Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak twierdzą synoptycy już w lutym temperatury mogą sięgnąć 10-11 stopni Celsjusza! Nie wiem jak z wiarygodnością tej informacji,bo specjaliści od pogody czasem sami mówią,że ich prognozy długoterminowe to trochę jak wróżenie z fusów.Sprawdziłem prognozę 16-to dniową dla Poznania.Rzeczywiście temperatura ma wzrosnąć do 8-9 st,ale ma być deszczowo.Tak,czy inaczej wiosna tuż tuż...

Jest już temat odnoszący się do pogody. Łączę.

Administracja

Opublikowano

Oby :rolleyes:...  Gdzieś tam czytałem, że bura da o sobie znać jeszcze....  w marcu :msn-cry:

Opublikowano
11 godzin temu, Jaropero napisał:

Oby :rolleyes:...  Gdzieś tam czytałem, że bura da o sobie znać jeszcze....  w marcu :msn-cry:

Nie wywołuj wilka z lasu he he lepiej mieć nadzieję że szybko wiosenka zawita i brum brum w trasę, kurczę chociaż wczoraj oglądałem prognozę i podają że w Wlkp będzie w plusie i co? Umarł w butach w meteo znowu się pomylili jest -4 niech to licho.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kurcia wodna :) u nas dziś 10 stopni na plusie, już by się pośmigało a tu motur porozbierany, ahh...

Opublikowano

no ja dzisiaj wybudziłem majkę z zimowego snu. pogoda super. 11 na plusie.

Opublikowano

Ja też dzisiaj wyjechałem (+8*C), a miałem zamówione nowe opony to dziś podwójna frajda. Teraz wiem, że córka ma skuter gotowy do sezonu. 

• Administrator
Opublikowano

10 st C, słoneczko ! Są pierwsze km'y sezonu 2017, jest MOC!

c278c55b0818905298803d18195fde81.jpg

e11b02992fb6879fffa4ee52dff93475.jpg

Opublikowano

Ja też dziś moją Hondą pojechałem do pracy. Ale chyba byłem sam na drodze (z wyjatkiem 4oo). No jeszcze trzeba ostrożnie, szczególnie rano, składanie na winkalch odradzane :) Zaoszczędziłem dużo czasu i nie stałem w korkach. Impulsem był dla mnie wczoraj gość na turystyku, który minął mnie w korku. Powiedziałem dość i dziś odpaliłem Hondę :)

Gość Robert JAPAN
Opublikowano

Też miałem się przejechać po 15.00 ale przybrałem w pracy i wróciłem po 18.

Ale przynajmniej wyprowadziłem czarnucha(w sumie to musiałem zwolnić miejsce w garażu) i teraz sobie oddycha na świeżym powietrzu.

PS niektóre pogodynki zapowiadają słoneczną niedziele i temperature 6. dupy nie urywa.

Opublikowano

Noo, mnie też już korci żeby zrobić jakąś przejażdżkę, ale u nas na Mazurach jeszcze zimno i biało :( i na weekend zapowiadają deszcz ze śniegiem i jest jak na razie +2, ale już można powiedzieć: bliżej już niż dalej, do WIOSNY, cieplejszych dni !OKK no i pojeżdżenia naszymi MASZYNAMI !scooter 

Opublikowano

Wczoraj w Lofer (Austria) było +8, ucieszyłem się, że wrócę do domu i wyciągnę sprzęt, a tu dzisiaj jak nie dowaliło śniegu... Już 20cm świeżego i nadal sypie jak z pierzyny. Biura jednak nie odpuszcza. Szczególnie w górach.

Bura...

Opublikowano

Ja tam nie narzekam :) , u mnie wczoraj było w cieniu 12- 13 stopni... Na słońcu 18- 20.

Opublikowano

A u mnie w Szamoni tyle białego gów.a teraz napadało niech to diabli

IMG_1025.JPG

Opublikowano

Dzisiaj kolejne kilometry złapane z słoneczkiem. Burek przewietrzony a ja zadowolony. 

• Użytkownicy
Opublikowano

Tydzień temu z wyjazdu na myjnie 200 zrobiło się siedemdziesiąt kilometrów a dzisiaj w drodze do pracy co prawda 400 takie widoki - bura w odwrocie111573b9b71d5276632819cee01eff1f.jpg

Wysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka

• Administrator
Opublikowano

Dziś w Stolicy 15 stC... Aż ciężko uwierzyć

• Użytkownicy
Opublikowano

Zima juz chyba nas opuszcza i dla pobudzenia zmysłu podróżowania popatrzcie na drogę w Alpach francuskich, którą przejechałem w zeszłym sezonie:D3e0e2ae303dc8bc4med.jpg

Opublikowano

Droga super, jeśli masz to zapodaj jakiś filmik.

Opublikowano

Nie jest źle ... Rano troszkę pokropiło lecz teraz jest ok.

W ramach przeganiania "burej suki" pojechałem dziś do pracy Jazzem. Jest dobrze.

Jutro na odmianę przegonię Deauvilla niech też poczuje powiew zbliżającej się wiosny.

Mój sezon na 2oo ogłaszam za otwarty :)

Pozdrawiam ..

Opublikowano

Dziś najpierw 250 , później 400 yamaszką.Jakoś mi ciepło było.Chyba taki tłusty po zimie jestem i dlatego.Przy okazji okazało się że mam 3 kominiarki i  2 kominy .Jakieś prezenty o których zapomniałem.Niestety sporo dziur a i piachu na bocznych drogach mnogo.

Opublikowano

I już się na cieszyliśmy jazdą !placz1 dziś na Mazurach ZIMA :o Można powiedzieć ZIMA nie powiedziała ostatniego słowa :( 

qod5jGD.jpg?1

FWRQYP0.jpg?1

• Klubowicze
Opublikowano

Bura się droczy... U mnie na jutro grożą śniegiem lub marznącym deszczem :( Już dziś, zimno, szaro i ponuro. Gdyby choć sucho było, to choć do pracy człowiek by polatał 2oo, a tak do poniedziałku ma padać, raz mocniej, raz słabiej... Ech :wacko:

Opublikowano

W Wawie zimno, mżawka za mżawką, ale trzeba było rozruszać 200 i skoczyć na myjnie więc wypadłem bez kompletu w zwykłych dzinsach, przecież to tylko kawałek...to był błąd bo zrobiłem ok 20 km aby ją (AA) przewietrzyć :D.

• Użytkownicy
Opublikowano

Jako że zima trzyma zamiast na dwòch kołach pomykam na dwòch deskach. Test tegorocznego modelu nart w ramach pracy. Ciężka ta moja robota.32fe8dbb117d516bd13bba798c206ed8.jpg

Wysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka

• Użytkownicy+
Opublikowano

Kurcze Zicoo, ja też tak chcę :o    A te narty to jakieś nowe Regle z Polsportu :D