. !happybth

Opublikowano

I temperatury iście letnie w porównaniu do tych sprzed kilku dni (we Wrocławiu było -15 do -20 za dnia, a od wczoraj ~0 w dzień) !happybth Normalnie chyba wozityłka B&W odpalę i pośmigam sobie.

Opublikowano

Przeglądając prognozy długoterminowe jestem lekko podłamany...

Luty śnieżny i mroźny

W tym miesiącu nadal będzie prawdziwie zimowo. Mniej niż w styczniu dni minie pod znakiem opadów śniegu. Możemy też liczyć na nieco więcej przejaśnień i rozpogodzeń. Temperatura będzie niższa od tej w styczniu, dlatego spodziewamy się kilku bardzo mroźnych epizodów.

Marzec również zimowy

Marzec będzie stanowić kontynuację lutowej pogody, a więc będzie zimno i śnieżnie. Wszystko wskazuje na to, że tegoroczna wiosna nadejście później niż zazwyczaj.

Kwiecień mokry i chłodny

Kwiecień będzie bardzo nieprzyjemny. Musimy się liczyć z dużą ilością mokrych dni i pochmurnym niebem. Dzięki temu temperatura będzie niska i może nie przypominać wiosny.

Masakra... mam nadzieję, że jak zwykle meteorologowie dadzą du.y i nic z tego się nie sprawdzi. Doszło do tego, że jeżdżę po parkingu w bloku !happybth

Opublikowano

Phil, Ty tu z takimi prognozami nie wyjeżdzaj, bo sobie jeszcze ktoś żyły otworzy. :angry: !happybth !happybth

Trzymajmy się tego że luty szybko zleci a marzec pozwoli przynajmniej w połowie pośmigać. !happybth !happybth !happybth !happybth

Opublikowano
  misioooo napisał(a):
I temperatury iście letnie w porównaniu do tych sprzed kilku dni (we Wrocławiu było -15 do -20 za dnia, a od wczoraj ~0 w dzień) ;) Normalnie chyba wozityłka B&W odpalę i pośmigam sobie.

Ja dzisiaj mijałem gościa na Super9. Mój samochód pływał po lodowej breji, a ten na 2oo... !happybth

Opublikowano
  phil napisał(a):
...Doszło do tego, że jeżdżę po parkingu w bloku !happybth

Skądś to znam !happybth ;)

Opublikowano

We Wrocku teraz to normalnie wiosna na dworze. Spory "+" na termometrach, z dachów się woda leje, drogi roztopione i w miarę przejezdne, słoneczko świeci! !happybth

Niestety pewnie na wieczór znowu chwyci mróz i ślizgawka będzie !happybth Ale wiosnę już widzę za oknem !happybth !happybth ;)

Opublikowano
  phil napisał(a):
Masakra... mam nadzieję, że jak zwykle meteorologowie dadzą du.y i nic z tego się nie sprawdzi. Doszło do tego, że jeżdżę po parkingu w bloku !OKK

Szczęściarz.... ja nie mam parkingu :-(

• Klubowicze
Opublikowano

Normalnie fiksujemy. !OK Ja dzisiaj najpierw rozbiłem lód przed garażem, a potem chociaż chwile posiedziałem na moim skrzydełku. Ale fajnie. !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Normalnie fiksujemy. !OK Ja dzisiaj najpierw rozbiłem lód przed garażem, a potem chociaż chwile posiedziałem na moim skrzydełku. Ale fajnie. !OKK

Admin proszę o wykasowanie jednego postu , jakoś wkleił się dwa razy. Przepraszam

• Sympatycy
Opublikowano
  Wrzonio napisał(a):
Normalnie fiksujemy. !placz1 Ja dzisiaj najpierw rozbiłem lód przed garażem, a potem chociaż chwile posiedziałem na moim skrzydełku. Ale fajnie. !happybth

Ja co prawda ósemek nie kręciłem po garażu, ale też właśnie wróciłem

z niego... !placz1 Tak sobie postałem i popatrzyłem na moją Włoszkę !placz1

Ogólnie jestem rozdarty, uwielbiam narty i jeżdżenie !OKK !OK

pzdr

Opublikowano
  szorstki napisał(a):
Ogólnie jestem rozdarty, uwielbiam narty i jeżdżenie  <_<  :)

to może trzeba sobie sprawić takie cudeńko :)

2009-fazer-mtx-orange-action-03_prv_tcm65-244655.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Gdyby nasz klimat był nieco stabilniejszy, może... :)

Aczkolwiek, takie cudeńko, pewnie byłoby poza moim

zasięgiem <_<

pzdr

Opublikowano
  Cytat
Przemo84, a którą część Mazurów tak sobie upodobałeś?

Ogólnie lubie całe mazury ale jezdze w okolice mragowa. Dokładnie gmina Piecki. Lubie tam byc. Jakas powoli Panowie i Panie bliżej niz dalej.

Opublikowano

Już jak jesteśmy przy pojazdach zimowych to jest co prawda puszka, ale ładnie sobie radzi na śniegu :D

Pozdr.

Pisklak

Opublikowano
  Cytat
Polecam miejscowość Narty (Jezioro Swiętajno) i Brajniki (Jezioro Brajnickie)

Dobrze wiedziec. Cos mi nazwa mówi ale nie do konca. Daj jakies blizsze namiary. Jak tylko sie ciepło zrobi to napewno sie pokaze. Jestem fanem łowienia i pieknych krajobrazów.

Opublikowano
  Cytat
pisklak  napisano 29-01-2010, 23:02

Już jak jesteśmy przy pojazdach zimowych to jest co prawda puszka, ale ładnie sobie radzi na śniegu wink.gif

Snow Subaru

Bardzo lubię filmiki Kena Blocka. Gościu jest niesamowity w tym co robi a pomysłów jak widać ma bez liku ( co za tym idzie chyba kieszeń bez dna !OKK ).

Wracając do tematu.. na tyle mi odbiło, że ... kupiłem już rękawice motocyklowe zimowe nieprzemakalne, nowy aku do założenia z początkiem sezonu, nowe filtry... szykuję się do malowania dwóch plastików, wymiany jednego, zakupu ciepłych butów i spodni...

!happybth jednym słowem dostałem niezłego pierdolca na punkcie skuteryzmu w miejscu !piwko U was też tak się to objawia?!

Opublikowano

Dziś piękna pogoda !yeah poszedłem do garażu pogadać z Majką założyłem aku i odpaliłem i usłyszałem piękne dla uszu brzmienie !yeah

Opublikowano
  romarjo napisał(a):
Dziś piękna pogoda :( poszedłem do garażu pogadać z Majką założyłem aku i odpaliłem i usłyszałem piękne dla uszu  brzmienie  :angry:

Ja chyba wolałbym do garazu nie chodzic mimoże dzisiaj pododa była zachecająca :( Jakbym się z !w00t rozgadał to pewnie zeszło by sie do następnej zimy chociaż chyba predzej do końca benzyny w baku !bicz

Gdzie te roztopy? gdzie wiosna? :angry:

• Użytkownicy
Opublikowano

"Gdzie ta wiosna" A na przykład tutaj http://pixdaus.com/?sort=search

polecam w okienko "search" wpisać "spring" a dla poprawy humoru "road"