Dzięgiel Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 2oo km. dzisiaj pękło w towarzystwie Bafki
Sympatycy pawel883 Opublikowano 22 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 22 Listopada 2009 Daruś teraz nie wiem żałować cię czy ci zazdrościć
voit Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 kaca miałeś :DDD i to mega ale wieczorkiem rundkę trza zrobić.
Bafka Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Daruś teraz nie wiem żałować cię czy ci zazdrościć Pawełku zazdrość mu
Gość Przemo84 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Słyszałem dzisiaj w radio ze w przeciagu kilkudziesieciu minut miało kolizje ok 10 aut na trasie Kraków-Katowice. W tym był jeden na motorze ale na szczescie sie nic nikomu nie stało. Podobno tak ślizgo jest w tamtych rejonach. Kurde a u nas w centralnej jest w miare. Nawet asfalty suche.
Piro Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 W centrum dziś była wybitnie skuterowa pogoda a ja siedzę jak ten ciul i czekam na kuriera z paskiem napędowym
Patryk92 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Wy tu mówicie o zimnie, a ja tak sobie patrze na prognoze i u mnie ciągle powyżej 10 stopni zapowiadają. !piwko używam cały czas. Zamiast iść po chleb 50m do sklepu wsiadam i jade 3km do piekarni ubrany w cienką kurtke i kamizelke burgmanii. !OKK .
Barti Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Zamiast iść po chleb 50m do sklepu wsiadam i jade 3km do piekarni ubrany w cienką kurtke i kamizelke burgmanii. . No kurcze A ja się zastanawialem czego mi brakuje jak wychodzę do sklepu po chleb... !OKK poprostu !piwko i wszystko jasne. Teraz muszę tylko znaleść piekarnie parę kilometrów od domu i znów podczas kupowania pieczywa zawita banan na mojej twarzy !tut
magart Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Kurcze wiatrzycho takie dziś w Wawie, że przy odrobinie znajomości żeglarstwa i małym żaglu można bez włączania silnika śmigać po mieście
Barti Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Zamiast iść po chleb 50m do sklepu wsiadam i jade 3km do piekarni ubrany w cienką kurtke i kamizelke burgmanii. . No kurcze !w00t A ja się zastanawialem czego mi brakuje jak wychodzę do sklepu po chleb... poprostu i wszystko jasne. Teraz muszę tylko znaleść piekarnie parę kilometrów od domu i znów podczas kupowania pieczywa zawita banan na mojej twarzy !w00t na Stanisława Augusta jest fajna mała piekarnia i bułki z budyniem pyszne na przykład I to dla mnie chyba bedzie za malo - 1,5 km w jedna strone A jesli chodzi o bułeczki, no cóz dieta zostaje chlebek pelnoziarnisty ale dzieki za propozycje
ewave Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 I to dla mnie chyba bedzie za malo !w00t - 1,5 km w jedna strone A jesli chodzi o bułeczki, no cóz dieta zostaje chlebek pelnoziarnisty ale dzieki za propozycje Madisonek kto ci każe kupować bułeczki !w00t możesz pojechać i wrócić. Bułeczek nie ma więc dieta żyje a radocha jeżdżenia zapewniona
Barti Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 I to dla mnie chyba bedzie za malo - 1,5 km w jedna strone A jesli chodzi o bułeczki, no cóz dieta zostaje chlebek pelnoziarnisty ale dzieki za propozycje Madisonek kto ci każe kupować bułeczki możesz pojechać i wrócić. Bułeczek nie ma więc dieta żyje !placz1 a radocha jeżdżenia zapewniona Może i tak A skoro nie będe jechal po bułki to moge sie przejechac i dwa razy !OKK Że ja o tym nie pomyslałem !jump
Klubowicze Profesor Opublikowano 26 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2009 W Kaliszu piękna pogoda od 10 stopni do góry. Oby tak dalej. Dla mnie może tak być do marca. a potem cieplej.
magart Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Kurcze w Wawie pogoda również miód malina !jump. Jak tak będzie w weekend to kilka !placz1 zapewne spali trochę paliwa na okolicznych drogach. I oby do wniosny... !OKK
Marcin S. Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 A mnie ostatnio Ojciec przypomniał zimę '79 roku. W święta 15stC, 30 grudnia -10stC i deszcz... zamarzający. A w Sylwestra -20stC i metr śniegu !happybth Także - czuj duch Pzdr. M. PS. A dziś też skuterem, włoski termometr nie uznaje temperatur niższych niż +3stC: było zero, a on tyle pokazywał !happybth M.
magart Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Kurcze dzisiaj poranek cycuś - słonko, suchutko. Motonitów po drodze jakby więcej obrodziło (i nawet im się chce "lewą" unieść do góry !happybth)
Artysciak Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Korzystając z urlopu przewietrzyłem skuter, pogoda lux, słońce i powyżej 10 st. C. Tego mi było trzeba ...
Sympatycy szorstki Opublikowano 27 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Listopada 2009 PS. A dziś też skuterem, włoski termometr nie uznaje temperatur niższych niż +3stC: było zero, a on tyle pokazywał !happybth M. Hehe, też to zauważyłem. Jak jest poniżej 10-u, to termometr nie może się nadziwić i pokazuje wskazania "ku pokrzepieniu" !happybth . Dziś było +3,5 a wskazywał 6. Jak było ok. 0 to pokazywał + 2 i migał, że niby ślisko może być Ale jak jest cieplej robi się znacznie dokładniejszy... pzdr
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Listopada 2009 Pogoda zdopingowała i mnie. Pośmigałem 2,5 godzinki po ziemi mazowieckiej . Było super. Coraz bardziej rozumiemy się z moim !happybth !tut !happybth . Był mały incydent, gdy z podporządkowanej wyskoczył Polonez, ale daliśmy radę. Ech, te hamulce rodem z R1-ki. PS. W Roztoce jest pięknie. Może jakieś ognicho?
Sympatycy orzech Opublikowano 27 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Listopada 2009 Pogoda zdopingowała i mnie. Pośmigałem 2,5 godzinki po ziemi mazowieckiej !happybth Grzesiu a Ty już na emeryturze jesteś??? Ile Ty masz czasu chłopaq?
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Listopada 2009 Orzech, w robocie zastój !happybth . Trzeba było wykorzystać ładną pogodę. !happybth
czaro69 Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Witajcie,takim to dobrze !scooter Tylko pozazdroscic,a ja dalej nie mam !scooter Pozdrowka
Rekomendowane odpowiedzi