Klubowicze Piootr Opublikowano 5 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2017 Großglockner High Alpine RoadZawsze chciałem zobaczyć to urządzenie w akcji. Pozdrawiam Piootr
zbys.ko Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ciekawe czy by się u nas zobaczyło taką maszynę lub podobną t Zim nie ma takich teraz, ja pamiętam jak w 79 czy 80 jak pozawiewało to podobna maszyna jechała przez miejscowość i odśnieżała, praktycznie 2 m śniegu było, tylko dach tej maszyny byto widać i tunel, oj wtedy to były Zimy
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Stycznia 2017 Administrator Opublikowano 6 Stycznia 2017 W Wawie rano było -13 st C... ale najważniejsze, że ustał silny wiatr. Po weekendzie ma się "ocieplać"
Lucjan73 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 U nas "tylko" - 7,5 ale nie odczuwa się tej temperatury bo nie ma wilgoci i nawet nie było potrzeby skrobania szyb.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Stycznia 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Stycznia 2017 W Rzeszowie od rana -15. Ale słoneczko się pojawiło - jest pięknie, temperatura powoli rośnie. Pewnie do -13 za chwile dojdzie Jutro narty
marig Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 W stolicy podlasia w Białymstoku mamy godz. 10:43 i na termometrze -17 na niebie ani jednej chmurki słońce pięknie świeci po prostu jest pięknie
dziadzia Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 U mnie w tej chwili cudowna pogoda, na niebie zero chmurki, słoneczko świeci, a na termometrze -7 A tu znalazłem fajną fotkę
marig Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Godzina 21:47 w Białymstoku - 19. Trzeba wkońcu okna zamknąć w domu
Tomik Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 U mnie dziś o 8.40 termometr w autku wskazał -27.
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Użytkownicy Opublikowano 8 Stycznia 2017 W drodze do domu z pracy.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Stycznia 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zico, ale co w zasadzie chciałeś przekazać ? 3 minuty temu, zicoo62 napisał: Klawiatura Ci zamarzła ??
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Użytkownicy Opublikowano 8 Stycznia 2017 ENDRIU zgadłeś
dziadzia Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zicoo62 ja osobiście nigdy nie miałem okazji w taki mrozik przebywać, największy w jakim przebywałem to było -29 i to na warcie w nocy w wojsku za młodego czyli ( kota ) a dokładnie w Zgorzelcu normalnie masakra he he, nie życzę nikomu.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Stycznia 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Stycznia 2017 Kurcze Zico, może to Fahrenheita ? A nie - widać C no nieźle , u nas wczoraj było -19 , a i tak pojechaliśmy na narty. Ludzi mało, śnieg super, tylko na górze wichura, trzeba było szybko w dół uciekać. A jaka kawa i herbata w barze pyszna
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Stycznia 2017 Administrator Opublikowano 8 Stycznia 2017 12 godzin temu, zicoo62 napisał: W drodze do domu z pracy. Padnięty czujnik. Przy takich temperaturach w kablach prąd zaczyna płynąć w drugą stronę A tak w ogóle idzie ocieplenie. W czwartek będzie już na plusie... ale za to z obfitymi opadami
Drek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 U mnie termometr puka żeby go do domu wpuścić
Klubowicze kenobi Opublikowano 9 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nie jestem, nie pochodzę z Rosji, ale czymś takim przy nawet -19 dojeżdżam do pracy ZMARZLUCHY ! he,he,he...nawet spirytu nie piję przed jazdą, a warto by było...
dr.big Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Jedi na Spider-Bike (74- Z) mrozy się nie imają ... PS. A umnie dzisiaj słabe 0 do -1 ...
Klubowicze kenobi Opublikowano 10 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia 2017 Bo Moc jest ze mną . Niech będzie też z Wami. Teraz -12 ,a do pracy trzeba...jechać. Spiderek już grzeje się... ,a Burek w kotłowni...stoi...i grzeje się, i czeka na lepsze dni...
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Stycznia 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Stycznia 2017 Kurcze, u mnie w poniedziałek i wczoraj było w miarę ciepło - raptem - 7, a dzisiaj od nowa rano - 17 - przeprosiłem się z kalesonami, a kot skubany nie chciał się dać wyrzucić z łóżka
Klubowicze kenobi Opublikowano 11 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2017 2 godziny temu, EndriuBis napisał: a kot skubany nie chciał się dać wyrzucić z łóżka a piżamę oddał? . Dziś rano o 7.00 -19st. Spiderek i ja wróciliśmy z pracy ...od popołudnia ma zelżeć i jutro już niby koło 0 +2st...ale ma sypać, padać... Oj niedobrze, będzie ślisko i ciapowato - wolę mróz.
Rekomendowane odpowiedzi