Siwy Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Jak twierdzą synoptycy już w lutym temperatury mogą sięgnąć 10-11 stopni Celsjusza! Nie wiem jak z wiarygodnością tej informacji,bo specjaliści od pogody czasem sami mówią,że ich prognozy długoterminowe to trochę jak wróżenie z fusów.Sprawdziłem prognozę 16-to dniową dla Poznania.Rzeczywiście temperatura ma wzrosnąć do 8-9 st,ale ma być deszczowo.Tak,czy inaczej wiosna tuż tuż... Jest już temat odnoszący się do pogody. Łączę. Administracja
Jaropero Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Oby ... Gdzieś tam czytałem, że bura da o sobie znać jeszcze.... w marcu
dziadzia Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 11 godzin temu, Jaropero napisał: Oby ... Gdzieś tam czytałem, że bura da o sobie znać jeszcze.... w marcu Nie wywołuj wilka z lasu he he lepiej mieć nadzieję że szybko wiosenka zawita i brum brum w trasę, kurczę chociaż wczoraj oglądałem prognozę i podają że w Wlkp będzie w plusie i co? Umarł w butach w meteo znowu się pomylili jest -4 niech to licho.
Tomii Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Kurcia wodna u nas dziś 10 stopni na plusie, już by się pośmigało a tu motur porozbierany, ahh...
nierob Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 no ja dzisiaj wybudziłem majkę z zimowego snu. pogoda super. 11 na plusie.
1912michał Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Ja też dzisiaj wyjechałem (+8*C), a miałem zamówione nowe opony to dziś podwójna frajda. Teraz wiem, że córka ma skuter gotowy do sezonu.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Lutego 2017 Administrator Opublikowano 16 Lutego 2017 10 st C, słoneczko ! Są pierwsze km'y sezonu 2017, jest MOC!
szyszon Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Ja też dziś moją Hondą pojechałem do pracy. Ale chyba byłem sam na drodze (z wyjatkiem 4oo). No jeszcze trzeba ostrożnie, szczególnie rano, składanie na winkalch odradzane Zaoszczędziłem dużo czasu i nie stałem w korkach. Impulsem był dla mnie wczoraj gość na turystyku, który minął mnie w korku. Powiedziałem dość i dziś odpaliłem Hondę
Gość Robert JAPAN Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Też miałem się przejechać po 15.00 ale przybrałem w pracy i wróciłem po 18. Ale przynajmniej wyprowadziłem czarnucha(w sumie to musiałem zwolnić miejsce w garażu) i teraz sobie oddycha na świeżym powietrzu. PS niektóre pogodynki zapowiadają słoneczną niedziele i temperature 6. dupy nie urywa.
zbys.ko Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 Noo, mnie też już korci żeby zrobić jakąś przejażdżkę, ale u nas na Mazurach jeszcze zimno i biało i na weekend zapowiadają deszcz ze śniegiem i jest jak na razie +2, ale już można powiedzieć: bliżej już niż dalej, do WIOSNY, cieplejszych dni no i pojeżdżenia naszymi MASZYNAMI
Sysgone Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 Wczoraj w Lofer (Austria) było +8, ucieszyłem się, że wrócę do domu i wyciągnę sprzęt, a tu dzisiaj jak nie dowaliło śniegu... Już 20cm świeżego i nadal sypie jak z pierzyny. Biura jednak nie odpuszcza. Szczególnie w górach. Bura...
dr.big Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 Ja tam nie narzekam , u mnie wczoraj było w cieniu 12- 13 stopni... Na słońcu 18- 20.
dziadzia Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 A u mnie w Szamoni tyle białego gów.a teraz napadało niech to diabli
Tomik Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 Dzisiaj kolejne kilometry złapane z słoneczkiem. Burek przewietrzony a ja zadowolony.
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 27 Lutego 2017 Użytkownicy Opublikowano 27 Lutego 2017 Tydzień temu z wyjazdu na myjnie 200 zrobiło się siedemdziesiąt kilometrów a dzisiaj w drodze do pracy co prawda 400 takie widoki - bura w odwrocieWysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Lutego 2017 Administrator Opublikowano 27 Lutego 2017 Dziś w Stolicy 15 stC... Aż ciężko uwierzyć
Użytkownicy Chop Opublikowano 28 Lutego 2017 Użytkownicy Opublikowano 28 Lutego 2017 Zima juz chyba nas opuszcza i dla pobudzenia zmysłu podróżowania popatrzcie na drogę w Alpach francuskich, którą przejechałem w zeszłym sezonie
dziadzia Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Droga super, jeśli masz to zapodaj jakiś filmik.
PJS Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Nie jest źle ... Rano troszkę pokropiło lecz teraz jest ok. W ramach przeganiania "burej suki" pojechałem dziś do pracy Jazzem. Jest dobrze. Jutro na odmianę przegonię Deauvilla niech też poczuje powiew zbliżającej się wiosny. Mój sezon na 2oo ogłaszam za otwarty Pozdrawiam ..
stefanekmac Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Dziś najpierw 250 , później 400 yamaszką.Jakoś mi ciepło było.Chyba taki tłusty po zimie jestem i dlatego.Przy okazji okazało się że mam 3 kominiarki i 2 kominy .Jakieś prezenty o których zapomniałem.Niestety sporo dziur a i piachu na bocznych drogach mnogo.
zbys.ko Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 I już się na cieszyliśmy jazdą dziś na Mazurach ZIMA Można powiedzieć ZIMA nie powiedziała ostatniego słowa
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 6 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2017 Bura się droczy... U mnie na jutro grożą śniegiem lub marznącym deszczem Już dziś, zimno, szaro i ponuro. Gdyby choć sucho było, to choć do pracy człowiek by polatał 2oo, a tak do poniedziałku ma padać, raz mocniej, raz słabiej... Ech
PiTkom Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 W Wawie zimno, mżawka za mżawką, ale trzeba było rozruszać 200 i skoczyć na myjnie więc wypadłem bez kompletu w zwykłych dzinsach, przecież to tylko kawałek...to był błąd bo zrobiłem ok 20 km aby ją (AA) przewietrzyć :D.
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 15 Marca 2017 Użytkownicy Opublikowano 15 Marca 2017 Jako że zima trzyma zamiast na dwòch kołach pomykam na dwòch deskach. Test tegorocznego modelu nart w ramach pracy. Ciężka ta moja robota.Wysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Marca 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Marca 2017 Kurcze Zicoo, ja też tak chcę A te narty to jakieś nowe Regle z Polsportu
Rekomendowane odpowiedzi