Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 15 Marca 2017 Użytkownicy Opublikowano 15 Marca 2017 6 godzin temu, EndriuBis napisał: Kurcze Zicoo, ja też tak chcę A te narty to jakieś nowe Regle z Polsportu Nie Regle tylko Salomony i nie z Polsportu tylko z Wypożyczalni. Jak coś to wbijaj to pojeździmy. A stare Polsporty i to w super stanie trzymam jeszcze w garażu.
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 19 Marca 2017 Użytkownicy Opublikowano 19 Marca 2017 Bura nie odpuszcza, dzisiaj w drodze do pracy Wysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 19 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2017 U mnie wczoraj padał deszcz (zresztą dziś też), tyle że w nocy złapał mróz i myślałem, że Smarta będę łomem otwierał... Kompletnie go zamroziło, ale dobrze, że zamki i linki w drzwiach naoliwiłem, bo po paru delikatnych pociągnięciach klamki, odpuścił... Na wtorek jednak planuję już na nockę motórem jechać...
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Kwietnia 2017 No i proszę. Na Podkarpaciu od rana jak w przysłowiu: Kwiecień - plecień - zima wróciła - sypie śnieg. Ponoć im dalej na zachód - to jeszcze gorzej. A ja we wszystkich puszkach (służbowych i prywatnych) zmieniłem już opony na letnie
dziadzia Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 u mnie dzisiaj również cały samochód zasypany fotki nie zrobiłem bo jak rano wstaje do pracy to nawet nie wiem jak się nazywam a opon jeszcze nie zmieniłem, bo nygustwo mnie dopadło i wyszło mi na dobre he he.
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Użytkownicy Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Witki opadają. Dzisiaj w południe. I nie pytajcie gdzie mnie licho ciągnie. Wysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka
Testowy Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 U mnie ok 20:00 wyglądało to tak... A śnieg pada dopiero od 5 godzin... Prognozy mówią o ciągłych intensywnych opadach do jutrzejszego ranka... Ja nie chcę
Klubowicze kenobi Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Ale długo nie posiedzi ....chyba...
Tomii Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 A podobno klimat się ociepla, chyba w ...... Afryce ...
BURISMAN Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 To jest pogoda do jazdy skuterem, ale tylko białym, lub w odcieniu białej perły .
BURISMAN Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Może być śnieżny, ale koniecznie musi być biały . Dziś w Żorach na rozpoczęcie sezonu motocyklowego była msza w kościele, a potem przejazd motocykli przez miasto. Niestety liczebnie było cieniutko w porównaniu z innymi latami, pewnie pogoda się do tego przyczyniła .
dziadzia Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Godź. 9,55 normalnie zaraz idę na odkryty basen hi hi
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Maja 2017 Administrator Opublikowano 9 Maja 2017 W Stolicy właśnie pada śnieg 9 maja.......... słowa to za mało ........ ale na piątek zapowiadane jest 20 stC
Użytkownicy Vince Opublikowano 9 Maja 2017 Użytkownicy Opublikowano 9 Maja 2017 No bo Władimir Władimirowicz rozkazał z okazji rocznicy zakończenia wojny, jak co roku, rozgonić chmury nad Moskwą. I tak rozpędzali że aż do Polski je pogonili.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
BURISMAN Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 Anomalia pogodowe miały być początkiem końca świata, więc pewnie to się już sprawdza . Bliżej jednak jestem do teorii spiskowej, że te chmury znad Moskwy nad Warszawę przyszły, bo gdyby brzoza pod Smoleńskiem nie została ścięta, to by je zatrzymała po tamtej stronie Bugu. Kto to wie, co może być przyczyną takich zmian pogodowych, jedno jest pewne, czereśni w tym roku nie będzie, bo tak w TV dziś mówili, a głupich ludzi w TV nie pokazują .
dziadzia Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 Przed chwileczką jechałem z pracy, na wyświetlaczu +1 to chyba jakiś żart normalnie!!!
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 9 Maja 2017 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2017 18 minut temu, dziadzia napisał: Przed chwileczką jechałem z pracy, na wyświetlaczu +1 to chyba jakiś żart normalnie!!! Oby się sprawdziły prognozy,że jutro to ostatni dzień tej pizdziawy....
dziadzia Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 Szymon wiele bym dał żeby tak było, od nas to nawet wiosna się odwróciła hi hi.
Gość Robert JAPAN Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 do katowic na moto jechałem wczoraj to śniegiem waliło. Masakra. Takich cudów w maju nie widzialem
zbys.ko Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Tak obecnie jest na MAZURACH sypie ostro i tylko +4 co za pogoda
dziadzia Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Zbys.ko a prezenty kupiłeś już pod choikę ?
Rekomendowane odpowiedzi