dr.big Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 W nocy min. -2°C w dzien +3°C, dzisiaj ma byc w nocy podobnie, troche sniegu jeszcze lezy, ale podejrzewam, ze jutro juz go nie bedzie (zapowiedz na dzien +5°C).
misioooo Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 "Jes Jes Jes!!" Jak to pewien ex premier krzyczał !w00t Jutro myjemy, pucujemy, woskujemy i heja w ?wiat!
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2009 A u mnie niestety wła?nie w nocy znów dopadało, ale już nie długo do kalendarzowej wiosny
dr.big Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Wiosna zdecydowanie idzie !wchair , dzisiaj na drogach widzialem kilkanascie jednosladow. Temp. ok. +7°C i sucho ...
upiór Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Witam . Bigu szamania dała się przekupić , za 10 !wchair temat załatwiony . Taki bohater ten szaman , a nic w Nim z biznesmena . Tak jak w temacie wiosna idzie .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2009 W Bydzi dzisiaj padał deszcz ze ?niegiem Jak ja chcę wiosny, te korki mnie zabijaj?
misioooo Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 I we Wrocławiu podczas jazdy 20km naliczyłem z 8 jedno?ladów. 1 ?cig, reszta skuterki małe. |nieg ładnie się stopił niemal cały. Niech tylko popada i sól do końca zmyje z jezdni! (choć ja i tak ?migam cały czas !wchair - tylko nie chce mi się myć skuta co dwa dni, heh).
Klubowicze robson Opublikowano 25 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2009 W Bydzi dzisiaj padał deszcz ze ?niegiem Jak ja chcę wiosny, te korki mnie zabijaj? Mówisz Fundi korki w Bydzi , ja już prawie zapomniałem jak się jezdzi !wchair
ptaku_1 Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Mam nadzieje ze to juz Pani Wiosna pierwsze kroki postawila, w koncu musze dokonczyc swoje prawko.
Gość krisbuli Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 No panowie to ja sie pochwale +11 w dzien noc 4 + - tylko ze to w Angoli przekletej !scooter ,ale w kwietniu do polszy na urlopik hehehehe bewnie bedzie juz ladnie
Sympatycy siemik Opublikowano 25 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2009 krisbuli domy?lam się że na urlopik zakołujesz !scooter chyba że to troszkę za daleko
Gość krisbuli Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Taaa zakoluje ale autem z rodzinka ,zona sie zniesci na skuta -ale gdzie malego wsadzic !scooter ???????? Moze jak kupie cod wiekszego( sa plany )
.B. Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 U mnie już sezon 2009 rozpoczęty !scooter
teston Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Oj bura, oj suka. Stwirdziłem że skoro w nocy nie było mrozu, to jadę !scooter i przyjechałem. Tylko to białe paskudztwo strasznie sypało po oczach.
misioooo Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 U nas we Wrocławiu sypie - ale deszczem od rana ostro! Sól pozmywa chociaż !scooter
Glub Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Po?migałem dzi?, ze 20 kilometrów. Pojechalem tez na myjnie i odswierzylem pojazd. Aura ma sie ponoc utrzymac. Dla mnie sezon otwarty:-)
.B. Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 We Wrocławiu widziałem całe stada na moto, ale samych dawców... Akurat mieszkam przy Hallera i co chwilkę kto? na kole. Strzeliłem 80 km (Wrocław-Ole?nica-Wrocław-Bielany) i widziałem może 2 skutery. Sezon u mnie otwarty już wczoraj
MISIEK Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Mam tak? nadzieję, że skoro własnie dzisiaj odpaliłem Xcitinga i zaliczyłem swoj? pierwsz? wycieczke... zima juz nie przyjdzie !!! Paaa... paaa, bura s... Pogoda w Poznaniu zachęcała dzi? do wyjazdu, wiele maszyn kr?żyło dzi? po mie?cie i okolicach.
prodzyn Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Mam tak? nadzieję, że skoro własnie dzisiaj odpaliłem Xcitinga i zaliczyłem swoj? pierwsz? wycieczke... A czy masz problemy z odpalaniem je?li temp. spada poniżej zera? Wracaj?c do tematu... fajnie, ja swoj? zimow? jazdę zaliczyłem 7 lutego, wtedy miałem pogodę. Dzi? tylko przepaliłem go w garażu. Na podwórku dalej zalega ?nieg a popołudniu na jezdniach zrobiła się szklanka (samochody tańczyły na drodze, jeden ze słupem) więc nie ryzykowałem. Ale niech ta zima się skończy...
Gość gepard73 Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Mam tak? nadzieję, że skoro własnie dzisiaj odpaliłem Xcitinga i zaliczyłem swoj? pierwsz? wycieczke... zima juz nie przyjdzie !!!Paaa... paaa, bura s... Pogoda w Poznaniu zachęcała dzi? do wyjazdu, wiele maszyn kr?żyło dzi? po mie?cie i okolicach. Potwierdzam, pogoda była dobra w Poznaniu więc też ?mign?łem sobie ok 60km, jutro może znowu gdzie? się wybiorę i pojeżdżę po okolicy
Klubowicze bilety Opublikowano 28 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2009 W szczecinie też było super - również mała przejażdżka ponad 50 km.
Gość gepard73 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Dzisiaj mała wycieczka i z dojazdem do domu 100km pękła !scooter , ale wczoraj było cieplej.
MISIEK Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Mam tak? nadzieję, że skoro własnie dzisiaj odpaliłem Xcitinga i zaliczyłem swoj? pierwsz? wycieczke... A czy masz problemy z odpalaniem je?li temp. spada poniżej zera? Nigdy ! Bo jeszcze nie odpalałem w temperaturze ujemnej !OK Nie przepalam skutera w zimie !!! Tylko go odpowiednio "konserwuję" !scooter Xciting spał od paĽdziernika aż do wczoraj... i odpalił rewelacyjnie -praktycznie na cyknięcie !YES Dzisiaj mieli?my w planie klubowe ?miganie... ale temperatura -tylko 3 stopnie na plusie skutecznie zniechęciła do wyjazdu...
Bob Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Wczoraj i dzisiaj pierwsze wiosenne 100km-bylo super
Rekomendowane odpowiedzi