Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Święto wiec trzeba się było swiatecznie przejechać !scooter . Deszcz lał niemilosiernie ale co tam !OKK Jak dobrze że przynajmniej ciepło whist Ody tak dalej (no moze bez tego deszczu :P )

Opublikowano
...Dlatego jeszcze jeżdżę....

Trafiony, za...puszkowany.

Niestety na mnie już przyszła pora. Skorzystałem z cieplejszych warunków i odstawiłem !scooter 200km do garażu i pozostaje mi tylko płacz w korkach stolycy i nadzieja na szybką wiosnę.

Zazdroszczę wytrwałym!!

pzdr

Opublikowano

Nie martw się, jak to było w piosence: "...jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie..." !scooter

Ja tam czekam kiedy przestanie padać...

Opublikowano

Ja nie narzekam, w weekend zmienilem :P oponki i felge, a przedwczoraj i dzisiaj pojezdzilem sobie Vespa, sucho, temperatura w okolicach 9°- 12°, dzisiaj bylo slonecznie ;) . Nawet dalo sie jezdzic w normalnych ciuchach "vespowych" :D ...

• Administrator
Opublikowano
... dzisiaj pojezdzilem sobie Vespa, sucho, temperatura w okolicach 9°- 12°, dzisiaj bylo slonecznie :D . Nawet dalo sie jezdzic w normalnych ciuchach "vespowych" !w00t ...

Ty nie wkurzaj ludzi, w Wawie 3C i leje, zreszta leje od kilku dni brrr ;) Jedyny plus takiej pogody to ze wiecej blota po lasach i jest wiecej zabawy :P

Opublikowano

niestety, przyznam, że nie jestem "stalowy" i mój sprzęt w pokrowcu w garażu czeka

na wiosnę, ja też!!

Opublikowano

jutro ma być słoneczko... ale to dopiero zobaczymy jutro.

Opublikowano

U mnie kilka stopni powyżej 0, ale przynajmniej sucho.

Dziś po trzech dniach postoju (nie było potrzeby się ruszać z domu) biore skuterka, wyprowadzam go z garażu i słysze tarcie przy przednim. Myśle sobie: Aha pewnie za kare, że do niego przez 3 dni nie zaglądałem. Lokalizuje usterke i po 5 min stwierdzam, że skończyły się klocki. Z tego powodu chyba zakończe jazdę w tym... tygodniu. Szukam części i nie odstawiam skutera, bo wiosną pewnie mi się zbuntuje całkowicie.

Opublikowano
Ty nie wkurzaj ludzi, w Wawie 3C i leje, zreszta leje od kilku dni brrr !OK Jedyny plus takiej pogody to ze wiecej blota po lasach i jest wiecej zabawy !scooter

Artix, Cieniaku! Buda nad głową i marudzisz. Wstyd!

:lol:

Prawdziwi maksiskuterzyści jeżdżą. Ciepłe ciuchy i do przodu! ;)

• Administrator
Opublikowano

Gdzie tam buda, ganiam cabrio na twardziela, bo mi sie kiosk jeszcze pobrudzi !scooter

Opublikowano

Ja wczoraj przywitałem się grzecznie na forum a godzinę później zaliczyłem moją pierwszą glebę :) Straty w sprzęcie to przytarta klamka hamulca, owiewka, lusterko, osłona tłumika i zerwana linka od prędkościomierza. Straty własne- w zasadzie żadne poza lekko stłuczonym kolanem i urażoną dumą ;) Gleba utwierdziła mnie tylko w przekonaniu, że pora się przesiąść na coś większego. Jak już mam spadać to z dużego konia :)

Opublikowano

No niestety trzeba uwazac. Dobrze że sie pozbierałes i w jednym kawalku :) Reszte ( ;) ) da się zrobic.

Opublikowano

Kilka zimowych gadgetów i dzisiaj udało mi się pośmigać.

Oby pogoda się utrzymała to może do grudnia jeszcze da się ;)

We wtorek kurier ma mi dowieźć oponkę heidenau k58 powinna się lepiej sprawdzić w tych warunkach. :)

Mecenas ja dumę sobie stłukłem omijając korek poboczem w zeszłym roku. ;)

To bardzo boli jak goście z 400 mają darmowy ubaw :)

Pozdrawiam

Opublikowano

A mnie udało się pośmigać bez gadżetów ;) mnie grzał mój tłuszczyk który nabyłem siedząc na zwolnieniu po rekonstrukcji więzadeł...

Opublikowano

Pogoda była super na :) wiec Warszawa - Sochaczew - Wyszogród - Zakroczym - Warszawa. Fajnie ale krótko bo z kobietą niestety troche marzła . Dla mnie super ;) Prawie jak wiosna ;)

Opublikowano

Ja sobie dzisiaj dla rozluźnienia się pojeździłem po wawce i przy tak piknej pogodzie nawet nie zauważyłem jak zrobiłem 70 km !vampire normalnie rewelka !scooter

Opublikowano

a ja nigdzie nie jeździłem, leczę kaca !scooter

Opublikowano

Dziś w Częstochowie słoneczko i max 15 stopni :blink: .

Burgi wyprowadzony na spacer. Miooooodzio.

!scooter 150 km przy pełnym słoneczku. !vampire

Opublikowano

Też zrobiłem mały wypad(200 km.) w towarzystwie siedmiu moto !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Obserwując wcześniej prognozę pogody szykowałem się na dzisiejszy dzień. No cóż wyszło jak u Glub-a, tylko że ja leczę przeziębienie. !scooter

Opublikowano
Ja sobie dzisiaj dla rozluźnienia się pojeździłem po wawce ...

Super pogoda była. Ja sobie po wawce tylko spacerowałem pod rączkę z żonką. Też było miło, ale oczka latały za śmigającymi 2oo.

pzdr

Opublikowano

Pogoda jak na razie jest super :( i co dzień w siodle.

a to tekst jaki dostałem dzisiaj rano na maila (od kolegi sąsiada z jednej wioski)

"Witam!!

Jadąc dzisiaj rano - zaspany i nieprzytomny zobaczyłem na horyzoncie

światełko motorka...

Znam tylko jednego szalonego motocyklistę w Sulejówku i byłem na 99% pewien,

że trafiłem "

I fakt to ja żem poginał :(

Jeszcze musze popracować nad ziomalem coby porzadny skuter od motora rozróżniał ale i tak poranny banan na ryjku u mnie był

:D

Pozdroofka dla wszystkich twardych bikerów (i dla miętkich zresztą też ;) )

Żaba

Opublikowano

Mi już zaczęło skrzypieć w stawach i bolą mnie przewiane mięśnie więc jak na razie przeniosłem się do katamaranu. Skuta jeszcze nie chowam bo wypadałoby go umyć przed zimowaniem.

Opublikowano

Ja nadal jeżdżę :D wczoraj wieczorową porą udałem się na krótką wycieczkę do Nadarzyna, żeby sprzęta przedmuchac, bo jak tylko do pracy dojeżdżam to jakiś taki zamulony po paru dniach się wydaje. Ale fakt, że chłodek jest i mimo kocyka, mufek i rękawic trochę zmarzłem, ale po całym dniu siedzenia przed kompem taka wycieczka to było to czego mi trzeba.