prodzyn Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Trza się naszykować. Sezon zamknięty więc tylko wyjazdy na przepałke zostaną, jak nie będzie biało na drodze... W tamtym roku do 18 grudnia dało się jeździć, a w tym trochę lipa
Gość karolus Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Głowa do góry, pewnie tylko tydzień przestoju będzie:) Grunt żeby później sucho było ...
Sympatycy orzech Opublikowano 12 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2009 Jaka zima ( chyba szron w lodówce) na >> Gadałem dzisiaj ze wspólnikiem, który jest w Zakopcu i mówił, że jest właśnie zamieć, był gdzieś w okolicach Murowańca. Faktycznie w samym mieście nie ma śniegu
Piro Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 No przyszła przyszła ale płuki naprawde nie zaśnieży trzeba śmigać.
drzewo Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Mnie po ostatnim weekendowym wypadzie na 200 jakieś cholerstwo złapało. Z nosa cieknie, głowa boli... ZIMA idzie
Sympatycy szorstki Opublikowano 13 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2009 Mareczek, sądząc po kamerce, to już u Was trochę pobielało... A w Warszawce póki co, da się jeszcze jeździć, chociaż mokro i wietrznie. Jutro juz chyba nie będzie tak pięknie, bo białe ma spaść. !sciana pzdr
jack daniels Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 W Karkonoszach już biało więc znak że to już zima. Na szczęście tutaj tylko osiem miesięcy zimy, a reszta to lato i lato. Nic tylko !sciana i !OK po czym znów !bicz i !zeby . Pozdr.J.D.
st1545 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 A w Warszawce póki co, da się jeszcze jeździć, chociaż mokro iwietrznie. Jutro juz chyba nie będzie tak pięknie, bo białe ma spaść Cytat na dziś: będzie [...] deszcz, zaś jutro w godzinach wieczornych i nocnych przechodzący w deszcz ze śniegiem. Na szczęście nie będą to tak silne opady jak na południe i wschód od naszego kraju, choć pewnie przyniosą wiele zamieszania ze względu na pierwsze pojawianie się śniegu. [...] Nie dajmy się atakowi jesiennej szarugi, za kilka dni będzie normalniej. Piszę, bo - po 1. - kilka płatków śniegu to jeszcze nie zima. Po 2. - ten kto zimą jeździł, ten wie że się da. Takie głosy jak w sąsiednim wątku (nie szukam kłopotów, teraz się zwyczajnie boję, po prostu szkoda sprzętu i własnego zdrowia) niepotrzebnie sieją defetyzm - jakoś tak czytam i nabieram ochoty, by kupić kwartalny na SKM-kę... pozdrawiam, tomek
ptaku_1 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Jak dla mnie to juz ewidentnie bura suka przyszla, zimno mokro, 2oo stoja pod plaszczykiem na kołkach (co by oponki nie dotykaly gleby) aku lezy sobie w domku, musze jeszcze dolac paliwka co by pod korek bylo.
pisklak Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Ja wczoraj wymiękłem (mokro było), ale za to dzisiaj już było całkiem spoko :-) Liczę, że jeszcze cieplejsze dni nadejdą !scooter Pozdr. Pisklak
Administrator Artix Opublikowano 13 Października 2009 Administrator Opublikowano 13 Października 2009 ... jakoś tak czytam i nabieram ochoty, by kupić kwartalny na SKM-kę... E z kwartalnym to bym nie przesadzal, na obecna zima na razie tygodniowy starczy !scooter to dopiero pierwszy atak, powiedzialbym ze zwiad zimy niz atak
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Października 2009 Administrator Opublikowano 13 Października 2009 Nie ma co dramatyzować... ... ale teraz to już może być tylko coraz bielej... !scooter Gadałem dzisiaj ze wspólnikiem, który jest w Zakopcu i mówił, że jest właśnie zamieć A gdzie tam! Kłamał hu hu ha, idzie zima zła Od wczoraj 4oo już stoją na zimówkach !scooter a sanki w garażu jakoś tak dziwnie na mnie spoglądają... !scooter
Sympatycy Worlan Opublikowano 13 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2009 Zima już jest. Córka właśnie przed nią ucieka z Zakopanego. A miała podziwiać piękną złotą jesień w górach. !scooter Tak jak pisze Orzech, Zakopane śniegiem zasypane. Brrrrr. Pilot dzisiaj wraca z Warszawy do Krakowa i też się trochę martwi, czy nie będzie sypało, bo jego AN jest mało widoczny na białej drodze .
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2009 Warszawa już lekko przypruszona !w00t
dr.big Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 U mnie sucho, slonecznie i zero chmurki ... przynajmniej na razie !YES .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Października 2009 Administrator Opublikowano 14 Października 2009 No sypie, sypie... Mam nawet info, że nad Zegrzem są zamiecie !YES
Gość Ransom Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Zima to jeszcze chyba nie jest ale śniegiem w Stolicy paskudzi okropnie. Jechało mi się o tyle gorzej że śnieg zupełnie zaklejał szybę od kasku. Doceniłem malutką wycieraczkę wmontowaną w rękawiczkę - bez niej bym chyba z otwartą szybą jechał. Ale do pracy jechałem o dziwo tyle samo co zazwyczaj. Jakoś nie mogę się przełamać i stanąć w korku do i na Puławskiej...
Kordian Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 !YES Dzis w nocy zaczęło i u nas padać , śnieżek już zalega na ulicach. Do tego ostro wieje....brrrr sytuacja dotyczy Radom i okolice
Sympatycy spinka Opublikowano 14 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2009 W Sopotowie białego g...a na szczęście jeszcze nie ma, ale ... wieje Panie że czapki trzeba łapać... i morze/zatoka z brzegów występuje. "Żeby tylko niebo nam na głowy nie spadło" !YES
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2009 Od wczoraj 4oo już stoją na zimówkach Ja wychodzę z takiego założenia. Jak wymienisz wcześnie opony, to będziesz miał rozbity tył. Jak razem ze wszystkimi, czyli wtedy jak już leży śnieg kilka dni, to bedzie ok!. Jak będziesz się ociągał z wymianą, to będzie rozbity przód. !YES No dobra, dzisiaj wymieniam na zimówki, ale sypie....
wabbit Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Sypnęło ale już nie miałem wyjścia pojechałem !YES Tak da się przeżyć, żeby nie szyba w kasku, która paruje lub się zalepia oraz brak widoczności w lusterkach samochodów przez co kierowcy nie ustępują. Czas przejazdu zwiększył się z Bemowa na Ursynów o 20minut. Zobaczymy jaki będzie powrót...
Gość Ransom Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 ...oraz brak widoczności w lusterkach samochodów przez co kierowcy nie ustępują. ... Generalnie mam wrażenie że kierowcy już nie współpracują jak wtedy gdy 2oo śmigało dużo. Dziś w paru miejscach ocknęli się ze sporym opóźnieniem mimo że stałem wyczekująco już dłuższą chwilę...
Truszek Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Nadal pada Powrót do domu zapowiada się ciekawie !YES
Sympatycy szorstki Opublikowano 14 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2009 Truszek, szacuneczek Ja się nie zdecydowałem dzisiaj na !YES Najważniejsze, żeby temperatura więcej nie spadła, bo się z tego białego gó..na zrobi tzw. "szklanka" i wtedy dopiero powrót będzie "ciekawy" pzdr
Truszek Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Truszek, szacuneczek Ja się nie zdecydowałem dzisiaj na !YES Najważniejsze, żeby temperatura więcej nie spadła, bo się z tego białego gó..na zrobi tzw. "szklanka" i wtedy dopiero powrót będzie "ciekawy" pzdr Jak by tak było o 7 rano gdy wychodziłem z domu, to kijem by mnie nie zapędzili na skuta
Rekomendowane odpowiedzi