Klubowicze Profesor Opublikowano 14 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Marca 2009 U mnie też nareszcie wiosna (mam nadzieję, że zima nie wróci) Pozdrówko!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Marca 2009 Administrator Opublikowano 14 Marca 2009 W Wawie dzi? "prawie" jak lato... 12 stopni pokazał komp. Dużo jedno?ladów na drogach. Widziałem kilku oszołomów na sportach. Jeden mnie powalił- kurteczka letnia, adidasy i kask jet !happybth . Przeleciał przez skrzyżowanie i miał na budziku cirka 160 km/h w ?rodku miasta . Zaraz się zaczn? informacje o pierwszych ofiarach tego sezonu !happybth . Otarłem się też o Smoka.Wawelskiego w okolicach Łomianek. Sun?ł pięknym T-maxem !kiss . Pozdro.
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 14 Marca 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Marca 2009 Hehe, zrobiłem sobie rzeczywi?cie spokojn? objazdówkę przez Roztokę, a potem gdańsk? przez Łomianki. Niestety Cie nie zauważyłem Mariuszu PS. Wykrakałe? Mariusz... już sie jeden pan na scigu rozwalił, na Modlińskiej.
prodzyn Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Znowu wrócił ?nieg !scooter buuuuuu, a takie plany na fajne traski były. Kto? wie, czy taka pogoda ma długo u nas zago?cić?
ptaku_1 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 A ja wczoraj rozpoczelem sezon, co prawda na sprzecie z litera L, ale sie liczy !scooter Swoja droga myslalem ze jak 2 sezony przesmigalem 50 to bedzi mi latwiej i tu sie pomylilem. Mimo pogody momentalnie sie spocilem w czasie slalomiku uzywajac tylko jednej reki !TOMCAT
teston Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Znowu wrócił ?nieg !TOMCAT buuuuuu, a takie plany na fajne traski były. Kto? wie, czy taka pogoda ma długo u nas zago?cić? A u nas kropi, biedna Yamaszka stoi pod prac? i moknie, a że już zmokła to nawet nie warto jej przykrywać. A na kolejne dni zapowiadaj? ?nieg. Bura suka !scooter
Gość gepard73 Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Dzisiaj jad?c w jedn? stronę złapała mnie ?nieżyca, cały skuter miałem w ?niegu, a z powrotem jak wracałem leżał ?nieg i lód na drogach, jazda masakryczna, musiałem się wspierać nogami żeby nie zaliczyć gleby, niech ta wiosna już wraca
Klubowicze Karolina Opublikowano 24 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2009 Znowu wrócił ?nieg !YES buuuuuu (...) Kto? wie, czy taka pogoda ma długo u nas zago?cić? Mówi?, że od soboty będzie 15 stopni. Przynajmniej we Wrocławiu !happybth
Marynarz Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Wła?nie wróciłem do domu, cały biały jak bałwan... sypie jak na syberii !happybth !YES !happybth !happybth
Administrator Artix Opublikowano 24 Marca 2009 Administrator Opublikowano 24 Marca 2009 Znowu wrócił ?nieg !YES buuuuuu (...) Kto? wie, czy taka pogoda ma długo u nas zago?cić? Mówi?, że od soboty będzie 15 stopni. Przynajmniej we Wrocławiu !happybth Ide z tej rozpaczy ulepic balwana, ehhh wszystko przez to ze klimat sie ociepla inaczej do dzis jezdzil bym do pracy skuterem .... ale snieznym
Klubowicze robson Opublikowano 24 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2009 Ja też niedawno wróciłem z roboty !YES - ogólnie na drodze masakra , temperatura minus 3C i zamarzaj?cy ?nieg !happybth . Toruńskie ulice to jedna ?lizgawka , "jedynka" już lepiej , zd?żyli posypać !happybth , ale od krzyżówki "ciechocińskiej" jest takie wzniesienie z kilkoma zakrętami - już my?lałem że się poddam , normalnie nie mogłem podjechać , tył po prostu sobie odjeżdżał , ale jako? miękkim poboczem po ?niegu powolutku dotarłem szczę?liwie do domu !happybth . W normalnych warunkach przejeżdżam ten odcinek 30km w jakie? 25 -30 minut , dzisiaj w godzinę !happybth !happybth
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Marca 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2009 Przed paroma minutami widziałem kolesia na pięćdziesi?tce całego za?nieżonego. Co za wiosna !happybth Pociesza mnie prognoza na pocz?tek kwietnia - w Warszawce ~20 stopni. Chociaż podobno prognozy na więcej niż 3 dni do przodu to wróżenie z fusów... pzdr i byle do wiosny
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Marca 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2009 Do du.. z tak? wiosn? Pada cały czas jakie? białe badziewie !happybth
Gość Dragon Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Do du.. z tak? wiosn? Pada cały czas jakie? białe badziewie !happybth A w górach ponad 3 metry... Patrz?c na Twój avatar mam wrażenie, że jestem na forum dla niepełnosprawnych... !piwko
Niunio Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Dzisiejsza pogoda mnie powaliła. Bardzo szybko przeprosiłem mój samochód i powiedziałem, że nie nadszedł dla niego jeszcze czas snu letniego
dr.big Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Wczoraj w polnocno- zachodniej czesci kraju zawieje sniezne. I to jakie !happybth . Dzisiaj w nocy w Berlinie bylo -4, ale od rana slonce .
Gość jj23 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Doł?czam się do narzekań na klimat ale podobno s? kraje gdzie zima pojawia się symbolicznie a lato trwa prawie cały rok-czy wszyscy by tego chcieli ?
MISIEK Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 W sobotę, w pierwszy dzień wiosny P.E.S. utopił symbol burej suki zimy czyli marzannę, wcze?niej j? jeszcze podpalaj?c !happybth - a płyń paskudo daleko na północ... No i zem?ciła się wczoraj paskuda... ?nieg, deszcz i grad padał poziomo. Wszystko to zamarzało w błyskawicznym tempie zamieniaj?c się w lodow? skorupę. Mam nadzieję, że to było ostatnie jej tchnienie... w sobote ma być ponoć ok. 10 stopni -na plusie oczywi?cie.
Niunio Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Wczoraj kupiłem AN 650 i musiałem przyprowadzić go z pod Warszawy do garażu w centrum. Ledwo mi się to udało. Wstrzeliłem się na ostatni? chwilę przed atakiem nawałnicy ?nieżnej ok. godz. 20.
teston Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Lito?ci, niech to cholerstwo już przestanie sypać. Co spłynie i trochę wyschnie to znowu dowali. Gdzie to "ocieplenie klimatu" ? Napiszcie proszę, że u Was już nie pada !happybth
eMKa Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 A ja proszę kolegów nie mog?c się doczekać wiosny wyruszyłem w drogę tuż przed ni? (19 III) i tak sobie my?lę, że pani Zima się lekko... zdenerwowała. Wsiadłem na Majeczkę w słonecznej temperaturze +4 i ruszyłem do Dobrej (koło Szczecina, ponad 200 ode mnie). Niestety wiatr nieco przeszkadzał. A powrót do domciu w temperaturze ok. 0, mokrej nawierzchni i lekkim ?nieżku był naznaczony... dyskomfortem. Ale "twardym trzeba być nie mientkim", więc niech "Bura" wie, że nawet jej biały kieł, który pokazała nas nie odstraszy i nie zastraszy. Nie damy się! !piwko. A narazie !piwko katamaran.
MISIEK Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 W Poznaniu z tego całego białego "badziewia", które wczoraj leciało poziomo, zostało juz tylko kilka procent. Słonko nie dało szans... !w00t Hurrraaa... w sobotę ma być nawet do 10 stopni na plusie, co oznacza kolejne "przewietrzenie skuterków" w klubowym gronie. Cosik czuję, że to wczorajszy dzień to już była agonia Pani Zimy !piwko Pozdrawiam wszystkich i życzę duuuuuużo słońca w najbliższych dniach. !piwko
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 25 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2009 Tak -Misiek -masz racje- za słabo "sukę" polali?my.
Gość oldmiras Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 A ja mialem jutro przywiezc swoj sprzecik z Ciechanowa, a tu ten, rwał jego nać, ?nieżek !piwko Mam nadzieję, że w sobotę rano już będzie sucho na drodze... echhh
Rekomendowane odpowiedzi