jacek.olo1 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ja dzisiaj sobie na zakończenie roku wybrałem się na przejażdżkę !jump odśnieżyłem skrzydełko i w drogę !piwko po przejechaniu 30 km mimo podgrzewanych manetek troszkę palce zaczęły marznąć ale czego nie robi się dla przyjemności !holiday i kierowniki 4oo troszkę sie na mnie dziwnie patrzyli !piwko
Klubowicze Profesor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 31 Grudnia 2009 U nas biało po horyzont, pierzynka 15 cm i ciągle pada. Drogowcy jak zwykle zaskoczeni.
iQ! Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Wlasnie zakonczylem sezon. TUTAJ relacja:) pozdrawiaki !holiday
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Stycznia 2010 Relacja - rewelacja !holiday Tylko czemu tak szybko się to działo. Jakoś nie mogę nadążyć !holiday... po sylwestrze. !holiday
czaro69 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ja też nie mogę nadążyć po wczorajszym. !holiday Szybki ten filmik. !holiday pozdrawiam cezary
Kaper Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Troszku wychłódł !holiday biedaczek, dobrze, że 4oo był w pobliżu. Pozdrawiam,
upiór Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 No szacun dla Kolegi . Ma Kolega zdrówko !holiday !holiday . Pozdrawiam serdecznie !holiday .
Mareczek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 iQ! napisał(a): Wlasnie zakonczylem sezon. TUTAJ relacja:) Filmik obejrzałem kilka razy ,na trzeźwo i pod wpływem % . Jak bym nie patrzał to nie nadążam.[ jaki ten Burgman szybki]
iQ! Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Filmik przyspieszylem, bo godzinna trasa targowek-piaseczno moglaby troche zanudzic w realnej predkosci:) w ogole pod koniec calego przejazdu (co oczywiscie wycialem:)) troche mi sie burek polozyl przed wjazdem do garazu :/ a muzyczka to jakis gotowiec z bazy programu Soundtrack Pro
Barti Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Im zima nie straszna:D Śnieżna jazda To się nazywa zabawa na sciegu Rewelacja
Klubowicze Profesor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia 2010 iQ! napisał(a): Wlasnie zakonczylem sezon. TUTAJ relacja:)pozdrawiaki !yeah Superek. Prędkość skuta oszałamiająca (fajnie zmontowane).
stapoz Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Cytat Śnieżna jazda No to mi się podoba. Jak oni się utrzymują na zbitym śniegu tego za cholerę nie wiem - może mają opony z kolcami? Szacun za odwagę !yeah
magart Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 kurcze ja też tak chcę , a nie w "komunikacji" jak !yeah
Marynarz Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Madisonek napisał(a): Im zima nie straszna:D Śnieżna jazda To się nazywa zabawa na sciegu !yeah Rewelacja Bo u nich śnieg ma lepszą przyczepność niż u nas asfalt na drogach...
Sympatycy szorstki Opublikowano 7 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Stycznia 2010 Szkoda że nart albo parapetów nie wieźli na plecach, byłby max !yeah Ale i tak szacuneczek pzdr
KAZI Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ja jednak poczekam na ciepełko, a po śniegu wolę na nartach.
kmodzele Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 stapoz napisał(a): Cytat Śnieżna jazda No to mi się podoba. Jak oni się utrzymują na zbitym śniegu tego za cholerę nie wiem - może mają opony z kolcami? Szacun za odwagę Jestem przekonany, że pampersy mają pełne. Film wyprodukowany, by zrobić wrażenie. Jak skończyli kręcić, zeszli ze skuterów i dopchali je pieszo na trzęsących się nogach na parking PS przedwczoraj widziałem rowerzystę na rowerze z doczepionym silnicziem. Taki prawdziwy moto-rower. Popier....ł jak po suchym asfalcie. Nie mogłem się nadziwić. Może duże, wąskie koła z oponami terenowymi sprawdzają się na ubitym śniegu i na brei dużo lepiej, niż zwykłe, szosowe, nawet ziomowe kółka skuterowe?
Gość auksencjusz Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 kmodzele napisał(a): Jestem przekonany, że pampersy mają pełne. Film wyprodukowany, by zrobić wrażenie. Jak skończyli kręcić, zeszli ze skuterów i dopchali je pieszo na trzęsących się nogach na parking Kmodzele, dla niektórych jazda w takich warunkach to nie problem. Czy uważasz, że Harleyowiec, którego spotkałem w połowie grudnia na zasypanych serpentynach Passo Giovo też chciał przed kimś szpanować? Jechał sam i nie kręcił żadnego filmu. Przyznam, że zbierałem szczękę z podłogi, ale koleś jechał, jakby jazda ważącym kilkaset kilo motocyklem w takich warunkach nie była dla niego problemem. Dodam, że mróz był straszny. Pewnie koło -18 stopni. Poprzedniego dnia na stoku było grubo poniżej 20... !scooter
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Stycznia 2010 magart napisał(a): kurcze ja też tak chcę , a nie w "komunikacji" jak !scooter No to co? Śmigamy jutro do Białki T. ? Ustawka MC Janki godz. 8.00.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Stycznia 2010 Worlan napisał(a): magart napisał(a): kurcze ja też tak chcę , a nie w "komunikacji" jak No to co? Śmigamy jutro do Białki T. ? Ustawka MC Janki godz. 8.00. Mówisz i masz Obecny !scooter
magart Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 grzegorz76 napisał(a): Worlan napisał(a): magart napisał(a): kurcze ja też tak chcę !OK !w00t , a nie w "komunikacji" jak !OKK No to co? Śmigamy jutro do Białki T. ? Ustawka MC Janki godz. 8.00. Mówisz i masz Obecny !happybth Tylko się chłopaki nie spóźnijcie czekam góra 5 min . I wszyscy jedziemy marką "biała dama" . I tym optymistycznym akcentem życzę wszystkim razem i każdemu z osobna miłego weekendu .
Marynarz Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 a ja dziś odkryłem (dosłownie, przy tej ilości śniegu) zimową wersję mojej Ypki Stała samotna pod pizzerią na ul. Zgoda Prawie jak moja
Gość auksencjusz Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Cytat a ja dziś odkryłem (dosłownie, przy tej ilości śniegu) zimową wersję mojej Ypki Pewnie to prywatny skuter tego dostawcy, który na pierwszym zdjęciu pakuje pizze do swojego pojazdu służbowego.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Stycznia 2010 Administrator Opublikowano 11 Stycznia 2010 No cóż, dziś od 6ej rano miałem okazję przemieszczać się po Wawie . Nie będę Wam pisał, że sąsiad do samochodu musiał się dokopywać czymś podobnym do korytarza ... Nie będę Wam też pisał, że aby dostać się do firmy musiałem zaparkować auto 300 m (pierwszy wolny odśnieżony kawałek placu ) dalej bo droga dojazdowa była zablokowana mega hałdami śniegu do linii okien 4oo ... Nie będę również pisał, że....... dobra, najlepszy jest okoliczny kierownik tej CBR' ki, który zapomniał jej (chyba) wstawić do garażu Foto zrobione dziś o 7ej rano Aha, to co widać na zbiorniku to nie jest tank pad Ogólnie........ biało....... jest.....
Rekomendowane odpowiedzi