Niunio Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Jest słońce w Wawie! Trochę zimno ale przynajmniej sucho !piwko
Marcin S. Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Jest słońce w Wawie! Trochę zimno ale przynajmniej sucho !piwko Trochę?! Wstawałem o 6:30, za oknem było -7stC !OKK Pozdrawiam (przebieraj?c nogami) Marcin "Jutro będzie lepiej" S.
Waluś Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 W Poznaniu z tego całego białego "badziewia", które wczoraj leciało poziomo, zostało juz tylko kilka procent. Słonko nie dało szans... To zapraszam do mnie, tylko nie zapomnijcie nart zabrać !OKK tylko nie wiem czy s? mocowania do nart na Maxi !piwko
Marynarz Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Dzi? maj?c dzień wolny nie wytrzymałem i nabiłem parę kaemów moim !piwko ja powiem wprost, trzeba przerzucić kartkę w tej ksi?żce już !OKK
upiór Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Witam !TAZ . W Toruniu w południe było 9 na plusie !piwko !OKK . Może to wiosna idzie , a może lato .
MISIEK Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Witam . W Toruniu w południe było 9 na plusie !w00t !OKK . Idzie wiosna ! Dzisiaj w radio poinformowano, że przyleciał do Polski pierwszy bocian... "bociu?... bociu? -jak on żyje to i my możemy"
prodzyn Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Wiosna przyszła, bura sobie poszła. Traska Kielce - Kraków - Skała - Kielce zaliczona. Wkońcu ciepło, sucho i przyjemnie. PS> Pozdrówki dla kolegi napotkanego na alejach w Krakowie, pomykaj?cego Piaggio X9 na krakowskich blachach.
Sympatycy orzech Opublikowano 29 Marca 2009 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2009 Poszła, poszła. Od srody zaczynam jeĽdzić na
Administrator Artix Opublikowano 29 Marca 2009 Administrator Opublikowano 29 Marca 2009 No i ja wreszcie parcha ruszylem, co prawda bo musialem a nie chcialem, no ale zawsze.
dr.big Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Tez ruszylem, pogoda taka sobie, 12° i troche slonca, a Tmax zagadal bez problemow po prawie pieciomiesiecznym postoju ...
KAZI Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Ja wła?nie wróciłem - pogoda piękna, choć trochę wieje.
Gość gepard73 Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Ja dzisiaj zrobiłem mał? wycieczkę powyżej 100km, pogoda super, a ma być jeszcze cieplej, już nie mogę się doczekać
Gość Pistol Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Ja z małżonk? również dzisiaj ruszyli?my motocykle. Najpierw mycie i kontrole po zimie a potem 50 km pokręcili?my się na Płd Wsch od Warszawy. Jutro na Burgmanie do roboty
Sympatycy szorstki Opublikowano 30 Marca 2009 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2009 Wczoraj mała przymiarka, a dzisiaj do roboty już przyjechałem Bardzo miło mi się jechało ok. 11.00 na Marsa. Pozdrawiam kierowców katamaranów którzy elegancko robili mi miejsce. To naprawdę miłe i z roku na rok obserwuję to coraz czę?ciej. pzdr
Sympatycy szorstki Opublikowano 31 Marca 2009 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2009 Żeby tak słodko nie było, to dzisiaj jakiś pajac w klekoczącym volvo, obtrąbił mnie na ograniczeniu do 50, zakręcie i podwójnej ciągłej jednocześnie. Popukałem się nieco w czoło, więc śmieć "dał po heblach" żeby mnie nastraszyć... Tak to jest jak komuś "nie wychodzi z żoną" a rano siada za kierownicę katamarana... !YES Mam nadzieje, że trafi niedługo na kogoś od nas, z powołaniem "nauczycielskim"... pzdr
pablos Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Żeby tak słodko nie było, to dzisiaj jaki? pajac w klekocz?cym volvo,obtr?bił mnie na ograniczeniu do 50, zakręcie i podwójnej ci?głej jednocze?nie. Popukałem się nieco w czoło, więc ?mieć "dał po heblach" żeby mnie nastraszyć... Tak to jest jak komu? "nie wychodzi z żon?" a rano siada za kierownicę katamarana... !YES Mam nadzieje, że trafi niedługo na kogo? od nas, z powołaniem "nauczycielskim"... pzdr A jakie? nr rej. Szorstki ... chętnie będę wypatrywał bo "z chmstwem trzeba walczyć siłom i.....chyba godno?ciom osobistom " jak to było dalej w Kabarecie Kobuszewskiego ???? Temat "Debili w samochodach Volvo był już kiedy? szeroko omawiany" a to nie ten sam "typ" co Orzecha chciał rozjechać ???????? Pzdr.
Sympatycy szorstki Opublikowano 31 Marca 2009 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2009 No niestety nie wykazałem się czujnością i numeru nie zapamiętałem, napewno "W" i chyba "b" - nie jestem pewien ?. Opiszę pokrótce co zapamiętałem. Orzechu, może to ten sam ? Sprawa miała miejsce na Chełmżyńskiej, na łuku drogi przy skrzyżowaniu z Oraczy i Agrarną: łuk drogi, skrzyżowanie, 50 km/h Srebrne stare v40 (kombi) w środku koleś z krótkim rękawkiem. Na dachu od strony "kierowcy" zgięta do tyło antena CB. W bagażniku wiózł jakiś tobół który latał do przodu i do tyłu kiedy typ się ze mną "droczył"... pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 31 Marca 2009 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2009 U mnie było bordowe S60, ale też WB.......
Waluś Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 no nie wytrzymałem !YES mam nadzieję że ludzie w około ze mnie sie nie ?miali bardzo, bo taka pogoda że musiałem nawin?ć choć z 1 km. Więc nie mog?c się doczekać plastików które s? u lakiernika co do jednej sztuki hehe zasiadłem i się przejechałem po okolicy, gdzie nie ma samochodów i policji, bo nie było do czego lamp podczepić haha, ale dzisiaj wybrałem kolor i do końca tygodnia może odbiore
Administrator Artix Opublikowano 12 Października 2009 Administrator Opublikowano 12 Października 2009 Niestety od środy w Warszawie polecam jazde na oponach zimowych. Niestety mocne opady sniegu beda przyczyna do przymkniecia sezonu, ehhh Emka w przyszlym roku prosze o przymykanie sezonu w grudniu bo zdaje sie ze skoro oficjalnie przymknelismy sezon to snieg moze juz padac. Ehh bura suka zima !scooter
Sympatycy orzech Opublikowano 12 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2009 Zakopane już pod śniegiem. Bura suka przyszła
Marynarz Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Ło matko, ja już całkiem zapomniałem o tym temacie... i znowu zagości na parę miesięcy !sciana No ale patrzeć z drugiej strony to wiosna już za ....... !czary
Mareczek Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Zakopane już pod śniegiem. Bura suka przyszła Jaka zima ( chyba szron w lodówce) na >> http://www.traxelektronik.pl/pogoda/kamery..._hst.php?ns=234
Rekomendowane odpowiedzi