Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W nocy min. -2°C w dzien +3°C, dzisiaj ma byc w nocy podobnie, troche sniegu jeszcze lezy, ale podejrzewam, ze jutro juz

go nie bedzie (zapowiedz na dzien +5°C).

Opublikowano

"Jes Jes Jes!!" Jak to pewien ex premier krzyczał !w00t Jutro myjemy, pucujemy, woskujemy i heja w ?wiat!

• Klubowicze
Opublikowano

A u mnie niestety wła?nie w nocy znów dopadało, ale już nie długo do kalendarzowej wiosny

Opublikowano

Wiosna zdecydowanie idzie !wchair , dzisiaj na drogach widzialem kilkanascie jednosladow. Temp. ok. +7°C i sucho ...

Opublikowano

Witam :lol: .

Bigu szamania dała się przekupić , za 10 !wchair temat załatwiony .

Taki bohater ten szaman , a nic w Nim z biznesmena :lol: .

Tak jak w temacie wiosna idzie :lol::lol: .

• Klubowicze
Opublikowano

W Bydzi dzisiaj padał deszcz ze ?niegiem Jak ja chcę wiosny, te korki mnie zabijaj?

Opublikowano

I we Wrocławiu podczas jazdy 20km naliczyłem z 8 jedno?ladów. 1 ?cig, reszta skuterki małe. |nieg ładnie się stopił niemal cały. Niech tylko popada i sól do końca zmyje z jezdni! (choć ja i tak ?migam cały czas !wchair - tylko nie chce mi się myć skuta co dwa dni, heh).

• Klubowicze
Opublikowano
W Bydzi dzisiaj padał deszcz ze ?niegiem Jak ja chcę wiosny, te korki mnie zabijaj?

Mówisz Fundi korki w Bydzi , ja już prawie zapomniałem jak się jezdzi !wchair :lol::lol:

Opublikowano

Mam nadzieje ze to juz Pani Wiosna pierwsze kroki postawila, w koncu musze dokonczyc swoje prawko.

Gość krisbuli
Opublikowano

No panowie to ja sie pochwale +11 w dzien noc 4 + - tylko ze to w Angoli przekletej !scooter ,ale w kwietniu do polszy na urlopik hehehehe bewnie bedzie juz ladnie

• Sympatycy
Opublikowano

krisbuli domy?lam się że na urlopik zakołujesz !scooter chyba że to troszkę za daleko :lol:

Gość krisbuli
Opublikowano

Taaa zakoluje ale autem z rodzinka ,zona sie zniesci na skuta -ale gdzie malego wsadzic !scooter ???????? Moze jak kupie cod wiekszego( sa plany ) :lol:

Opublikowano

U mnie już sezon 2009 rozpoczęty !scooter

Opublikowano

Oj bura, oj suka. Stwirdziłem że skoro w nocy nie było mrozu, to jadę !scooter i przyjechałem. Tylko to białe paskudztwo strasznie sypało po oczach.

Opublikowano

U nas we Wrocławiu sypie - ale deszczem od rana ostro! Sól pozmywa chociaż !scooter

Opublikowano

Po?migałem dzi?, ze 20 kilometrów. Pojechalem tez na myjnie i odswierzylem pojazd.

Aura ma sie ponoc utrzymac. Dla mnie sezon otwarty:-)

Opublikowano

We Wrocławiu widziałem całe stada na moto, ale samych dawców... Akurat mieszkam przy Hallera i co chwilkę kto? na kole. Strzeliłem 80 km (Wrocław-Ole?nica-Wrocław-Bielany) i widziałem może 2 skutery. Sezon u mnie otwarty już wczoraj ;)

Opublikowano

Mam tak? nadzieję, że skoro własnie dzisiaj odpaliłem Xcitinga i zaliczyłem swoj? pierwsz? wycieczke... zima juz nie przyjdzie !!!

Paaa... paaa, bura s... ;)

Pogoda w Poznaniu zachęcała dzi? do wyjazdu, wiele maszyn kr?żyło dzi? po mie?cie i okolicach.

:);):):):P

Opublikowano
Mam tak? nadzieję, że skoro własnie dzisiaj odpaliłem Xcitinga i zaliczyłem swoj? pierwsz? wycieczke...

A czy masz problemy z odpalaniem je?li temp. spada poniżej zera?

Wracaj?c do tematu... fajnie, ja swoj? zimow? jazdę zaliczyłem 7 lutego, wtedy miałem pogodę. Dzi? tylko przepaliłem go w garażu. Na podwórku dalej zalega ?nieg a popołudniu na jezdniach zrobiła się szklanka (samochody tańczyły na drodze, jeden ze słupem) więc nie ryzykowałem. Ale niech ta zima się skończy...

Gość gepard73
Opublikowano
Mam tak? nadzieję, że skoro własnie dzisiaj odpaliłem Xcitinga i zaliczyłem swoj? pierwsz? wycieczke... zima juz nie przyjdzie !!!

Paaa... paaa, bura s... :P

Pogoda w Poznaniu zachęcała dzi? do wyjazdu, wiele maszyn kr?żyło dzi? po mie?cie i okolicach.

:P:D:D:P:P

Potwierdzam, pogoda była dobra w Poznaniu więc też ?mign?łem sobie ok 60km, jutro może znowu gdzie? się wybiorę i pojeżdżę po okolicy :P

• Klubowicze
Opublikowano

W szczecinie też było super - również mała przejażdżka ponad 50 km.

Gość gepard73
Opublikowano

Dzisiaj mała wycieczka i z dojazdem do domu 100km pękła !scooter , ale wczoraj było cieplej.

Opublikowano
Mam tak? nadzieję, że skoro własnie dzisiaj odpaliłem Xcitinga i zaliczyłem swoj? pierwsz? wycieczke...

A czy masz problemy z odpalaniem je?li temp. spada poniżej zera?

Nigdy ! Bo jeszcze nie odpalałem w temperaturze ujemnej !OK

Nie przepalam skutera w zimie !!! Tylko go odpowiednio "konserwuję" !scooter

Xciting spał od paĽdziernika aż do wczoraj... i odpalił rewelacyjnie -praktycznie na cyknięcie !YES

Dzisiaj mieli?my w planie klubowe ?miganie... ale temperatura -tylko 3 stopnie na plusie skutecznie zniechęciła do wyjazdu...

Opublikowano

Wczoraj i dzisiaj pierwsze wiosenne 100km-bylo super