Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy
Opublikowano
6 godzin temu, EndriuBis napisał:

Kurcze Zicoo, ja też tak chcę :o    A te narty to jakieś nowe Regle z Polsportu :D 

Nie Regle tylko Salomony i nie z  Polsportu tylko z Wypożyczalni. Jak coś to wbijaj to pojeździmy. A stare Polsporty i to w super stanie trzymam jeszcze w garażu.

Opublikowano

U mnie bura chyba już odpuściła !

• Użytkownicy
Opublikowano

Bura nie odpuszcza, dzisiaj w drodze do pracy 5e864286b419bf786d2ce5b2e5757a1f.jpg70da73dd36715ad4ebc22d42b052c451.jpg

Wysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano

U mnie wczoraj padał deszcz (zresztą dziś też), tyle że w nocy złapał mróz i myślałem, że Smarta będę łomem otwierał... Kompletnie go zamroziło, ale dobrze, że zamki i linki w drzwiach naoliwiłem, bo po paru delikatnych pociągnięciach klamki, odpuścił... Na wtorek jednak planuję już na nockę motórem jechać...

• 5 tygodni później...
  • Użytkownicy+
Opublikowano

No i proszę. Na Podkarpaciu od rana jak w przysłowiu: Kwiecień - plecień - zima wróciła - sypie śnieg.  Ponoć im dalej na zachód - to jeszcze gorzej. A ja we wszystkich puszkach (służbowych i prywatnych) zmieniłem już opony na letnie :(  

Opublikowano

u mnie dzisiaj również cały samochód zasypany fotki nie zrobiłem bo jak rano wstaje do pracy to nawet  nie wiem jak się nazywam :D a opon jeszcze nie zmieniłem, bo nygustwo mnie dopadło i wyszło mi na dobre he he.

• Użytkownicy
Opublikowano

Witki opadają. Dzisiaj w południe. I nie pytajcie gdzie mnie licho ciągnie. 415f605558e8d11eaf03ee43fd3994cb.jpg

Wysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

U mnie ok 20:00 wyglądało to tak... A śnieg pada dopiero od 5 godzin... Prognozy mówią o ciągłych intensywnych opadach do jutrzejszego ranka...

Ja nie chcę !sciana!placz1

P_20170418_195847-2.jpg

Opublikowano

No i wróciła ... franca jedna ...

• Klubowicze
Opublikowano

Ale długo nie posiedzi :D....chyba...:unsure:

Opublikowano

A podobno klimat się ociepla,  chyba w ...... Afryce ...

Opublikowano

To jest pogoda do jazdy skuterem, ale tylko białym, lub w odcieniu białej perły :D.

Opublikowano

Chyba, kurcze, śnieżnym...

Opublikowano

Może być śnieżny, ale koniecznie musi być biały :D.

Dziś w Żorach na rozpoczęcie sezonu motocyklowego była msza w kościele, a potem przejazd motocykli przez miasto. Niestety liczebnie było cieniutko w porównaniu z innymi latami, pewnie pogoda się do tego przyczyniła :(.

Opublikowano

IMG_20170423_071234.jpeg

Opublikowano

Godź. 9,55 normalnie zaraz idę na odkryty basen hi hi 

IMG_20170423_094906824.jpg

• 3 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

W Stolicy właśnie pada śnieg :blink:

9 maja.......... słowa to za mało :sick:

........ ale na piątek zapowiadane jest 20 stC :notworthy:

• Użytkownicy
Opublikowano

No bo Władimir Władimirowicz rozkazał z okazji rocznicy zakończenia wojny, jak co roku, rozgonić chmury nad Moskwą. I tak rozpędzali że aż do Polski je pogonili..

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Anomalia pogodowe miały być początkiem końca świata, więc pewnie to się już sprawdza ;). Bliżej jednak jestem do teorii spiskowej, że te chmury znad Moskwy nad Warszawę przyszły, bo gdyby brzoza pod Smoleńskiem nie została ścięta, to by je zatrzymała po tamtej stronie Bugu. Kto to wie, co może być przyczyną takich zmian pogodowych, jedno jest pewne, czereśni w tym roku nie będzie, bo tak w TV dziś mówili, a głupich ludzi w TV nie pokazują ;).

:D

Opublikowano

Przed chwileczką jechałem z pracy, na wyświetlaczu +1 to chyba jakiś żart normalnie!!!

• Klubowicze
Opublikowano
18 minut temu, dziadzia napisał:

Przed chwileczką jechałem z pracy, na wyświetlaczu +1 to chyba jakiś żart normalnie!!!

Oby się sprawdziły prognozy,że jutro to ostatni dzień tej pizdziawy....

Opublikowano

Szymon wiele bym dał żeby tak było, od nas to nawet wiosna się odwróciła hi hi.

Gość Robert JAPAN
Opublikowano

do katowic na moto jechałem wczoraj to śniegiem waliło. Masakra. Takich cudów w maju nie widzialem

Opublikowano

Tak obecnie jest na MAZURACH sypie ostro i tylko +4 !sciana  co za pogoda !placz1

rpkNtzj.jpg?1

YaGHZyC.jpg?1

Xba2iGP.jpg?1

rNckvG3.jpg?1

Opublikowano

Zbys.ko a prezenty kupiłeś już pod choikę ? :D