Pieniek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 To chyba sztuka z Pl Hallera. Dość często ją tam widzę, właściciel nie bardzo o nią dba, bo czy deszcz czy śnieg stoi sobie i nawet nikt jej nie chce ukraść. Pozdrawiam.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Stycznia 2010 Administrator Opublikowano 11 Stycznia 2010 nikt jej nie chce ukraść. Monitoring robi swoje
jack daniels Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zima zimą, ale dla chcącego nic trudnego. O wyjeździe do Szklarskiej Poręby na narty 2oo już pisałem. Teraz czas na opowieść jak przez trzy zimy w głębokim śniegu dojeżdżałem do pracy w latach 80-tych. Mianowicie jak nasypało białym to nawijałem linkę nylonową na tylne koło CZ-ty 350 i delikatnie manewrując manetką bezproblemowo przez zaspy docierałem do celu. Pozdrawiam zimowych jeźdźców BURGMANI... J.D.
Administrator Artix Opublikowano 11 Stycznia 2010 Administrator Opublikowano 11 Stycznia 2010 Z jednej strony nie znosze zimy i sniegu, ale jak jest snieg to niech beda jak najwieksze haldy sniegowe dzieki temu mam mase wolnych miejsc parkingowych.
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jest jeszcze jeden + Policja nie chowa się po krzakach bo nie ma jak wjechać
upiór Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Temu gościowi od majki to dałbym złoty medal , tak dbac o . Przykryłby chociaż jakimś materiałem , czymś co miał by pod rękom . A za jakiś czas będzie płacz że nie odpala że gaśnie i takie tam , szkoda gadac . Myślę że nie jest to wielki problem , bez względu na to że byc może rozwozi tam pizze , szkoda sprzętu . To tylko taka moja skromna uwaga .
jack daniels Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 + dla Upiora za to że jest i nikt nie pyta dlaczego
iQ! Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 a ja dzisiaj rozpoczalem sezon. Co prawda nie Burkiem ale Honda Activa. Filmik zamieszcze w wolnej chwili
Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 11 Stycznia 2010 Z jednej strony nie znosze zimy i sniegu, ale jak jest snieg to niech beda jak najwieksze haldy sniegowe dzieki temu mam mase wolnych miejsc parkingowych. Tylko zwracaj uwagę, czy ta hałda gdzie chcesz zaparkować, to nie jest przypadkiem zasypany samochód
Truszek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Z jednej strony nie znosze zimy i sniegu, ale jak jest snieg to niech beda jak najwieksze haldy sniegowe dzieki temu mam mase wolnych miejsc parkingowych. Tylko zwracaj uwagę, czy ta hałda gdzie chcesz zaparkować, to nie jest przypadkiem zasypany samochód !guns Albo jakiś hydrant czy inny słupek
Barti Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 No cóż, dziś od 6ej rano miałem okazję przemieszczać się po Wawie .Nie będę Wam pisał, że sąsiad do samochodu musiał się dokopywać czymś podobnym do korytarza ... Nie będę Wam też pisał, że aby dostać się do firmy musiałem zaparkować auto 300 m (pierwszy wolny odśnieżony kawałek placu ) dalej bo droga dojazdowa była zablokowana mega hałdami śniegu do linii okien 4oo ... Nie będę również pisał, że....... dobra, najlepszy jest okoliczny kierownik tej CBR' ki, który zapomniał jej (chyba) wstawić do garażu Foto zrobione dziś o 7ej rano Aha, to co widać na zbiorniku to nie jest tank pad Ogólnie........ biało....... jest..... Może poprostu zapomniał gdzie zaparkował Dopiero jak sniegi stopnieją to zobaczy gdzie sprzęta zostawił
magart Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Tak sobie przeglądam net i co widzę TU !yawn. Ktoś się przyznaje ? Miłość do nie zna granic !yawn !OK
Dakota Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 No cóż, dziś od 6ej rano miałem okazję przemieszczać się po Wawie !yawn .Nie będę Wam pisał, że sąsiad do samochodu musiał się dokopywać czymś podobnym do korytarza ... Nie będę Wam też pisał, że aby dostać się do firmy musiałem zaparkować auto 300 m (pierwszy wolny odśnieżony kawałek placu ) dalej bo droga dojazdowa była zablokowana mega hałdami śniegu do linii okien 4oo !yawn ... Nie będę również pisał, że....... dobra, najlepszy jest okoliczny kierownik tej CBR' ki, który zapomniał jej (chyba) wstawić do garażu Foto zrobione dziś o 7ej rano Aha, to co widać na zbiorniku to nie jest tank pad Ogólnie........ biało....... jest..... !OK Może poprostu zapomniał gdzie zaparkował Dopiero jak sniegi stopnieją to zobaczy gdzie sprzęta zostawił Jak śniegi stopnieją to dopiero zauważymy że "ON" leży obok... Nie zdążył odejść i zima nagle go zaskoczyła...
Waluś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a to moje klimaty z wczorajszego poranka !scooter
sebulba1971 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A ja mam nadzieję że zima jeszcze parę dni potrzyma !scooter bo swoją maszynkę całkiem rozebrałem do rosołu !OKK i potrzeba mi jeszcze parę dzionków co by ją zacząć składać
Klubowicze Profesor Opublikowano 25 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2010 Sa jednak twardziele. Obrazek z wczoraj: temperaturka -16,5 Czekam na rondzie w Kaliszu - nagle wyłania się gość na 50-ce, w otwartym kasku (orzeszek), bez rękawic , w "cywilnych" ciuchach. Wymiękłem - mnie sie zrobiło zimniej jak go zobaczyłem
ptaku_1 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 No ja dzis wyciagnelem z szafy rekawice moto, cywilne odpadaja przy takiej temp. Motocyklowe duzo cieplejsze
magart Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 No ja dzis wyciagnelem z szafy rekawice moto, cywilne odpadaja przy takiej temp. Motocyklowe duzo cieplejsze !scooter @ptaku_1 było jeszcze kamizelkę klubową założyć - to byś szyku zadał !sciana
Gość Przemo84 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wiecie co? Jestem Fanem zimy takiej jaka teraz sie dzieje. Duzo sniegu slisko zimno jak na zime przystało. Pozostaje sie cieszyc bo wole zdecydowanie to co widze za oknem zamiast chlapy, błota itd. Ale tak mi sie dzis zebrało na wspomnienia... Eh chciałbym słoneczko, ciepła, wsiasc na skuter i pojechac sobie na mazury na rybki delektujac sie otoczeniem. Łódka, wedka, grill itd. Mazurskie szlaki które bym juz chciał przemierzac motorkiem. Nie wytrzymam chyba. Dzis jak popatrzyłem na moja majeczke to tak zateskniłem. Macie takie tesknoty jak ja? Chyba juz otworze nowy watek kto pisze sie na pierwsza wycieczke jak bedzie ciepło. Od razu na mazury. A mam miejscówke tania spokojna, ogólnie ze Mucha nie siada...
Piro Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Oj potwierdzam zima piękna ale jak tylko śnieg stopnieje i pogoda suterowa znów pojawi się w prognozach trzeba będzie pośmigać. też bym już polatał. Więc jak się sezon rozpocznie bardzo chętnie. ja będe śmigać w opór !placz1
Piro Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Oj potwierdzam zima piękna ale jak tylko śnieg stopnieje i pogoda suterowa znów pojawi się w prognozach trzeba będzie pośmigać. też bym już polatał. Więc jak się sezon rozpocznie bardzo chętnie. ja będe śmigać w opór !placz1
pisklak Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ja ostatnią przejażdżkę odbyłem 13 grudnia i już z utęsknieniem wypatruję jakiejś lepszej pogody do śmigania...choć przyjdzie pewnie do marca poczekać ... !placz1
Gość Przemo84 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 I to jest to. Na mazurki pocisniemy. Bedzie sie działo...
kmodzele Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 [...]Mianowicie jak nasypało białym to nawijałem linkę nylonową na tylne koło CZ-ty 350 i delikatnie manewrując manetką bezproblemowo przez zaspy docierałem do celu.[..] Ale że niby co ta nylonowa żyłka dawała?
dr.big Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 [...]Mianowicie jak nasypało białym to nawijałem linkę nylonową na tylne koło CZ-ty 350 i delikatnie manewrując manetką bezproblemowo przez zaspy docierałem do celu.[..] Ale że niby co ta nylonowa żyłka dawała? Jaka zylka !sciana ? Nie zylka tylko linka !placz1 . Nylonowa dlatego, ze kiedys byly one "synonimen wytrzymalosci". A dawala to, co w dzisiejszych czasach lekkie kolce, bo nawet opony zimowe sa za slabe. Sposob znany i stosowany "kilka" lat temu przez motocyklistow jezdzacych w naprawde snieznych warunkach. Jesli ktos tego nie stosowal, to troche wyobrazni prosze ... PS. Z zylka to na ryby, albo do wieszania bielizny ...
Rekomendowane odpowiedzi