misioooo Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 We Wrocławiu wczoraj się nieco wypogodziło. Słoneczko wyszło, temperatura troszkę była ponad 0 stopni. Dzi? - ?licznie! Nie wiem - może z 8 stopni na plusie było. Wszystko się rozmarzło i odparowało na słoneczku. Tylko troszkę wilgotno, ale na zimowych kapciach - jeĽdzi się elegancko! (Heidenauki rewelacyjnie w moim przypadku spisuj? się na mokrej nawierzchni i na torach tramwajowych).
Klubowicze robson Opublikowano 27 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2008 Robsonku, Ty wymiękasz? Ja tam jeżdżę i "sieję" zdziwienie na twarzach co niektórych. Oczywi?cie unikam białego zbitego i przezroczystego szklistego, bo po tym bez kolców raczej jeĽdzić się nie da i o glebę bardzo łatwo. Przy odrobinie czarnego asfaltu i błotka po?niegowego da się jeszcze jako? prowadzić, chociaż prędko?ci do zawrotnych nie należ?. W tych warunkach zimówka sprawdza się całkiem nieĽle. Pozdrawiam Twardzieli i Miętczaków P.S. Od jutra podobno będzie lepiej. Jest 7.25 na termometrze +5 , trochę wilgotno - zaraz ide do garażu i jadę do roboty pierwszy raz od tygodnia !OKK
upiór Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 No Agnus szacun za jazde . Ale czy Ty napewno robisz tak całkiem dobrze , sól i woda to szok dla !scooter . No chyba że za każdym powrotem myjesz maszyne . A jeżeli nie , to wiosna zleci na naprawach . Mi osobiscie szkoda by było SW , ale to ty pomykasz i Ty odpowiadasz za tak zacny i marke jak YAMAHA .
dzialkowiec Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 dziś całkiem sympatycznie w wawie - w końcu od tygodnia się wyspałem bo jadąc puszką do roboty muszę wstać godzine wcześniej !scooter Gwiazdy na niebie mówią, że jeszcze z tydzień na pewno tak będzie...
Dzięgiel Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 Ja i żoneczka też dzisiaj po?migali?my na sqtach.Temperatura w Zabrzu +4,czyli prawie wiosna !happybth .Oby tak dalej !happybth
Gość bonczek_hydroforgroup Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Dzi? 5 na plusie, akumulator założyłem i 30 km zrobiłem by gnaty i forsajta rozruszać. Niedziela-drogi puste, tylko ciut ?lisko. Generalnie można smigać. Pozdrawiam bonk
Gość mzyka Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Dzi? wiele osób powyci?gało jedno?lady, sporo tego na mie?cie, mnie też to dopadło, trzeba było do zimowego garażu się przeprowadzić. Jazda w tak? pogodę do przyjemno?ci nie należy !V opony nie takie..... byle do wiosny:)
Sympatycy orzech Opublikowano 12 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 12 Grudnia 2008 Mnie korki dobiły ostatnimi czasy i byłem zmuszony przesi??ć się na skuter. Już zapomniałej jak to jest !happybth
Klubowicze robson Opublikowano 12 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2008 Ja też ?migam codziennie , miałem tylko kilka dni przerwy , oby taka pogoda jak dzisiaj utrzymała się jak najdłużej i powtórzę sezon 2005 / 2006 - tylko 1,5 miesi?ca bez jazdy !placz1
Gość bonczek_hydroforgroup Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Ja też ?migam codziennie , miałem tylko kilka dni przerwy , oby taka pogoda jak dzisiaj utrzymała się jak najdłużej i powtórzę sezon 2005 / 2006 - tylko 1,5 miesi?ca bez jazdy !placz1 Melduję, że cały tydzień na skuterze przejeĽdziłem i zamierzam dalej ?migać. Kupiłem tylko nieprofesjonaln? militarna kominiarkę za 18 pln która lepiej się sprawuje niż profesjonalna motocyklowa za 48!!
Gość Ombre Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 No to podziwiam Skuterowców Zimowców. !happybth Ja poniżej 10plus wymiękam. Pozdro Ombre !happybth
misioooo Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 A dzi? we Wrocławiu się niemal cała reszta białego g**na roztopiła - jutro czas bzyka odkurzyć! Mam już dosyć komunikacji niby-miejskiej i niby-nie-stoj?cej-w-korkach.
MISIEK Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ja poniżej 10plus wymiękam. aha! ja też ! A dzi? we Wrocławiu się niemal cała reszta białego g**na roztopiła - jutro czas bzyka odkurzyć! Mam już dosyć komunikacji niby-miejskiej i niby-nie-stoj?cej-w-korkach. Hmm... pogoda taka, że nawet psa !scooter nie wyrzucisz na podwórko... a i skutera szkoda wlec po tej "solance" !happybth drogowej
misioooo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Mi?ku skuter to dopiero będzie. Na razie pierdziawka/wozityłek czy jak to się zwie. Umycie tego to nie więcej niż 20 minut z g?bk? w ręku i się wypucuje jak trzeba po solance! Ważniejsze, że korki ominę i przestanę tracić po 2-4h dziennie na jazdę ?rodkami komunikacji na 4oo lub więcej...
Administrator Artix Opublikowano 21 Stycznia 2009 Administrator Opublikowano 21 Stycznia 2009 Podczas zimowej jazdy nie jest problem umyc to co widac, ale umyc to czego nie widac. Tylko jedna pelna zime przejezdzilem i na wiosne jak zdjalem plastiki to 3 dni czyscilem po sladach zimy skuter w kazdym zakamarku i to mnie skutecznie zniechecilo do jazdy zima, a raczej do jazdy kiedy na drogach zalega mieszanina soli i srodkow chemicznych.
ptaku_1 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 A ja wła?nie skończyłem teorie w pro-motorze i z utęsknieniem wygl?dam nagłej poprawy pogody aby zacz?ć jazdy, póĽniej egzamin, plastik do portfela jaki? zakup (być może od zaprzyjaĽnionego forumowicza) i hej do przodu...........ahhhh rozmarzyłem się. P.S. Już mi się ?ni co drugi dzień Majeczka, a kobita się w?cieka że ja teraz tylko o jednym gadam !guns)
misioooo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Moja się przyzwyczaiła - i jak zaakceptowała nieuniknione - to jako? przestałem non stop nawijać o jednym !happybth
Glub Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Wyprowadziłem dzi? SYMa na spacer:) tak z 50 kilosów pękło. szkoda tylko że mokro. niech no się tylko wysuszy to w tych temperaturach już da się jeĽdzić.
dzialkowiec Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 dzi? zebrało mi się na przygotowanie do sezonu - wymiana klocków, oleju, sprawdzenie płynów itd. Aku zapi?łem, koła podpompowałem i wyleciałem na wawe rozruszać ko?ci i dotrzeć klocki. Fajnie było, nawet nie zmarzłem i z 10 jedno?ladów min?łem !happybth Wszystko zaczyna wracać do normy !happybth Nawin?łem z 50km, co było fajnym niedzielnym relaksem. Potem tankowanie i banan na twarzy - w tamtym roku za pełny bak płaciło się znacznie więcej niż teraz !happybth
Marynarz Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 no i ja powoli czynię przygotowania do sezonu, pasek już zamówiony i jedzie do mnie, potem przegl?d, ubezpieczenie (cholera wszystko się wła?nie pokończyło) i już będziemy się spotykać na naszych !happybth gdzie? w trasie !happybth
Gość gepard73 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Dzi? była wspaniała pogoda, na prawdę można było się nieĽle pobujać na skuterku, bez obawy o po?lizg, ja nakręciłem przeszło 50km, ale na ogół tyle robię, tylko dzi? miałem z tego na prawdę duż? frajdę, w końcu mogłem sprawdzić swoj? maszynkę !happybth
dr.big Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ja dalej czekam na lepsza pogode, a przede wszystkim na deszcze, ktore zmyja z drog uzywane tam przez tygodnie srodki chemiczne. Temperatura wczoraj byla calkiem ok. ~7°C, sucho i slonce. Na razie przeprowadzam pare sensownych modernizacji i czekam na zamowione akcesoryjne czesci, wiecej na temat bedzie pozniej w temacie Tmaxa !sciana ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Stycznia 2009 Administrator Opublikowano 26 Stycznia 2009 Pogoda w Zakopanem jest dzi? na tyle ciekawa, że w zasadzie ze skutera ?nieżnego mógłbym się przesi??ć na kołowy Cały ?nieg spłyn?ł do potoków i strumyków... a na Słowacji jest jeszcze gorzej !sciana Jedyny twardy jest Krzytro- wczoraj jeĽdził na nartach po błocie Pozdrowienia z Tater- HEJ!
eMKa Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 !TAZ !OKK !OK !OK - tak się wygl?da PO ponad miesięcznej ascezie polegaj?cej na niejeżdżeniu Majeczk?. Pogoda: - zachmurzenie 1 (oktan) do bezchmurnego - podstawa chmur 0,5 (km) - widzialno?ć 20 (km) - wiatr S 0,5 (m/s) - ci?nienie 1020 (hPa) - wilgotno?ć 85 (%) - temperatura 3 (C ) No to jak mogłem usiedzieć na... miejscu . Wsiadłem, odpaliłem, pojechałem! Cel - Koszalin. Razem wyszła setka kilometrów. Nie zamieniłbym jej na ŻADNˇ inn? setkę .
Marynarz Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 !TAZ !OKK !OK !OK - tak się wygl?da PO ponad miesięcznej ascezie polegaj?cej na niejeżdżeniu Majeczk?.Pogoda: - zachmurzenie 1 (oktan) do bezchmurnego - podstawa chmur 0,5 (km) - widzialno?ć 20 (km) - wiatr S 0,5 (m/s) - ci?nienie 1020 (hPa) - wilgotno?ć 85 (%) - temperatura 3 (C ) No to jak mogłem usiedzieć na... miejscu . Wsiadłem, odpaliłem, pojechałem! Cel - Koszalin. Razem wyszła setka kilometrów. Nie zamieniłbym jej na ŻADNˇ inn? setkę . prrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....................... szalony ty
Rekomendowane odpowiedzi