Truszek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Ja dziś pojechałem puszką i ... w pracy byłem jakieś 30 minut za wcześnie !sciana na szczęście w kontenerze cieplutko i wygodne fotele, więc spożytkowałem ten czas w jedyny słuszny o 7.00 sposób
Sympatycy szorstki Opublikowano 5 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2009 Wczoraj zdążyłem wrócić przed tą mokrą zamiecią i po przeglądnięciu prognoż postanowiłem dzisiaj jechać puszką. Mokro było i ślisko z rana, więc decyzję uznaję za słuszną. Jutro powinno być już cieplej i sucho pzdr
Wojtecki Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 u mnie pada slabo ale pada,takze 4oo niestety
Gość wytrych Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Panowie, coś słabo z tą pogodą u was, w pięknym miescie Łodzi pogoda pierwsza klasa, nawinąłem dziś 80 km po mieście, i tak tmax przekroczył 200km przebiegu. Docieranie raczej zakończyłem, nie mam cierpliwości.
adamgt Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 korzystam z www.accuweather.com tam napisali, ze będzie słońce i trochę chmur no i powyżej 0, także jutro skut. Jutro chce nabyć mufki, bo mimo hand barów i porządnych rękawic w ręce zimno. Dzisiaj jechałem , puszka stoi w garażu i odpoczywa, nawet zimówek nie założyłem, przyjdzie lato to ja wyciągnę !piwko.
bartosz108 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Do sprawdzania pogody polecam naszą rodzimą produkcję. Jest naprawdę niesamowita. Są 2 modele 48 i 84 godzinna. http://new.meteo.pl/ i przykładowy link do pogody w mojej okolicy.
Bierut Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Wg mnie najbardziej wiarygodne prognozy są w TVP1. Ostatnio mam wrażenie, że TVN za bardzo się popisuje i troche zniekształca prognozę, aby było bardziej widowiskowo. Dla miłośników sieci polecam: http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Warszawa/ Można sprawdzić w swojej okolicy. Czytelne, obrazkowe podawanie informacji.
adamgt Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 dzisiaj miałem wycieczkę do Piaseczna do Motokoców po mufki. Jechałem z okolic Okęcia i mimo rękawiczek zimowych zmarzły mi dłonie. Kupiłem Tucano urbano neoprenowe (zgrabniejsze niż te materiałowe), od razu założyłem i po prostu inna bajka. W ogóle nie czułem zimna, zarąbista sprawa no i udało się bez grzanych manetek, których montaż w skucie wydawał mi się jednak trochę kłopotliwy. Przed montażem obawiałem się kłopotów z obsługą kierunków przez neopren, ale okazało się, że nie ma z tym problemu. Wspołczynnik mojego zadowolenia z jazdy wzrósł przynajmniej dwukrotnie .
Sympatycy szorstki Opublikowano 6 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2009 Tylko icm.edu.pl (albo to samo new.meteo.pl). Od paru lat używam, a ostatnio patrzę także na RADARY A dzisiaj znowu "poległem" i przyjechałem 4oo pzdr
Truszek Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 A dzisiaj znowu "poległem" i przyjechałem 4oo To już chyba lenistwo ja tez dziś zapuszkowany do fabryki dotarłem
magart Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Truszek jak mogłeś - parę postów temu ślizgałeś się pod fabryką, a dzisiaj (w prawie letnią pogodę ) pojechałeś puszką
monk Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 ..nie no, przeczytałem i popadłem w depresję im więcej osób jeszcze jeździ, tym dalej czuję zimę
magart Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Bartek - jak tak dalej pójdzie to będziemy jedyni pokręceni, którzy jeszcze jeżdżą . A jak przyjdzie zima to zepniemy na sztywno Jej Wysokość z Czarną i będziemy mieli wersję mp3+1 ;). Ślizgawka nie będzie straszna, a i na międzypasie się jakoś zmieścimy
monk Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 ..jak tak dalej pójdzie to będziemy jedyni pokręceni tak.. a na wiosnę jedyni wykręceni reumatyzmem ..trzeba by tylko uważać co by niespodzianek jakiś nie było. Worlan już dwa skutery "w słusznym kolorze" postawił obok siebie.. i ma teraz trzeciego malutkiego. Ciekawe co by wyszło z dwóch Czarnulek
Truszek Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Truszek jak mogłeś ;);) - parę postów temu ślizgałeś się pod fabryką, a dzisiaj (w prawie letnią pogodę ) pojechałeś puszką Rano jak wstałem to widok za oknem nie zachęcał do jazdy skutem jest i dobra strona tego ruchu, puszkę wreszcie wstawiłem na myjnię bo wyglądała koszmarnie
GrzechoCnik Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Do sprawdzania pogody polecam naszą rodzimą produkcję.Jest naprawdę niesamowita. Polecam zdecydowanie http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=warszawa od wiosny tu sprawdzam i wszystko idealnie się zgadza, a zwłaszcza temperatury. Dlatego jeszcze jeżdżę. pzdr
Barti Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Śniegu nie ma więc to jeszcze nie zima Jak ktos mi bałwana ulepi obok skuta to się wtedy zapuszkuje !OK
Patryk92 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Nadal pada Powrót do domu zapowiada się ciekawie !OK Śnieg już był, także to chyba woisna nadchodzi
Barti Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Chyba cos jest na rzeczy z tą wiosna bo się coraz cieplej robi !piwko
adamgt Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 rano jest cakiem ok, gorzej wieczorem, bo jest mgła, ostatnio wracałem od kumpla o 22-ej i na całej szybie z obu strona osiadło mi coś nie usuwalnego, w efekcie moc mnie prowadziła. Zresztą pod wpływem tego doświadczenia napisałem posta o skróceniu szyby, bo moja świetnie chroni przed wiatrem, ale w czasie deszczu albo szadzi nic nie widać. W każdym razie mimo obiektywnych przeszkód moc odprowadziła mnie do domu nawet nocą !TAZ. Tak w ogóle to dziwna sprawa pierwszy raz od 3 lat chulania skutem po Wawie, mam problem z przesiąściem się na puszkę lub inne środki transportu, pomimo tego że ze względu na godziny pracy korki mnie rzadko dotykają. !piwko to jest to !! !tut
drzewo Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Zimno mi jakoś nie przeszkadaz. Natomiast najbardziej przeszkadza mi ciemna szybka w kasku(taki dostałem w prezencie). Kiedy wracam na skucie o 16.30 robi sie już szaro. Jak mam szybkę spuszczoną to ni huhu nie widać, kiedy jest podniesiona oczy mi zamarzają. Normalna masakra!
magart Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 znajdź w necie jasną szybkę do twojego kasku, zamów, zmień i po masakrze
adamgt Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 a ja myślałem, że moja wysoka szyba to problem, ale przy ciemnej szybie kasku to w zasadzie żaden problem, za szybę zawsze można się jakoś wychylić, a za kask raczej nie bardzo
Rekomendowane odpowiedzi